PİŞMANLIK ve GÖZYAŞI

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Çok mutsuzum.
Öyle bir pişmanlık ateşi sarmış ki içimi anlatamam.
Kendi kendime hep sorular sorar oldum. Neden okul okumadın ? Neden bu kadar merhametlisin ? Neden her ota bo..a ağlıyorsun ? Eşinin sana neden saygısı yok ?
Hergün kendi kendime binlerce soru soruyorum mutsuz olmayı ben tercih ettim.
Dün gece yine büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Eşimle yataktayız.sarıldık filan ben onu öptüm sonra baktım kafasını çeviriyor uyuyalım mi diyor her defasında aynı şeyi yapiyo çünkü derdim sevişmek değildi sadece romantik bi öpme ve sarılmaydi .o bana yakınlasinca hiç bir şekilde red etmiyorum. Neyse uyuyalım dediğinde bende sinir yaptım dedim ki her defasında aynı şeyi yapıyorsun evliliğini senin uykun yüzünden cehenneme döndü yeter artık dedim oda bana dedi ki Allahını seversen sus yaa aşağılar şekilde dedi. Bende söylene söylene yataktan kalktım gerizekalı dedim koltuğun üstüne gittim. Baktım bu beni saçlarımdan tuttu sert şekilde kafamı kendine doğru çeviriyor gözleri resmen ateş topuydu o an o kadar çok şey söyledi ki ama hiç birini hatırlamıyorum tek hatırladığım gözlerinin içine dalıp gittim evet dedim bu senin sevdiğin adam ,bu senin kendi yarattığın canavarın. Bana iki De bir cevap versene diyor susma az önce nasıl konuşuyordun şimdi neden susuyorsun dedi ? Ben hiç bir şey söylemedim diğer odaya gittim uyuya kalmışımm. Geldi dedi sen içeri git uyu ben burda uyurum bende dedim ki sen yarın görürsün çekip gideceğim naparsan yap diyo. Bugün 1 saat önce hazırlandım çıktım o içeride hala uyuyordu yaa bi insan bu kadar mı uyku delisi olur sabah uyanıyor kahvaltısını yapar yine uyur kafayı yiyeceğim neyse çıktım anahtar sesi gitti ona hemen uyandı bende alel acele aşağı indim hızlı adımlarla yürüdüm yürüdüm bi baktım pijamayla arkamdan geliyor beni tekrar aldı eve getirdi şuan o oturma odasında ben yatak odasındayım dayanacak gücüm kalmadı artık :(

:KK43: bu kadar basit bir meseleden dolayı nasıl böyle canavarlasti eşin anlamadım.hep böyle şiddet meyillisimi

Eşiniz hiç kan tahlili filan yaptırdımı acaba?? Tiroiti filanmi varki? Ne bileyim depresyonda miki? Hiç sağlıklı bir adama benzemiyor.Yaptıkları çekilecek gibi değil.

Böyle olmaz..
Sen ona sataş o sana satassin..
Dövüşün edin.
Sonra sen kaç.
O alsın eve.
Sonra yine aynı şeyler..
Öncelikle sakin olmayı öğrenmek gerekiyor.
Mesafeli ol, hiç aldırmıyor gibi davran.
Kaliteli vakit geçir.
Kendini sev .
Kendine bak.
Okudum ve çok üzüldüm.
Bunları yaşamak zorunda değilsin.
Olmuyor ise de ayrilirsin.
Dünyaya bir daha gelme şansımız yok.

Böyle olmaz..
Sen ona sataş o sana satassin..
Dövüşün edin.
Sonra sen kaç.
O alsın eve.
Sonra yine aynı şeyler..
Öncelikle sakin olmayı öğrenmek gerekiyor.
Mesafeli ol, hiç aldırmıyor gibi davran.
Kaliteli vakit geçir.
Kendini sev .
Kendine bak.
Okudum ve çok üzüldüm.
Bunları yaşamak zorunda değilsin.
Olmuyor ise de ayrilirsin.
Dünyaya bir daha gelme şansımız yok.
Desteğin için teşekkür ederim şimdi bunu yazarken bile ağlıyorum :(

:KK43: bu kadar basit bir meseleden dolayı nasıl böyle canavarlasti eşin anlamadım.hep böyle şiddet meyillisimi
Biliyor musun evlenmeden önce benim saçlarımı okşayıp gözümün içine bakardı sana asla kıyamam diye ve evlendikten sonra sırf sigara içiyorum diye tekme tokat dayağını yemiş insanım.

Erkekler ota boka ağlayan kadına saygı duymazlar. Psikologum söylemişti. O gün bu gündür kocamın yaninda ağlamıyorum

Çok mutsuzum.
Kendi kendime hep sorular sorar oldum. Neden okul okumadın ? Neden bu kadar merhametlisin ? Neden her ota bo..a ağlıyorsun ? Eşinin sana neden saygısı yok ?
Dün gece yine büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Eşimle yataktayız.sarıldık filan ben onu öptüm sonra baktım kafasını çeviriyor uyuyalım mi diyor her defasında aynı şeyi yapiyo çünkü derdim sevişmek değildi sadece romantik bi öpme ve sarılmaydi .o bana yakınlasinca hiç bir şekilde red etmiyorum. Neyse uyuyalım dediğinde bende sinir yaptım dedim ki her defasında aynı şeyi yapıyorsun evliliğini senin uykun yüzünden cehenneme döndü yeter artık dedim oda bana dedi ki Allahını seversen sus yaa aşağılar şekilde dedi. Bende söylene söylene yataktan kalktım gerizekalı dedim koltuğun üstüne gittim. Baktım bu beni saçlarımdan tuttu sert şekilde kafamı kendine doğru çeviriyor gözleri resmen ateş topuydu o an o kadar çok şey söyledi ki ama hiç birini hatırlamıyorum tek hatırladığım gözlerinin içine dalıp gittim evet dedim bu senin sevdiğin adam ,bu senin kendi yarattığın canavarın. Bana iki De bir cevap versene diyor susma az önce nasıl konuşuyordun şimdi neden susuyorsun dedi ? Ben hiç bir şey söylemedim diğer odaya gittim uyuya kalmışımm. Geldi dedi sen içeri git uyu ben burda uyurum bende dedim ki sen yarın görürsün çekip gideceğim naparsan yap diyo. Bugün 1 saat önce hazırlandım çıktım o içeride hala uyuyordu yaa bi insan bu kadar mı uyku delisi olur sabah uyanıyor kahvaltısını yapar yine uyur kafayı yiyeceğim neyse çıktım anahtar sesi gitti ona hemen uyandı bende alel acele aşağı indim hızlı adımlarla yürüdüm yürüdüm bi baktım pijamayla arkamdan geliyor beni tekrar aldı eve getirdi şuan o oturma odasında ben yatak odasındayım dayanacak gücüm kalmadı artık :KK43:
çok üzüldüm adınıza ama her gel dediğinde dünden razı gibi geleceksen evden çıkma böyle yaparsan tabi eşinin saygısı olmaz çünkü biliyor ki gel dese geleceksin biraz sert konuştum ama gerçek bu

Enerjinizi ne kadar düşürürseniz o kadar olumsuz karşılık alırsıız. Bu gerçekten böyle. Mesela mutluyken hep iyi şeyler peş peşe gelir. Mutsuz olduğumuzda da ne kadar aksilik varsa gelir bizi bulur. Önce kendi kendinize üzülmeyi bırakın yani kafanızda kurmayın akışa bırakın ve odaklanacaksanız eşinizle sorunlarınız gözden geçirin.

Sizin ruh haliniz düzeldikçe eşiniz değişecek. Siz önce kendinize saygı duyun, kendinizi hırpalamayın sonra inanın karşınızdaki de duyacaktır.

Ağlamak,ağlamayı getirir derler.
Uzulmekte haklısın.
Ama uzulunce değişen birşey de yok
Hayatı akışına birak.
Biraz rahat ol.
Acayip beni baskiliyor bunalıyorum artık ondan gizli sigara bile içiyorum. Tek başıma hayatta bi bakkala gidemem yan yana yolda yürüdüğümüz zaman bir adım arkasında yürüsem tedirgin oluyor çalışmama hayatta izin vermez 1 yaşında oğlum var allah var babalıgı süper ama bana gelince sıfır

çok üzüldüm adınıza ama her gel dediğinde dünden razı gibi geleceksen evden çıkma böyle yaparsan tabi eşinin saygısı olmaz çünkü biliyor ki gel dese geleceksin biraz sert konuştum ama gerçek bu
Hayır cnm eleştiriye açığım. Ben normal zamanlardan bahsetmiştim her gel dediğinde kırmiyirum onu hiç bir zaman. Ama kavgalı olunca yanaşmaya çalışıyor istemiyorum onu ki zaten bizim özel hayatımız hafta da 1 kere olur ben hiç zevk almam bile

Çok mutsuzum.
Dün gece yine büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Eşimle yataktayız.sarıldık filan ben onu öptüm sonra baktım kafasını çeviriyor uyuyalım mi diyor her defasında aynı şeyi yapiyo çünkü derdim sevişmek değildi sadece romantik bi öpme ve sarılmaydi .o bana yakınlasinca hiç bir şekilde red etmiyorum. Neyse uyuyalım dediğinde bende sinir yaptım dedim ki her defasında aynı şeyi yapıyorsun evliliğini senin uykun yüzünden cehenneme döndü yeter artık dedim oda bana dedi ki Allahını seversen sus yaa aşağılar şekilde dedi. Bende söylene söylene yataktan kalktım gerizekalı dedim koltuğun üstüne gittim. Baktım bu beni saçlarımdan tuttu sert şekilde kafamı kendine doğru çeviriyor gözleri resmen ateş topuydu o an o kadar çok şey söyledi ki ama hiç birini hatırlamıyorum tek hatırladığım gözlerinin içine dalıp gittim evet dedim bu senin sevdiğin adam ,bu senin kendi yarattığın canavarın. Bana iki De bir cevap versene diyor susma az önce nasıl konuşuyordun şimdi neden susuyorsun dedi ? Ben hiç bir şey söylemedim diğer odaya gittim uyuya kalmışımm. Geldi dedi sen içeri git uyu ben burda uyurum bende dedim ki sen yarın görürsün çekip gideceğim naparsan yap diyo. Bugün 1 saat önce hazırlandım çıktım o içeride hala uyuyordu yaa bi insan bu kadar mı uyku delisi olur sabah uyanıyor kahvaltısını yapar yine uyur kafayı yiyeceğim neyse çıktım anahtar sesi gitti ona hemen uyandı bende alel acele aşağı indim hızlı adımlarla yürüdüm yürüdüm bi baktım pijamayla arkamdan geliyor beni tekrar aldı eve getirdi şuan o oturma odasında ben yatak odasındayım dayanacak gücüm kalmadı artık :KK43:
Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. 'Eş' olarak nitelendirdiğiniz kişi mağara adamı olabilir mi? Böyle bir insana değil tensel olarak yaklaşmak, gözünüzün ucuyla dahi bakmamanız gerekir! Dün sigara için dövmüş, bugün kavga edip dövmüş, yarın ne için dövecek? Babalığı süper olsa kaç yazar?? Babalığı süper olan adam, babalık yaptığı o evladı dünyaya getiren anneye böyle zülm mü eder? Eğer boşanma gibi bir seçeneğiniz, çareniz yoksa kendisiyle aynı evin içinde elinizden geldiği kadar iletişime geçmemeyi deneyin. Bazen insanlar cümlelerden öte, suskunlukla daha ciddi derecede cezalandırılmış hissederler, suskunluğunuz kendisini daha suçlu hissetmesine neden olur. Tabi karşınızdakı insansa.. Ki hiç öyle olduğunu sanmıyorum. Böyle vahşi bir adamla ömür mü geçer yahu! Ruh hastası herif. Bu mağara herifinin tedavi olmaya niyeti yoksa ve sizin evden gitmeye, boşanmaya dair en ama en küçük bir umudunuz varsa o umut üzerine yoğunlaşın.

Hayır cnm eleştiriye açığım. Ben normal zamanlardan bahsetmiştim her gel dediğinde kırmiyirum onu hiç bir zaman. Ama kavgalı olunca yanaşmaya çalışıyor istemiyorum onu ki zaten bizim özel hayatımız hafta da 1 kere olur ben hiç zevk almam bile
Beni sadece kendi zevki değil seninde önemli olduğunu kavga etmeden sakin şekilde anlattın mı? Belki tahmin bile edemeyeceğimiz bir şey içine atmış kendince senden hırs alıyordur?

Back
X