- 7 Şubat 2018
- 65
- 16
- 3
- Konu Sahibi delihatuncano
-
Ailem yanimda destekte ama ben soylemiyorum cocuk yokkaç yıllık evlisiniz?
oldu olacak sizi bi fanusa koyup nefes almanıza izin versin bari
aileniz yanınızda mı size destek mi?çocuk var mı?
Ailem yanimda destekte ama ben soylemiyorum cocuk yok
Bu evlilik değil esaret!
Genelde hemen bosan diyenlerden değilim ama sen bosanmadan bu esaretten kurtulamazsin.
o zaman bir süre çocuk yapmayın asla
eğer bu evliliğe devam edecekseniz de kesin ve kararlı olun siz eş seçtiniz kendinize sahip değil.evlilik bu değil ki.
allah yardımcın olsun
seni okadar sindirmiş ki onsuz boşanmak için mahkemeye bile gidemezsin gibi geldi bana
Eee ölene kadar böyle bir hayat mı yaşayacaksın?Bosanmak istedim ve ben sadece bir yil esimin askerligini bitmesini beklerkende onun ailesinin evinde kole gbi esaret cektim
Ya iste el alem ne diyer diye sesi.ide cikaramiyorum bide kacarak evlendim smdi bosansam korkuyorum aileme yine laf gelecek die
Sigara konusnda haklı .
Yasakkoysun içmeyın tabı .
Bende göz göre göre eşimin kendını zehırlemesıne izin vermezdim .
Ama diğer sorunlar sıkıntı .
Ne demek dışarı çıkartmıyor ?
Ne demek para vermıyor ?
Esir misiniz ?
Çıkın gidin ailenızın evıne bir süre aklı başına gelsin.
işte burada hep diyoruz ailenizin onay vermediği insanları seçmeyin kaçarak evlenmeyin diye.
o da sizin böyle düşündüğünüzü bildiği için köle yapmış sizi,esir hayatı yaşatıyor.
çevreyi onu bunu boş verin hayat sizin hayatınız
Eee ölene kadar böyle bir hayat mı yaşayacaksın?
Niye yapamıyorsun. Aç davani bekleme.Yapamiyorum ki yapamıyorum güçlü viriyim ama bu sure icinde bittim valla
Yazıklar olsun . O eve dönen sana da o ailene de ..Bi keresinde yaptim ailesinin evindeki esaretten kacmak icn bu seferde geldi ailemin evinde annemin onunde bana tokat atti bnde 15 gun gtmedm daha snra iste evliliginz bitmesin faln evinizi kurun die araya girdiler tekrar barstrdilar
Bi keresinde yaptim ailesinin evindeki esaretten kacmak icn bu seferde geldi ailemin evinde annemin onunde bana tokat atti bnde 15 gun gtmedm daha snra iste evliliginz bitmesin faln evinizi kurun die araya girdiler tekrar barstrdilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?