Pismanlik baslanggici

Bu ne yahu bir dur diyin !Agreesif ,çığırından çıkmış bir tavır sergileyin, deli deliyi görünce sopasını saklar ben artık tükedim diyin .O sindirdikçe siz sinmişsiniz.Bir ömür asla böyle geçmez ,terapiste gitmeyide teklif edin eski ilişkilerinin hırsını alır gibi kıskanc baskıcı

Annem o kadr laf soyledi snrada polisi ariyacaklardi araya girdiler babam daha snra duydu hesap sormaya gtmsti orda da babasi oglum silah ariyr fln die babamda demis o oyle bir pog yiyemez benide aradi o zamn eger bosanirsan kafana skram fln bnde dedim yerim belli yurdum belli yiyosa gel sık tbi yapamadi

Yazıklar olsun . O eve dönen sana da o ailene de ..

Mesleğin varmı ? Yaşın kaç ?
Boşan kendıne bir hayat kur.
Ailensız o adamsız ?
18 yasndym aciktan okuyorum suan ailemde evliligim yurusun die elinden gekeni ypiyollr ama bilmiym

Ne guzel iste bnde hep oyle olmk istemisimdr

Güzellikle konuşun anlamazsa gideceğinizi söyleyin bana güvenmeyen bir adamla yaşayamam deyin belki işe yarar

e pişman ol bence de. hayat mı bu arkadaşım? senin hayatın bu kim yaşıyor, ileride yaşlandığında geriye bakıp çoook pişman olursun benden söylemesi. gençliğine yazık etme

Bosanmak istedim ve ben sadece bir yil esimin askerligini bitmesini beklerkende onun ailesinin evinde kole gbi esaret cektim

çekme kardeş. madem ailen de arkanda bırak git. celladına mı aşıksın nedir? hadi çocuk olsa, kimse destek olmasa bir derece kadınlara empati yapmaya çalışıyorum da sana bi empati yapamayacağım. çocuk yok ailen destek çekiyorsan mazoşistlikten artık.

Sen eş değil adama cariyesin farkında mısın?
Bu kıskançlık değil adam seni köle yapmış kendine..
Hem çalıştırma hem para verme. Evde de her ihtiyacın görülsün. Oh ne güzel hayat..

Çocuk yokken kurtul o evden yoksa ileride daha çok pişman olursun..
Eğer düzeleceğine inancın varsa ailelere söyle konuşsunlar. Ama hiç sanmıyorum..

Kızım yok oğlum var ama empati kurabiliyorum. Kızım bir gün beni arayıp bunları anlatsa hemen çeker alırım oradan. Evlilik yuva lafları hikaye kalır.

Kimse evlilik adı altından bir insanın temel haklarını elinden alamaz..
Erkek olması onu senden daha büyük bir varlık yapmaz. Yasalar karşısında herkes eşit..

Bi keresinde yaptim ailesinin evindeki esaretten kacmak icn bu seferde geldi ailemin evinde annemin onunde bana tokat atti bnde 15 gun gtmedm daha snra iste evliliginz bitmesin faln evinizi kurun die araya girdiler tekrar barstrdilar

Ve ailen hiç tepki vermedi öyle mi?

Eskilerden bir arkadas daha vardi yazmiyor artik buraya merak etmiyor da degilim hani.oglu da vardi onun ona ragmen yine disari cikamazdi esi izin vermezdi yapma etme cocugu parka gotur derdim.bi bahçeye anca cikarlardi bir de hayati kv gelip gitmekti.demek istedigim cocukta duzeltememis.

Cocuk yapma asla. Daha yasin cok kucuk bosanip kendine yeni bir hayat kurabilirsin universiteye gidersin bambaska bi hayati yasamak varken ruh hastasi bi aileyle curutme hayatini.

Iste bunlari onun ailesine anlatamiyorum. Anlatsamda anlamiyolr cnku onlrda bu kafadlr

Allah bunlari gordugu icnde cocuk vermiyo cnku cocukta perisan olur bn buna inaniyorum suan esimden gelecek bir hata bekliyrm o hatada hmn yollari ayirmyi dusunuyorum

Sen şimdi buna evlilik mi diyorsun ? Evlilik değil bu. Herkes eşini kıskanır ama senin eşin hasta yada kendinden bilip işi güvenmiyordur etrafa genelde olduğu gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…