• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlık yaşıyormuş

Eşleri evi yuva yapınca bazı erkekler şımarıyor, arada bir fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım, aynı deprem çantası gibi bir çanta hazırlayın içine 2 çamaşır, 2 çorap, 1 gömlek 1 kazak kapı arkasına koyun, bu ne derse bir daha o lafı ettiğinde eline vereceğim acil çıkış çantan dersiniz 😂😂😂
Düşünüyorum da gerçekten yuva denilen bir şey var hayatımızda bizim. Ahlaklı edepli insancıl anaç bir eşe sahip bir erkek egosu diye bir şey var sanırım. Düpedüz şımarıklık bu gerçekten. Değerinden fazla değer gören erkek hareketleri söylemleri. Neyse oğlumun bebek çantası vardı kullanmadığım ona koyayım bir kaç eşya dursun kapı arkasında. Al yavrum lazım olur. Kirlilerini atarsın yeni alırsın artık diyeyim.

Yangın merdiveninden kdkfkf. Artık Seyşeller'e mi gider Bahamalar'a mı kendi bilir 🤣
Tabii tabii 2 sokak ötedeki bekar arkadaşı Seyfi’yle Bahadır’a gider ancak :KK70:2 güne kalmaz kapıya gelir seni seviyom diye zira sıcak bir çorbaya, yıkanmış çamaşırlara hasret kalmıştır🤣

Selam hanımlar ✋ eşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Ben eşime bunu sıklıkla söylerim. Ama sen olmasan asla evlenmezdim derim .

Tabii tabii 2 sokak ötedeki bekar arkadaşı Seyfi’yle Bahadır’a gider ancak :KK70:2 güne kalmaz kapıya gelir seni seviyom diye zira sıcak bir çorbaya, yıkanmış çamaşırlara hasret kalmıştır🤣
Bir seferinde bu yaz, gönderdim bınu gitti kaldı arkadaşının evden bozma Evinde çek yatta yatmış her akşam. Paşamız sever konforu :) e hijyene önem verir. Gidebilirsin dedim geçen gün yine oraya. Arada gel gör bizi para bırakırsın falan :) bozuldu :)

Düşünüyorum da gerçekten yuva denilen bir şey var hayatımızda bizim. Ahlaklı edepli insancıl anaç bir eşe sahip bir erkek egosu diye bir şey var sanırım. Düpedüz şımarıklık bu gerçekten. Değerinden fazla değer gören erkek hareketleri söylemleri. Neyse oğlumun bebek çantası vardı kullanmadığım ona koyayım bir kaç eşya dursun kapı arkasında. Al yavrum lazım olur. Kirlilerini atarsın yeni alırsın artık diyeyim.
Var var, ev dediğimiz şey 4 duvarı olan bir beton yapı, onu yuva yapan içinde yaşayanlar ve yaşanmışlıklardır.
Allah için bizim kadınlarımız evi yuva yapmak için elinden gelenin fazlasını yapıyorlar.
Bazı erkeklerde yuvaya dönen evinin rahatlığı fazla geldiğinden göbeğini kaşıyarak atıp tutuyor, eşinizde muhtemelen rahattan ne diyeceğini bilemez hale gelmiş.
Bu lafların sizi incitmesine izin vermeyin çünkü sorun sizde değil ama düşüncesizce ettiği sözlerin karşılığını bulması lazım, sen hayırdır iki de bir bu cümleyi kuruyorsun çok istiyorsan buyur çantanı hazır ettim deyip açın kapıyı.

Tezatlık yok mu burada. Seviyorsun ama evlenmezdim diyorsunuz.
Ben kural sevmiyorum. Fakat evlilik sorumluluk ve kuralları ile var . Bir sürü karmaşık insan ilişkisi 😬Onun için sadece eşimle evlenir im. 🤓 Çünkü o kısmı sevmesem de eşimi çok seviyorum.

Bir seferinde bu yaz, gönderdim bınu gitti kaldı arkadaşının evden bozma Evinde çek yatta yatmış her akşam. Paşamız sever konforu :) e hijyene önem verir. Gidebilirsin dedim geçen gün yine oraya. Arada gel gör bizi para bırakırsın falan :) bozuldu :)
İyi yapmışsınız, eşim böyle laflar etmez ama erkekler konfora alışıyorlar, eşimin bekar bir arkadaşı var tabii bizimkiler 50 yaş ve üzeri 🤣 arada ona gidiyor birlikte yemek yapıyorlar vs eve nasıl döneceğini şaşırıyor, gelir gelmez 3 koltuğa yapışıyor eviiiimmm diye hahahahahaha.

Selam hanımlar ✋ eşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Açık sözlülüğü için teşekkür eder, bu duruma getiren olayı düzeltmek için eğer isteğim varsa düzeltir yoksa da okey der yoluma bakardım.
Bu cümle yaşanmışlıklar sonrası çıkan bir duygu ifadesi. Bence karşı tarafın bunu neden dediğine bakmak lazım. Şahsen ben bunun üzerinde dururdum.

İyi yapmışsınız, eşim böyle laflar etmez ama erkekler konfora alışıyorlar, eşimin bekar bir arkadaşı var tabii bizimkiler 50 yaş ve üzeri 🤣 arada ona gidiyor birlikte yemek yapıyorlar vs eve nasıl döneceğini şaşırıyor, gelir gelmez 3 koltuğa yapışıyor eviiiimmm diye hahahahahaha.
Biraz sefalet çekmeleri lazım. Böcekli soğuk kör kuyu evlerde kalsalar fena olmaz. Yuva denilen olgunun kıymetini bilmeleri lazım. Sözler ile olmuyor yaşanarak
Açık sözlülüğü için teşekkür eder, bu duruma getiren olayı düzeltmek için eğer isteğim varsa düzeltir yoksa da okey der yoluma bakardım.
Bu cümle yaşanmışlıklar sonrası çıkan bir duygu ifadesi. Bence karşı tarafın bunu neden dediğine bakmak lazım. Şahsen ben bunun üzerinde dururdum.
nedeni belli; şımarıklık nankörlük. Çevresine erkeklik taslamak. Bazı erkekler böyle tatmin oluyorlar. Aralarında hanımköylü tarifi vardır. Bunun tersini yaşadığını göstermek isterler hep. Beğenmeyen mutlu olmayan neden gitmez. Üstelik karşısında güçlü kendine güvenen bir kadın varken. Kaç kez kapıyı açtım buyur istediğini yaşayabilirsin bana hava hoş bu kadar basit.

Sebeplerini sorardım, düzeltebileceğimiz bir şeyse çözüm arardım.
Eğer değilse anlaşıp birlikteliği bitirirdim, bir kez geliyoruz dünyaya kimse mutsuz olduğu bir şeyi sürdürmek zorunda değil.

Hiçbir ev işine elinizi sürmeyin. Yatakta memnun etmeyin. Sebebini sorunca da diyin ki “ee canım bekarlık hayatını özlediğini, evlilikten pişman olduğunu söylemiştin, üzülmene gönlüm el vermedi al sana bekar hayatı”.

Espiri yapmıştır ya takmayın bu kadar.
Bencede saçma canım yaptık bir hata dersin gülersin geçersin.
Ne var bunda

Evlendiğinizde siz ve eşiniz kaç yaşlarındaydınız, kaç yıllık evlisiniz? Severek mi evlendiniz? Çocuk var mı, siz çalışıyor musunuz? Çevresindeki arkadaşları da aynı kafadaysa onlardan etkileniyordur ya da en kötü ihtimal hayatına biri girmek üzeredir.

Biraz sefalet çekmeleri lazım. Böcekli soğuk kör kuyu evlerde kalsalar fena olmaz. Yuva denilen olgunun kıymetini bilmeleri lazım. Sözler ile olmuyor yaşanarak

nedeni belli; şımarıklık nankörlük. Çevresine erkeklik taslamak. Bazı erkekler böyle tatmin oluyorlar. Aralarında hanımköylü tarifi vardır. Bunun tersini yaşadığını göstermek isterler hep. Beğenmeyen mutlu olmayan neden gitmez. Üstelik karşısında güçlü kendine güvenen bir kadın varken. Kaç kez kapıyı açtım buyur istediğini yaşayabilirsin bana hava hoş bu kadar basit.
Sefalet çektiği için gelecek erkek hiç gelmesin. O düzenli eve,bir tas çorbaya,ütülü gömleğe gelmiştir.
Kendine güvenen güçlü kadın hissetse karşısında o dediklerini diyemez dese de gittiği bekar evinden dönemez yani.
Olayları yanlış değerlendiriyorsunuz sanırım.

Soruyorum söylüyorum. Bu saatten sonra ne yapacağım boşanıpta diyor. Dengesiz boş boş konuşuyor
"seni bilmem de ben kendime yepyeni bir hayat kurarım, boşanalım o zaman" derdim ben, benimle evli olmayı zulüm gören adamla ne huzurum kalır ne bir şey. kendi ayakları üzerinde duran hiç bir kadın kendini ait ve huzurlu hissetmediği yerde durmamalı bence

Back
X