• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanlik cookk zormus

Merhaba hanimlar,
Cok zordayim su aralar derdimi paylasicak kimsem yok daha once de boyle bi konu acmistim konusmak iyi gelmisti o yuzden aklima yine burasi geldi..
Annemle babam ayri benim ben cok kucukken bosanmislar annemle kaliyorum ben, annem hristiyan bende yeni musluman oldum pismanligimi bileli cok olmadi yani.
Benim derdim gecmiste erkek arkadasimla yasamis oldugum yakinlasmalar gunahini ogrendigim zamandan beri boyle icim yaniyo.
Aglamak istiyorum aglayamiyorum, kimseye guvenip anlatamiyorum zaten cok az insan var yanimda.
Surekli ileriyi dusunup ben evlendigim zaman napicam diyorum anlatmazsam onun hakkina girermisim cunku kul hakkina..
Evlenmeyi cok istiyorum ilerde aile olmak istiyorum cunku boyle yarim yamalak yasamak istemiyorum.
Biliyorum musluman oldugum zman butun gunahlarimin affedildigi ama vicdanim rahatlamiyo benimm olmek icin dua ediyorum bu gunah mi bilmiyorum ama
cok caresiz hissediyorum kendimi napmaliyim :(((

Yeni müslüman olan bir kimsenin kul hakkı dışındaki bütün günahları affedilir.
ayette “Ancak şu var ki dönüş yapıp iman edenler güzel ve makbul işler işleyenler bundan müstesnadır. Allah onların kötülüklerini iyiliklere, günahlarını sevaplara çevirir. Çünkü Allah gafurdur, rahîmdir (çok affedicidir, merhamet ve ihsanı boldur).” (Furkan, 25/70) buyuruluyor.

üzülmeyin bildiğim kadarıyla şu an tertemizsiniz. bu yoldan ayrılmayın yeter.

evet seni çook iyi hatırladım. o zamanda beynimde yer etmiştin pişmanlıklarınla.. hiiiç üzülme allah affettikten sonra başkası umrunda bile olmasın. eskidendi o artık kültürde biraz değişti. günah işlemeyen erkek varmı? bu devrin kızı erkeği kalmadı. önceden bekar biri boşanmış biriyle evlenebiliyormuydu ne kadar büyük ayıp ve dedikodu malzemesiydi. ama artık boşanmış ve hatta çocuklu olsa bile evlenebiliniyor ve garipsenmiyor. bunun acısını içinde çektiğin için allah katında kimbilir nerdesin. bu dünya allah yolunda olanlar için zevk sefa dünyası değil zaten. mutlaka acılar çekicez ve bu bizi allah katında daha da yüceltecek. o zamanda söylemiştim. senin çektiğin ızdırabın binde birini çekebilsem diye..
geçenlerde de aklıma geldin merak ediyordum seni iyiki yazdın..

Son düzenleme:
Rabbim senin pişmanlığını biliyor ve artık tek yapman gereken tövbe etmek.
Allah pişman olduğun ve bir daha yapmayacağın günahları affeder.
Geçmişi düşünmeyi bırak ve artık bir müslümansın ilerisini düşün bugünü yarını düşün.
Her insan geçmişinde hata yapabilir.
Önemli olan hatadan ders çıkarıp aynısını yapmamaktır.

arkadaşlar güzel yorum yapmışlar,
siz Allaha güvenin ona sığının ona dayanın sıkıntınızı da yine ona anlatın. Mevla neyler neylerse güzel eyler

Canım kafanda ki tüm olumsuzlukları bir kenara bırak zamanında yaşandı ve bitti geriye bakarak ileriye yürüyemezsin. Seni sen olduğun için kabul edecek biri kısmetinde nikahında olacağın biri muhakkak vardır. Artık bu devirde kızı erkeği kalmadı zaten cinsel hayatı genel herkesin var ve erkekler güveneceği bir kadını eş istiyor zira kızlarımız artık eve erkek atıyor. Sen dik dur ezdirme konuşurken kendinden emin ve güçlü konuş gerisini boş koy. Böyle düşüne düşüne ruhsal dengeni bozarsın.

Bak etrafına buraya evlenme vakti dalavereye girenlere onlar da dini silah olarak kullanıyor "Kınadığın şey başınıza gelmeden ölmezsiniz" ee kul hakkı peki desen ortalığı yıkarlar sen tertemizsin iki yüzlü sahtekar değilsin kul hakkını biliyorsun şimdi kirli olduğunu mu düşünüyorsun ? Sen kirli değilsin zamanında yaşamış ve doğruyu görüp doğruya da en doğru yoldan gidiyorsun eşin şanslı insan bence.

Son düzenleme:
evet seni çook iyi hatırladım. o zamanda beynimde yer etmiştin pişmanlıklarınla.. hiiiç üzülme allah affettikten sonra başkası umrunda bile olmasın. eskidendi o artık kültürde biraz değişti. günah işlemeyen erkek varmı? bu devrin kızı erkeği kalmadı. önceden bekar biri boşanmış biriyle evlenebiliyormuydu ne kadar büyük ayıp ve dedikodu malzemesiydi. ama artık boşanmış ve hatta çocuklu olsa bile evlenebiliniyor ve garipsenmiyor. bunun acısını içinde çektiğin için allah katında kimbilir nerdesin. bu dünya allah yolunda olanlar için zevk sefa dünyası değil zaten. mutlaka acılar çekicez ve bu bizi allah katında daha da yüceltecek. o zamanda söylemiştim. senin çektiğin ızdırabın binde birini çekebilsem diye..
geçenlerde de aklıma geldin merak ediyordum seni iyiki yazdın..
t

Sende iyikii yazdin bende seni hatirladim:) Geceleri oyle kotu oluyorum ki biriyle konusmadan uyuyamiyorum annemle de ne zaman konussam cok uzuluyo..
Onu uzmemek icin buraya yazdim dun napiyim:( musluman olmadan once hayattan daha cok zevk aliyodum cunku sadece bu dunyayi dusunuyosun o zaman.
Simdi daha cok ahireti dusunuyorum cok sukur

Canım kafanda ki tüm olumsuzlukları bir kenara bırak zamanında yaşandı ve bitti geriye bakarak ileriye yürüyemezsin. Seni sen olduğun için kabul edecek biri kısmetinde nikahında olacağın biri muhakkak vardır. Artık bu devirde kızı erkeği kalmadı zaten cinsel hayatı genel herkesin var ve erkekler güveneceği bir kadını eş istiyor zira kızlarımız artık eve erkek atıyor. Sen dik dur ezdirme konuşurken kendinden emin ve güçlü konuş gerisini boş koy. Böyle düşüne düşüne ruhsal dengeni bozarsın.

Bak etrafına buraya evlenme vakti dalavereye girenlere onlar da dini silah olarak kullanıyor "Kınadığın şey başınıza gelmeden ölmezsiniz" ee kul hakkı peki desen ortalığı yıkarlar sen tertemizsin iki yüzlü sahtekar değilsin kul hakkını biliyorsun şimdi kirli olduğunu mu düşünüyorsun ? Sen kirli değilsin zamanında yaşamış ve doğruyu görüp doğruya da en doğru yoldan gidiyorsun eşin şanslı insan bence.

Tesekkur ederim insallah hersey dedigin gibi olur.. Kinadigim ne varsa hepsii tek tek basima geldi gercekten yaa

Düşmez kalkmaz bir Allah arkadaşım...

Herkes hata yapar.Hatasızım diyen yalan söyler.

Hata dünyayı öğrenme şeklimizdir.Hata yapa yapa görürüz öğreniriz ve en önemlisi olgunlaşırız.

Önemli olan hatalardan ders alarak tekrarlamamak.Aynı hataya düşmemek.

Mezardan dönmek imkansız lakin hatalardan dönmek kolaydır.

Ne demiş ünlü filozof ;

" Kabul edilen bir yanlışlık kazanılan bir zaferdir."

ileride karşına seni anlayacağını düşündüğün bir adam çıkacaktır tatlım. ona tüm samimiyetinle anlat kendini, vicdanının nasıl sızladığını bahsetmen bile yetecektir. adamsa gerçekten karşındaki bunu sorun yapmayacaktır.

tövbe edin bol bol ibadet edin rabbim bağışlayıcıdır.sonuçta siz onun günah olduğunu bilmeden yaptınız önemli olan şuan yapmaya devam etmiyor olmanız.evleneceğiniz kişiye tabikide açıklayın bu durumu eğer kabul ediyorsa evlenin

Tesekkur ederim insallah hersey dedigin gibi olur.. Kinadigim ne varsa hepsii tek tek basima geldi gercekten yaa

Kınadığın için değil yaşamak istediğin için başına geldi ki başına gelen bir şey de yok. O zaman senin için bunlar doğruydu başında duran sağlam bir ebeveynin de yoktu sende bu şekilde çevre edindin ve çevrenin etkisi ile daha çok eyleme girdin.

Bende yaşadım bir şeyler buraya dökmeye gerek yok çok şey gördüm ev partileri şu bu vs. sonradan bir arkadaş vesilesi ile dine yöneldim ama gözümde en temizlerdensin çünki acıtasyon da yapabilirdin zira burada bile neler görüyoruz kendi hemcinslerine bile yalan söyleyen iki farklı bölümde gezen anladın ?

Bundan sonra daha dik durmalısın bir karar verip tövbe ettiysen çevreni buna göre seçmelisin hepsi bu. İleri de zaten seni sen olduğun için benimseyen biri ile nikahında olur hiç onu takma yaşın kaç bilemiyorum yazdıysan görmedim ben 30 yaşındayım şimdiki nesil zaten güvenebileceği eş istiyor bekaret takıntısı sadece biz kadınlarda var erkekler genel takmıyor bunu aslında.

Back
X