PİŞMANLIK ve GÖZYAŞI

Şu gider gibi yapan kadınları gerçekten anlamıyorum. Gerçekten karar vermeden gitmeyin. Gidince de dönmeyin. Sonra da saygı beklemeyin. Çocuk oyuncağı değil bu. Bir süre sonra bu da adamları etkilemiyor. Defol git gittiğin gibi geri dönersin derler, değer görmezsiniz bu yüzden.

Bitirmeye karar verdiyseniz bitirin. Y0k bitiremeyecekseniz iyi yönlerini görün kötülere takılmayın. Olanla yetinin olmayanı görmeyin. Aksi şekilde davranmak sadece sizi yıpratır.

Buradaki kadınların hepsi gidiyor geri dönüyor, dayak yiyor, bir daha yiyor, bir daha gidiyor, bir daha dönüyor. Karar verme yok, verdiği karara saygı duyma yok, kararın arkasında durabilme gücü yok. Daha çoook dayak yersiniz. Hatta bir de evliliğim düzelsin diye çocuk yaparsınız. Sonra çocuk olmasaydı giderdim dersiniz. Sonra her şey daha beter olur.

Yanlış anlaşılmasın. Git geri gelme boşan demiyorum ama iyi düşünüp ona göre hareket etmek ve verilen kararın arkasında durmak gerektiğine inanıyorum. Bu şekilde davranılmadığında ne karşı taraf size saygı duyar ne de sizin kendinize saygınız kalır.

Biliyor musun evlenmeden önce benim saçlarımı okşayıp gözümün içine bakardı sana asla kıyamam diye ve evlendikten sonra sırf sigara içiyorum diye tekme tokat dayağını yemiş insanım.
Hala da o eve geri dönüp bir de bunları anlatıyorsunuz. Bravo size. Bence halinizden memnun gibisiniz, hiç şikayet etmeyin gitmeye de kalkışmayın.

Çok mutsuzum.
Öyle bir pişmanlık ateşi sarmış ki içimi anlatamam.
Kendi kendime hep sorular sorar oldum. Neden okul okumadın ? Neden bu kadar merhametlisin ? Neden her ota bo..a ağlıyorsun ? Eşinin sana neden saygısı yok ?
Hergün kendi kendime binlerce soru soruyorum mutsuz olmayı ben tercih ettim.
Dün gece yine büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Eşimle yataktayız.sarıldık filan ben onu öptüm sonra baktım kafasını çeviriyor uyuyalım mi diyor her defasında aynı şeyi yapiyo çünkü derdim sevişmek değildi sadece romantik bi öpme ve sarılmaydi .o bana yakınlasinca hiç bir şekilde red etmiyorum. Neyse uyuyalım dediğinde bende sinir yaptım dedim ki her defasında aynı şeyi yapıyorsun evliliğini senin uykun yüzünden cehenneme döndü yeter artık dedim oda bana dedi ki Allahını seversen sus yaa aşağılar şekilde dedi. Bende söylene söylene yataktan kalktım gerizekalı dedim koltuğun üstüne gittim. Baktım bu beni saçlarımdan tuttu sert şekilde kafamı kendine doğru çeviriyor gözleri resmen ateş topuydu o an o kadar çok şey söyledi ki ama hiç birini hatırlamıyorum tek hatırladığım gözlerinin içine dalıp gittim evet dedim bu senin sevdiğin adam ,bu senin kendi yarattığın canavarın. Bana iki De bir cevap versene diyor susma az önce nasıl konuşuyordun şimdi neden susuyorsun dedi ? Ben hiç bir şey söylemedim diğer odaya gittim uyuya kalmışımm. Geldi dedi sen içeri git uyu ben burda uyurum bende dedim ki sen yarın görürsün çekip gideceğim naparsan yap diyo. Bugün 1 saat önce hazırlandım çıktım o içeride hala uyuyordu yaa bi insan bu kadar mı uyku delisi olur sabah uyanıyor kahvaltısını yapar yine uyur kafayı yiyeceğim neyse çıktım anahtar sesi gitti ona hemen uyandı bende alel acele aşağı indim hızlı adımlarla yürüdüm yürüdüm bi baktım pijamayla arkamdan geliyor beni tekrar aldı eve getirdi şuan o oturma odasında ben yatak odasındayım dayanacak gücüm kalmadı artık :KK43:
Eşinin sürekli uyumasının sebebi var belki.

Neden sürekli uyuyor? calışmıyor mu eşin??

Çıldırıyorum ya kafayı yiyorum bana söyle yerini ben tekme tokat dalıyım bu dallamaya olur mu?! Ne cürret ya nasıl bir kafa bu? Bu tip erkeklerin varlığına inanamıyorum sen kimsin kimden aldın bu cürreti dengesiz? Hayatta hiçbir başarısı olmayan bir halta yaramayan bir densizin etrafa gücünün yettikkerine böyle köpükler saçması beni çıldırtıyor zıvanadan çıkıyorum ben yazdıkça sinirleniyorum etrafımdalar, her yerdeler. Sen neden o evden çıkamıyorsun okumamışsan kör cahil de değilsin okuma yazman var çalışabilirsin ailen nerde? Çıkış yolun hiç mi yok yani? Nolur kurtar kendini bu sapıktan nolur, böyle geldi böyle gider kaderim bu yanılgısına düşme sen de nolur.

Şu gider gibi yapan kadınları gerçekten anlamıyorum. Gerçekten karar vermeden gitmeyin. Gidince de dönmeyin. Sonra da saygı beklemeyin. Çocuk oyuncağı değil bu. Bir süre sonra bu da adamları etkilemiyor. Defol git gittiğin gibi geri dönersin derler, değer görmezsiniz bu yüzden.

Bitirmeye karar verdiyseniz bitirin. Y0k bitiremeyecekseniz iyi yönlerini görün kötülere takılmayın. Olanla yetinin olmayanı görmeyin. Aksi şekilde davranmak sadece sizi yıpratır.

Buradaki kadınların hepsi gidiyor geri dönüyor, dayak yiyor, bir daha yiyor, bir daha gidiyor, bir daha dönüyor. Karar verme yok, verdiği karara saygı duyma yok, kararın arkasında durabilme gücü yok. Daha çoook dayak yersiniz. Hatta bir de evliliğim düzelsin diye çocuk yaparsınız. Sonra çocuk olmasaydı giderdim dersiniz. Sonra her şey daha beter olur.

Yanlış anlaşılmasın. Git geri gelme boşan demiyorum ama iyi düşünüp ona göre hareket etmek ve verilen kararın arkasında durmak gerektiğine inanıyorum. Bu şekilde davranılmadığında ne karşı taraf size saygı duyar ne de sizin kendinize saygınız kalır.
Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. En büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz zaten. Ama ben kararlı olmama rağmen hep beni engelliyor. Yalvarıyor size aşığım gitme diye. Ben sinirlenince o ben değilim diyor gerçekten içinden canavar cikiyir

Çıldırıyorum ya kafayı yiyorum bana söyle yerini ben tekme tokat dalıyım bu dallamaya olur mu?! Ne cürret ya nasıl bir kafa bu? Bu tip erkeklerin varlığına inanamıyorum sen kimsin kimden aldın bu cürreti dengesiz? Hayatta hiçbir başarısı olmayan bir halta yaramayan bir densizin etrafa gücünün yettikkerine böyle köpükler saçması beni çıldırtıyor zıvanadan çıkıyorum ben yazdıkça sinirleniyorum etrafımdalar, her yerdeler. Sen neden o evden çıkamıyorsun okumamışsan kör cahil de değilsin okuma yazman var çalışabilirsin ailen nerde? Çıkış yolun hiç mi yok yani? Nolur kurtar kendini bu sapıktan nolur, böyle geldi böyle gider kaderim bu yanılgısına düşme sen de nolur.
Hayır cnm ben herşeyin farkındayım ama eşim beni bırakmıyor maalesef :(

Tek sorununuz uyku mu ? Öpmemesi mi ?
Eşin adam madam değil hiç kusura bakma!
Kendi kendini güçsüzleştiriyorsun. Anlattıkların gözümde canlandı içim acıdı. Tanısam seni kolundan tutar polis karakoluna götürürüm ordan da mahkemeye hem uzaklaştırma cezası hem boşanma davası.
Hiçbir şey için geç değil. Kalk silkelen.

Hayır cnm ben herşeyin farkındayım ama eşim beni bırakmıyor maalesef :KK43:

Üzgünüm tüm bokları yiyip gerçek olanın o olmadığı söyleyip sinirlenince gözüm görmüyora sığınıyorsa bu adam 60 ında da aynısı olacak. İradesizsen otur çözelim, yok başka karın ağrın varsa buyur onu da çözelim ha çözmeye niyetin yoksa derdin ego tatminiyse üzerimden defol demesini bileceksin. Bırakmıyor diye bi şey yok bu ülkede hak var hukuk(!) var, en azından öyle olmasını umuyorum. Uzaklaştırma alır, gelemez yani bir yolu illaki var. Ha yok cesaret edemem diyorsan o senin bileceğin iş bu hayat senin seçimin olur.

Uyku apniasi hastaligi olabilirmi? Esiniz horluyormu? Uyku sorunundan baska herhangi bir anlasmasliginiz yok sanirim
Yok yav ne sorunları olacak alt tarafı kocası dövmüş yani buda sorundan sayılmaz netice de değil mi,tek sorun uyku haklısınız katılıyorum size baya

Siz şu an ne istiyorsunuz?? Ayrılmak mı, düzelmesi mi?? Yani tam olarak ne istedinizden bahsetmediniz. Babanızın destek olmasını bekliyorsunuz. Konuştunuz mu babanızla? Yada evden gizlice çıkınca nereye gidecektiniz? ?

Bu ülkede çok zordur merhametli, kibar ve nazik insan olmak. Hemen kullanırlar, dalga geçerler sanki ayıpmış, komikmiş gibi, güç gösterisinde bulunurlar, aşağılarlar. Bilirim. Yanlış olan siz değilsiniz. Bunu bilin, kendinize eziyet çektirmeyin. Bu insanların da düzelmeyeceğini bilin.

Yani şöyle söyleyeyim tiroit gerçekten kişiyi baya etkiliyor.sinirli alıngan depresif yapior..He birde aşırı yorgunluk..Sürekli uyumak isteme hali..Dinlense bile geçmiyor.Yalnız durumu farkedip düzenli ilaç kullanıldığında daha dinç daha hareketli sinirsiz olunabilior.
Anladim canim tesekkur ederim .Be hamilelikte test yaptim tiroitim yuksek cikmisti . BENDE sadece alinganlik var belki bu yuzdendir .

Yok yav ne sorunları olacak alt tarafı kocası dövmüş yani buda sorundan sayılmaz netice de değil mi,tek sorun uyku haklısınız katılıyorum size baya

Ben konu sahibinin diger mesajlarini okumadim. Dolayisiyla dayak yedigini de bilmiyorum. Devamli uyuyor dedigi icin uyku apniasi varmi dedim. Hemen ziplamissiniz

dayak yediğiniz o eve neden geri dönüyorsunuz, bir de o oksijen israfıyla romantik dakikalar yaşamaya çalışıyorsunuz, karısını döven bir yaratık ne kadar romantik olabilir ki? hayvanların öpülünce romantik prenslere dönüşmesi sadece masallarda gerçek oluyor bunu bilecek yaşta olmalısınız. (hayvan derken normal hayvandan sözetmiyorum, mecaz anlamda canavar gibi, yoksa hayvanları severim)
yapmayın kendinize bu kötülüğü,
ya beklentilerinizi yok edin,
ya o yaratığı terkedin.

Madem kalican o zaman huyuna gidicen, gereksiz atar yapmican, blöf yapmican. Maalesef dırdır da yapmican. Gitmeyi zaten yapamiosun. Değişmeyi ve degistirmeyi denicen.

Çok mutsuzum.
Öyle bir pişmanlık ateşi sarmış ki içimi anlatamam.
Kendi kendime hep sorular sorar oldum. Neden okul okumadın ? Neden bu kadar merhametlisin ? Neden her ota bo..a ağlıyorsun ? Eşinin sana neden saygısı yok ?
Hergün kendi kendime binlerce soru soruyorum mutsuz olmayı ben tercih ettim.
Dün gece yine büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Eşimle yataktayız.sarıldık filan ben onu öptüm sonra baktım kafasını çeviriyor uyuyalım mi diyor her defasında aynı şeyi yapiyo çünkü derdim sevişmek değildi sadece romantik bi öpme ve sarılmaydi .o bana yakınlasinca hiç bir şekilde red etmiyorum. Neyse uyuyalım dediğinde bende sinir yaptım dedim ki her defasında aynı şeyi yapıyorsun evliliğini senin uykun yüzünden cehenneme döndü yeter artık dedim oda bana dedi ki Allahını seversen sus yaa aşağılar şekilde dedi. Bende söylene söylene yataktan kalktım gerizekalı dedim koltuğun üstüne gittim. Baktım bu beni saçlarımdan tuttu sert şekilde kafamı kendine doğru çeviriyor gözleri resmen ateş topuydu o an o kadar çok şey söyledi ki ama hiç birini hatırlamıyorum tek hatırladığım gözlerinin içine dalıp gittim evet dedim bu senin sevdiğin adam ,bu senin kendi yarattığın canavarın. Bana iki De bir cevap versene diyor susma az önce nasıl konuşuyordun şimdi neden susuyorsun dedi ? Ben hiç bir şey söylemedim diğer odaya gittim uyuya kalmışımm. Geldi dedi sen içeri git uyu ben burda uyurum bende dedim ki sen yarın görürsün çekip gideceğim naparsan yap diyo. Bugün 1 saat önce hazırlandım çıktım o içeride hala uyuyordu yaa bi insan bu kadar mı uyku delisi olur sabah uyanıyor kahvaltısını yapar yine uyur kafayı yiyeceğim neyse çıktım anahtar sesi gitti ona hemen uyandı bende alel acele aşağı indim hızlı adımlarla yürüdüm yürüdüm bi baktım pijamayla arkamdan geliyor beni tekrar aldı eve getirdi şuan o oturma odasında ben yatak odasındayım dayanacak gücüm kalmadı artık :KK43:
Gerizekali sozu kotu olmus. Belli ki arada saygi kalmamis. Haliyle sevgide olmaz. Susma cevap ver diyor ya verseniz eger vuracak dovecek belli ki. Ben ilerisini goremiyorum.

Back
X