Gelin olan kişiyimHımm kamu spotu tadında olmuş, kim olduğunuzu anlayamadım. Eğer gelinseniz keşke gaza gelmeseydiniz. İyi ölçüp tartsaydınız. Kayınvalide iseniz keşke oğlunuzun evliliğine kibrit çakmasaydınız, görümceyseniz kardeşinizi kendi haline bıralsaydınız keşke.
Burada çoğu kişinin paylaştığı şeylerden çok daha basit hatta birkaç seneye unutulacak seylermis. Farkettim ama geç oldu.Ailemin yanına taşınacağız ve sende bir daha ailenle görüşmeyeceksin kısmı tam bir fiyasko. Boşanma sebebi sadece buysa eşiniz açısından iyi bir son. Kaldı ki boşanmayı zaten siz istemişsiniz.
Ama kayınvalidenizle olan kısımda önemli. Belki eşinizin yanlış duruşu, davranışları tek başına boşanmak için yeterliydi siz detay vermeden bilinmez. Haklı olmak için sebepleriniz varsa ikiniz açısındanda doğru bir karar olmuş iyi yönetememişsiniz demek ki.
Ne zaman boşandınız? Kaç yıllık evliydiniz? Kaç yaşındaydınız?Burada çoğu kişinin paylaştığı şeylerden çok daha basit hatta birkaç seneye unutulacak seylermis. Farkettim ama geç oldu.
Bunu burada paylaşıp herkese ders olsun diye paylaşmak istiyorum. Ben büyük bir hata yaptim. Kaynana problemleri yüzünden eşimle kavga ettim. Olabildiğince alttan almaya çalışmış şimdi farkediyorum ama sürekli biraz iş arkadaşlarimin da gazına gelerek daha fazlasını istedim ve boşanmakla tehdit ettim. Eğer devam etmemi istiyorsan ailemin yanına tasinacagiz ve sen de bir daha ailenle görüşmeyeceksin dedim. Kabul etmedi ve benim gözüm artık nasıl karardiysa boşanmaya kadar götürdüm. Arkadaşlarım da daha gençsin güzelsin yolun açık senin diyerek gaz verdiler. Sonuç olarak boşandım ama çok pişmanım. Tekrar görüşmek istedim pişman olduğumdan dolayı ama bana net bir şekilde bu işin olurunun olmadığını pişmanlığımın sorumluluğunu almam gerektiğini kendisinin de onuru olduğunu söyledi. Bu süreçte ınstagram hesabımı filan herkese açık yapıp paylaşım yapmıştım. Bunu da öne sürüp benim basit birisi olduğumu söyledi. Çok uğraştım dil döktüm kimseyle konuşmadım dedim ama kendi yolunda devam et dedi. Haftalardır pişmanlıktan ağlıyorum. İş arkadaslarim da senin böyle olacağını nereden bilelim diyorlar. Onlarda da suç yok. Asıl suç ben de. Benim artık yapacağım bir şey kalmadı ama benden size tavsiye yeni evlenen arkadaşlar. Ofkenizin gözünüzü kör etmesine izin vermeyin. Ben çok iyi birisini kaybetmişim şimdi çok daha iyi anlıyorum. Hem de boş boş meselelerden dolayı. Kaynana meselesi şimdi o kadar boş geliyor ki bana. Hele hele başka insanların gazına hiç gelmeyin bana boşan çekilir mi bu diyenlerin benim 20 kat daha fazla sorun yaşamalarına rağmen evliliklerine devam ettiklerini şimdi daha net ayırdına varıyorum. Ben elimde ki hazineyi kaybetmişim farkında değilmişim. Bu günler geçince gözünde ki perde kalkınca çok pişman olursun ama orada da beni bir daha bulamazsın bu çocuk oyuncağı değil diye çok uyarmıştı esim. Haklıymış
12-13 ay filan oldu boşanali. 1 yıllık evliydik. 27 yaşındayım o da.30 yasindaNe zaman boşandınız? Kaç yıllık evliydiniz? Kaç yaşındaydınız?
Ne paylaştığını söylememiş ama ? Kıskandıracak bir şeyler paylaşılmış belli ki. Ben konu sahibini çok heyecanlı buldum biraz sakin olması gerekir.Hesabınızı herkese açtığınız için sizi basit gören birinden kurtulduğunuz için sevinin bence
Başka yere taşınma konusu Okey de Benim ailemin olduğu yere gidilecek ısrarı ,bir daha ailenle görüşme yok zorbalığı sizinde sözde nefret ettiğiniz ana kuzusu ,bencil,merhamet yoksunu erkeğin kadın versiyonu olduğunuz gerçeği , suratınıza suratınıza çarpmadı mı????Burada çoğu kişinin paylaştığı şeylerden çok daha basit hatta birkaç seneye unutulacak seylermis. Farkettim ama geç oldu.
Eşim beni haklı buldu. Ailesiyle de restleşti hatta. slında benim yanımda durduğunu daha yeni anlıyorum o zaman nasıl oldu anlayamadım bilemiyorum. Başka şehire giderken kayinvalidemler bize uğradı. Bir gün kalmak için. Ben de iki gün sonra aileme gidecektim. Gelmelerini kalmalarini istemedim bu yüzden. Onlar da biz zaten bir gün kalacaktik filan dediler derken tartışma çıktı.Kv problemi nasıldı biraz daha açsanız.Bu sorunlar karşısında esinizin duruşu nasıldı?Bence ne olursa olsun kimse kimsenin ailesi ile görüşmemesini isteyemez şart kosamaz.Net yanlış.Neden sizin ailenizin yanına taşınmak istediniz bu da ayrı bir konu.Konuda ayrıntı yok.Belki gerçekten pişman olacağınız bir durum yoktur ortada.Hersey birikmiş dolup taşmıştır.Başkalarinin gazıyla mi karar alırsınız hep hayatta.
Tek sorun bu mu cidden? Neden kalmalarını istemediniz, geçerken uğramışlar bir gün kalacaklarmış zaten ne var ki bunda?Eşim beni haklı buldu. Ailesiyle de restleşti hatta. slında benim yanımda durduğunu daha yeni anlıyorum o zaman nasıl oldu anlayamadım bilemiyorum. Başka şehire giderken kayinvalidemler bize uğradı. Bir gün kalmak için. Ben de iki gün sonra aileme gidecektim. Gelmelerini kalmalarini istemedim bu yüzden. Onlar da biz zaten bir gün kalacaktik filan dediler derken tartışma çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?