- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi delihatuncano
-
18 yasndym aciktan okuyorum suan ailemde evliligim yurusun die elinden gekeni ypiyollr ama bilmiymYazıklar olsun . O eve dönen sana da o ailene de ..
Mesleğin varmı ? Yaşın kaç ?
Boşan kendıne bir hayat kur.
Ailensız o adamsız ?
Ne guzel iste bnde hep oyle olmk istemisimdrNiye yapamıyorsun. Aç davani bekleme.
4 abim vardı. Onu yapma bunu yapma, çıkma gitme diye diye yediler beni. Evlendim ve evlenince ozgurlestim. Eşim sağolsun karışmaz. Şehirlerarası gitmek istediğimde bile biletimi kendi alır ve istediğin kadar kal der. Bizim evde izin alma verme olayı yoktur. Senin ki gibi olsaydı kocam kafayı yerdim.
18 yasndym aciktan okuyorum suan ailemde evliligim yurusun die elinden gekeni ypiyollr ama bilmiym
Güzellikle konuşun anlamazsa gideceğinizi söyleyin bana güvenmeyen bir adamla yaşayamam deyin belki işe yarar
e pişman ol bence de. hayat mı bu arkadaşım? senin hayatın bu kim yaşıyor, ileride yaşlandığında geriye bakıp çoook pişman olursun benden söylemesi. gençliğine yazık etme
Enteresan durum. Ne diyeyimDiyorum kapinin onunde durur gtmiym die yalvarir yarn yne ayni
Bosanmak istedim ve ben sadece bir yil esimin askerligini bitmesini beklerkende onun ailesinin evinde kole gbi esaret cektim
Ailem yanimda destekte ama ben soylemiyorum cocuk yok
Bi keresinde yaptim ailesinin evindeki esaretten kacmak icn bu seferde geldi ailemin evinde annemin onunde bana tokat atti bnde 15 gun gtmedm daha snra iste evliliginz bitmesin faln evinizi kurun die araya girdiler tekrar barstrdilar
Sen eş değil adama cariyesin farkında mısın?
Bu kıskançlık değil adam seni köle yapmış kendine..
Hem çalıştırma hem para verme. Evde de her ihtiyacın görülsün. Oh ne güzel hayat..
Çocuk yokken kurtul o evden yoksa ileride daha çok pişman olursun..
Eğer düzeleceğine inancın varsa ailelere söyle konuşsunlar. Ama hiç sanmıyorum..
Kızım yok oğlum var ama empati kurabiliyorum. Kızım bir gün beni arayıp bunları anlatsa hemen çeker alırım oradan. Evlilik yuva lafları hikaye kalır.
Kimse evlilik adı altından bir insanın temel haklarını elinden alamaz..
Erkek olması onu senden daha büyük bir varlık yapmaz. Yasalar karşısında herkes eşit..
Cocuk yapma asla. Daha yasin cok kucuk bosanip kendine yeni bir hayat kurabilirsin universiteye gidersin bambaska bi hayati yasamak varken ruh hastasi bi aileyle curutme hayatini.
Eskilerden bir arkadas daha vardi yazmiyor artik buraya merak etmiyor da degilim hani.oglu da vardi onun ona ragmen yine disari cikamazdi esi izin vermezdi yapma etme cocugu parka gotur derdim.bi bahçeye anca cikarlardi bir de hayati kv gelip gitmekti.demek istedigim cocukta duzeltememis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?