Pismanlik baslanggici

Sen şimdi buna evlilik mi diyorsun ? Evlilik değil bu. Herkes eşini kıskanır ama senin eşin hasta yada kendinden bilip işi güvenmiyordur etrafa genelde olduğu gibi..

Buyuk ihtimalle oyle kizlar szde bna ozeldn mesaj atablrsnz knusmk istyrm

Esim acemi birlige gitti geldiginden iki gun snra bni kacrdi 20 gun rapor aldi 10 ayi ailesinin evinde gecrdm ama bna cektrmedkleri kalmadi cevrem yuznden kacmk durumunda kaldm cnku asiri bi pis cvrem vrdi ve kurtulamiyordum

Ayrilirsiniz veya ayrilmazsiniz ona birsey diyemem ama bu durumda asla cocuk yapmayi n aslaa.

Delihatuncano neyse 18 yasında çocuk halinle ne kaçması kendi düşen ağlamaz diyoruz biz buna

18 yasndym aciktan okuyorum suan ailemde evliligim yurusun die elinden gekeni ypiyollr ama bilmiym

Ben kızlarımızı anlamıyorum. 17 yaşında evlenecek kadar ne acelen vardı ? Hadi diyelim ailesel problemler, ağabey baskısı vs. Tatlım kaçarak evlenmeni gerektirmez.Sen o insanla kaçarak hem aileni silmişsin hem de onun eline sonsuza dek büyük bir koz vermişsin.Sonsuza dek diyorum evli kaldığın süre zarfında bu durum böyle olmaya deva edecek. Bekarlıkla evlilik bir değil ki. Çocuk yaşta tatlı sözlerle kandırılmışsın ve yine çocuk yaşta gelin olmuşsun, eş olmuşsun hatta anladığım kadarıyla eş değil köle olmuşsun.Sen şimdi anneni babanı aileni suçlayabilir misin yaşamış olduğun şu hayat için hayır suçlayamazsın.Çünkü sen kendin düşmeyi seçmişsin ve kendin kalkmaya çalışıyorsun.Ailene kızdığım tek nokta şiddeti gördükleri halde seni o eve tekrar göndermeleri..Ahh be canım çccuklarımız ne kadar hatalı da olsa, toyluğun vermiş olduğu buhranla ailesine sırtta dönse onlar bizim çocuklarımız.. Biz onları kayıtsız şartsız affedip bağrımıza basmalıyız.Ne diyebilirim tatlım güçlü ol, kendi ayaklarının üzerinde dur, cesaretli ol.Kimseye ihtiyacın yok bu olaylar seni yeterince olgunlaştırmıştır kısacası bu senin sınavındı ve dersini aldın. Unutma sen köle değilsin,sen bir mal değilsin, bir eşya değilsin ve sakın çocuk yapma !! Bu kaçarak evlenmekten daha da büyük hata olur, vebal olur.

Daha 22 martta konu açmışsın çocuk sahibi olmak istiyorsun ne ayaksın konu sahibi?

Ben senin gibilere hiç acımıyorum da o doğuracağınız çocuklara acıyorum. Babaevinde rahat batar kocaya kaçarsınız kocaevinde zulüm görürsünüz anca ağlarsınız üstüne bir de çocuk yaparsınız. Şuursuzluk diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…