Pişmanlık beni hasta edecek diye korkuyorum

başının gözünün sadakası olsun.farzet ki hastaydın ve o kadar parayı tedavine harcadın.şimdi kurtuldun.boşver giden gitmiş yerine gelmeyecek tek şey sağlık ondan da olma...

burada demişler yapma diye dinlememişsin

Merhabalar , bir türlü hazmedemedim , boşandıktan 6-7 ay sonra hakaret , tehdit , yaralamadan şikayetçi oldum , o da sahte rapor alarak ve sahte mesajlarla benden şikayetçi oldu ,durum böyle olunca mahkeme yeni bitti 3 yılı geçkin sürdü, o hakaret tehdit ve yaralamadan ceza aladan hagb aldı. Ve sahte rapordan da dava açıldı, devam ediyor, ziynetlerle ilgili dava açtım avukat tercihim yüzünden ilamsız icra takibi yaptık başta itiraz etti aile mahkemesinde itiraz iptali davası açıldı , tanıkları yakan söylediler derken 13bin kazandım 7 bin karşı tarafa vekalet ücreti çıktı.bu dava da 3 yıl sürdü.fetöden ihraç oldu üzerine hiçbirşey yok , sigortalı işi yok ben 13 bini alamıyorum ama avukatına 7bin ödücem , kaptırdığım paraları alayım derken yine ben para ödüyorum.şimdi yeni bir pişmanlık keşke hiç uğraşmasaydım ,

O paraya icradan yine alırlar diye düşünüyorum
En azından suçu kanun önünde ispatlanmış
İnşallah kısa zamanda aydınlığa çıkarsınız

Hemen hemen sizinle aynı durumda boşandım. Şöyle söyleyeyim boşandığımda elimden aldıklarına değil üzerimde borç kalmadığına şükreder durumdaydım. Sıfırdaydım yani. Hissettiklerinizi çok ama çok iyi anlıyorum. Ama geçiyor. Yeter ki sağlığınızı kaybetmeyin çalışıp fazlasını koyarsınız yerine. Ben boşandıktan sonra hem birikim yaptım hem dünyayı gezdim. Hem evliyken giyemediğim yapamadığım şeyleri yaptım. Ha eski eşim benden çok iyi şartlarda hala ama inanıyorum helal edilmeyen mal son nefeste bile olsa hayır etmez. Üzülmeyin geleceğinize odaklanın. Tek siz yaşamıyorsunuz bu durumları. Sadece ders alın ve aynı hataları yapmayın

Nadıl verdın altınlarını canım bi kere altınlar kadının hakkıdır.Ben altınlarımadokunulmadın demiştim.Dugunden once en guvenlı yer babamın kasası dedi.Balayından geldım 3 gun sonra altınları sattım dedi.Serefsız.Sesım cıkmamıştı .Ama doymuolar .Bu sefer 2 hafta gectı bılezıklerı ıstedı.

Benim evimde oturuyor sen paragözsün diyor kavga çıkartıyor ,o an basiretim bağlanıyor 10 dakika sonra ben ne yaptım gözümün önünde aldı ses çıkarmadım diye kendi kendimi yiyorum bahsini açsam kavga çıkartacak geri de alamıcam olan oldu bir dahakine vermicem deyip susuyorum böyle böyle kalanları da boşanırken aldı , suç bizde değil ki bir erkek olarak onların tenezzül etmemesi gerek

Canım şimdi kadınlar erkek gorevı yapıolar.

Başta yeterki kurtulayım dedim yalanı iftirası bitmiyordu, ama zaman geçtikçe koydu yaptıkları, bana kredi çektirmek için çok uğraştı , üzerime olan evi sattırmak için de , bende boşanırken ucuz kurtuluyorum diye düşündüm, ama takılar ve ona verdiğim paraları almak isterdim geri , çünkü kira vermedi benim evimde oturdu

O paraya icradan yine alırlar diye düşünüyorum
En azından suçu kanun önünde ispatlanmış
İnşallah kısa zamanda aydınlığa çıkarsınız
O vermemek için üzerine birşey almaz artık icraya koyup beklicem yıllarca, kaybım 13 bin değil ki mahkemelerde de adalet sağlanmıyor 3 yıl uğraştım ispatlamak için , her tür iftirayı da attı , belli bir yaşı geçtiğim için maddi gücünden yararlanmaya çalışıyormuşum da onu aldatmışım başka erkeklerle yazışmalarımı yakalamış da ,

Çekişmeli boşanıp verdiğim paraları , altınları ve bana yaşattıklarından dolayı tazminat alsaydım keşke diyorum,

Benımde altınlarım gıttı.Bılezıklerı ıstedı .Vermedım.Vermedıgım ıcın 2 aylık evlıyken başka odada yattı.Dedımkı ben 2 amalıyat gecırdım altın ıcınmı boyle yapıosun bılezıkler guvencemız zaten altınlar satıldı dedım.Dedıkı senın guvencen benım hatır dedıgın adama sarılıp uyuyamazsın dedı.Dusunebılıomusjn?Altın neykı demır parcası dedı?Madem demır parcası neden kendını bu hale sokuosun dedım?Sonrada kefıl ol dedı babası.Imza at dedıler.Kegıl olmadım.Kefıl olmadım dıyeboşanfım.

Yuh ya utanmıyorlar bide seni suçluyorlar , yazıklar olsun onlara , 4 yıl geçti ben hala gözyaşı döküyorsam hakkımı helal etmiyorum , takılar gitti ben bir sürü para yolladım benim evimde oturdu sonra dedi ki ben cüzdanımı çaldırsam çıkartıp bana 5 tl vermezsin ... anlaşmalı mi boşandın ? Ne kadar zaman oldu boşanalı?

2018 11. Ayda boşandım.Hayırlısı olsun.

Annemle Yanyana gelemiyorum onu görünce suçluluk hissediyorum , hiçbirşey talep etmeden boşandığım için yüzüne bakamıyorum onun için talep etmeliydim

Üstünden 4 sene geçmiş hala ordamısın takılma artık.. olan oldu geçmişi değiştiremeyiz ama geleceğe hükmedebiliriz önüne bak lütfen. Herkesin basiretinin bağlandığı geriye dönüp baktığında nasıl yapmışım dediği hataları vardır. Zararın neresinden dönersende kardır.

Kendine kiziyor olabilirsin.
Ama giden gitti, yasanan yasandi.
Ne kadar zaman icinde oldu bu tum olanlar? 1 sene? 2 sene?
2 sene diyelim.
Hesaplara gore 70-80 yasina kadar yasar bir insan. Kac yasindasin? 30 diyelim.
Yani 50 sene daha ömrun var.
Bu iki heba olmus seneni dusunup onundeki 50 seneden calmak var, yada daha akilli olup sonraki senelerini gulluk gulistanlik bi sekilde yasamak var.
Secim senin.
Olan olmus, mevzu bundan sonrasi.
Hayat bu, basimiza ders cikarmamiz gereken seyler gelir. Ders cikardiysan gorev tamamlanmistir.

Belki cok gecerli, mantiga uygun degil ama ben boyle hallerde soyle ruhumun kanayan yaralarini sararim.
ILAHI ADALET.
Bu kadar kul hakkina girme onun yanina kalmaz. Sizin icin de bir sinavdi. Bundan sonrasina bakacaksiniz. Ayni hatalari yapmayacaksiniz.
Ya daha kotusuyle sinansaydiniz?
Sagliginiz yerinde mi, eliniz ayaginiz tutuyor mu yeniden baslarsiniz. 40 mılyon kaybettiyseniz 80 milyon kazanirsiniz. Yeter ki bu ruh halinden kurtulun.
Simdi hemen bu yasadiklarinizin muhasebesini yapmayi bir kenara birakmakla baslayin. Oldu ve bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…