Pismanlik baslanggici

delihatuncano

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
65
16
3
Merhaba Kizlar
Size bu derdimi anlatmak istiyorum cnku hic arkadasim yok esim asiri kiskanc ve ben artik sabredemiyorum disari cikmama alisverise gitmeme sosyal medya faln kullanmama calismama izn vermiyor ve bn bunaldm artk gercekten dogru duzgun parada vermiyor napacagimi sasirmis durumdayim eski arkadaslrimi goruyorum hep mutlular pisman oluyorum artk evlendigime.

16 aylik evliyim onceden boyle degildi evlendikten snra boyle oldu ve ben ne yazik ki sigara kullaniyorum evlenmeden once bana sigara alan biriydi ama smdi ondan gizli iciyorum

Sigara konusnda haklı .
Yasakkoysun içmeyın tabı .
Bende göz göre göre eşimin kendını zehırlemesıne izin vermezdim .

Ama diğer sorunlar sıkıntı .
Ne demek dışarı çıkartmıyor ?
Ne demek para vermıyor ?

Esir misiniz ?
Çıkın gidin ailenızın evıne bir süre aklı başına gelsin.

o zaman bir süre çocuk yapmayın asla

eğer bu evliliğe devam edecekseniz de kesin ve kararlı olun siz eş seçtiniz kendinize sahip değil.evlilik bu değil ki.

Ya iste el alem ne diyer diye sesi.ide cikaramiyorum bide kacarak evlendim smdi bosansam korkuyorum aileme yine laf gelecek die

Ya iste el alem ne diyer diye sesi.ide cikaramiyorum bide kacarak evlendim smdi bosansam korkuyorum aileme yine laf gelecek die

işte burada hep diyoruz ailenizin onay vermediği insanları seçmeyin kaçarak evlenmeyin diye.

o da sizin böyle düşündüğünüzü bildiği için köle yapmış sizi,esir hayatı yaşatıyor.

çevreyi onu bunu boş verin hayat sizin hayatınız

Bi keresinde yaptim ailesinin evindeki esaretten kacmak icn bu seferde geldi ailemin evinde annemin onunde bana tokat atti bnde 15 gun gtmedm daha snra iste evliliginz bitmesin faln evinizi kurun die araya girdiler tekrar barstrdilar

Ya yemin ederim deli oluyorm artk

Yapamiyorum ki yapamıyorum güçlü viriyim ama bu sure icinde bittim valla
Niye yapamıyorsun. Aç davani bekleme.

4 abim vardı. Onu yapma bunu yapma, çıkma gitme diye diye yediler beni. Evlendim ve evlenince ozgurlestim. Eşim sağolsun karışmaz. Şehirlerarası gitmek istediğimde bile biletimi kendi alır ve istediğin kadar kal der. Bizim evde izin alma verme olayı yoktur. Senin ki gibi olsaydı kocam kafayı yerdim.

Bi keresinde yaptim ailesinin evindeki esaretten kacmak icn bu seferde geldi ailemin evinde annemin onunde bana tokat atti bnde 15 gun gtmedm daha snra iste evliliginz bitmesin faln evinizi kurun die araya girdiler tekrar barstrdilar
Yazıklar olsun . O eve dönen sana da o ailene de ..

Mesleğin varmı ? Yaşın kaç ?
Boşan kendıne bir hayat kur.
Ailensız o adamsız ?

annen onun o elini alıp bi tarafına...... kıramadı mı?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…