Pişmanlık beni hasta edecek diye korkuyorum

Böyle Akbaba bir koca ve ailesinden ömür boyu kurtulmussunuz. Zararın neresinden donerseniz kârdir. Yeni bir hayat sizi bekliyor. Umursamiyor gibi yapın emin olun allah size daha çoğunu verir ama bu hayatta en önemli şey öncelikle sağlık sonra da huzur dur. Her şey zamanla geçecek terapiye başlayıp hayatımıza başlayın.

Memurum oyle yuksek kazanmıyorum , bırıkımım 7 bın maaşım ve annemden aldıgım 17 bını kaptırdım.sonra dugundekı tkılar.

Önceki konularinin hepsini hatirliyorum.

Adam seninle paran icin evlenmisti zaten. Senden kopabildigi kadar kopardi. Sürekli sana “ paragöz” demesinin sebebi kendisinin öyle olmasiydi, “kisi kendinden bilir isi” gibi.

Evet, bi hata yaptin. Para icin evlenen bi insan cikti karsina ama zararin neresinden dönülse kardir. Ya cocugun olsaydi? Ya su an bi isin olmasaydi? Herkesin basindan az bucuk kötü hadiseler geciyor. Seninki de bu olsun. Önüne bak artik.

O su an cok iyi diye düsünüyorsun. Cünkü sevdigi, fedakarlik yaptigi bi iliskiden ayrilmamis ki. Tam tersi para icin evlenmis, pislik bi adam var karsinda.

Unutma bunlari. Sana bi ders olsun. Ama üstünde durup kendini yipratma. Ucuz kurtuldum de. Yoluna bak. Bi psikologla görüs. Kendini iyi hissedene artik devam et.

Bosanirken mal icin mahkeme uzayinca "aman bosver cantani al cik, gurursuz demesin"cilere gelsin bu konu. Olay sadece mal degil cunku... Konu sahibi o paralari esine kaptirmamista hizsiz calmis olsaydi zoruna gitmezdi. Ama sirf cirkeflikle haketmedigi halde karsi tarafin kazancli cikmasini kaldiramiyor.

haketmeyen insana verilen değerin ne yazıkki acı sonu bu oluyor hepimize ders olsun.burda kk hatunları akıl veriyor ya işte hepsi doğru.burda konu açsaydın nasıl boşanayım diye eminim sana neler olacağını anlatırlardı burda.çokta yardımcı olurlardı.

Kımseye soylemedım bıle psıkolojım o kadar bozulmuskı karıstırmadım kımseyı o ne dedıyse onu yaptım.salı gunu dılekçeyı verdık persembe bosandık.

işte yeni yeni aklın başına geliyor. o yüzden yapmaman gereken şeyleri yaptığını görünce bir şok geçiriyorsun.
ama boşver dünya malı dünya da kalır. seni ağlatan bu para onu da güldürmez.

hayatına bak bence. zaten o denli bunalım sürecinde ve gerçekten evlilik yapmış insanlar bu kadar maddeci düşünmez.. yani normal olan senin yaptığın.
o evlilikte işi gücü paraya pula ayırmış ki seni yolabildiği kadar yolmuş.
işte bir kere daha iyi yapmışım de ve yoluna bak..
o eğlenmesine devam ederken senin pişmanlıkla boğuşman doğru değil.

bunların hepsini nasıl yaptınız, bir açığınız mı vardı?

utanmasa bi de kan parası filan isteyecekmiş yani, sizin de gözünüze perde inmiş sanırım her istediğini şak diye çıkarıp vermişsiniz. hadi siz öyleydiniz etrafınızda gözünüzü açacak kimse yok muydu? ilginç.

olan olmuş artık.

bence her şeyi boşver yeni hayatının tadını çıkar, hatalarından ders al. Giden gitti sanmaki haksızlık yapanlar cezası kalacak, elbet bir yerden çıkacaktır içini ferah tut.

Huzurunu ve özgürlüğünün bedeli fiyati olarak dusun o şahısla olsaydın daha mutsuz olacaktın. Kendini aptal yada kullanılıyordu gibi hissetme. O an öyle olmus olabilir. Geçmişi bazen hatlarıyla iyiliklerin le tamamen geride bırakmak gerekir. Para tekrardan yerine konulabilecek birseydir. Ölmek üzere olsaydın paraları dokerdin yaşamak için. Bu evlilikte senin ruhunu olduruyor mus gibi düşün ona yatırım yaptığını yeniden hayatını kazanmıştır gibi farzet

Hiç bisey yapma. Hep şunu düşün: bu yaptıkları cezasız kalmayacak. Sen sadece bekle. Bak gör misliyle çıkacak bunların acısı. Bırak o kendini şu an kazançlı zannetsin. Sen gereğinden fazla değer vermişsin zaten bu saatten sonra bi de mutluluğundan ödün verme şu adam için. Yeni doğmuş gibi hayata yeniden başla. Onu ve olanları düşünme. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Sabret...

Konu sahibi konu sahibiiii!!
Eski konularini simdi okudum..
Sen o parayi o pislikten kurtulmanin bedeli olarak dusun.
Cidden boyle dusun.
Cunku oyle pislik itici mide bulandirici ve bunlarin yaninda yalanci uckagitci ve cirkef bir insan(!)dan kurtulmussun.
Sakin arama ya da mail atma kendini cirkefe bulastirmaktan baska bisey yapmazsin.
Sakiz gibi uzar is. Hicbiseyi de geri alamazsin daha da boclu cirartir bu tipler.Bir de ustune sinir harbi yasarsin.
Tam kendini toplama zamanin simdi ve bu islere girersen yikim zamanin olur yine. Tekrar tekrar ayni seyleri yasama. Kurtulmussun dua et.
Hicbirsey karsiliksiz kalmiyor dunyada. Bunu dusun icini ferahlat.
Oyle bir adam ve oyle bir aile.... verilmis sadakan varmis. Belki bu sadaka yedikleri paralardir.
Gercekten midem bulandi eski konunu okuyunca. Pislik herif, lanet olsun!

Cok gecmıs olsun.. İcinizde tutmaktan hasta olacaksınız. En ufak tehdıtkar bır hareketınde karsısına cıkıp ıcınızı dokun bence Aklınızdan ıcınızden ne gecıyorsa..Bu kadar ıcınızde kaldıysa diye.. Yerinizde olsaydıım Ağaca konusun, çiçeğe konusun, masaya, sıraya, televizyona ama artık ne yanımdaki herhangi bir insana nede gecmısımde kalan insan hakkında konusmazdım.Gecti bitti çünkü... Maddı ve manevı olarak kaybettıklerınızı dusundukten sonra yenı bır hayat kazandıgınızı farkedin.Artık özgür oldugunuzu dusunun.. Kendinize haksızlık etmeyın.Tamam sapkayı cıkarıp onunuze koydunuz ıcıne baktınız ama artık sapkayı da hıcbıseyı de takmayın ve keyfınıze bakın.Bu kadar aynı noktada durup gerıye bakmak sızın kaybettıklerınızden daha buyuk kayıp! Size kaybettiklerinizi geri kazanma vakti.Sağlıklısınız, güzelsiniz daha ne olsun.. Sizi üzmekten baska bir hatırası olmayan bır adamı anarak ve ustune dusunerek daha cok anlam kazandırıyorsunuz. En büyük intikamınız unutarak ve umursamayarak gösterirsiniz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…