- 23 Ekim 2022
- 2.158
- 5.966
- 88
Ya eksik anlatıyorsunuz, diğer problemler zaman aşımına uğramış galiba zihninizde ya da siz dışarıdan bir gözsünüz tahminlerinizi burada paylaşıyorsunuz. Hiç mi otokontrolünüz yok, iş arkadaşlarıyla aile hayatı uzun uzun konuşulup da gaza gelinmez. Arkadaş olduğunuza emin misiniz? Düşmanınız olmasınlar.Eşim beni haklı buldu. Ailesiyle de restleşti hatta. slında benim yanımda durduğunu daha yeni anlıyorum o zaman nasıl oldu anlayamadım bilemiyorum. Başka şehire giderken kayinvalidemler bize uğradı. Bir gün kalmak için. Ben de iki gün sonra aileme gidecektim. Gelmelerini kalmalarini istemedim bu yüzden. Onlar da biz zaten bir gün kalacaktik filan dediler derken tartışma çıktı.
Eşim beni haklı buldu. Ailesiyle de restleşti hatta. slında benim yanımda durduğunu daha yeni anlıyorum o zaman nasıl oldu anlayamadım bilemiyorum. Başka şehire giderken kayinvalidemler bize uğradı. Bir gün kalmak için. Ben de iki gün sonra aileme gidecektim. Gelmelerini kalmalarini istemedim bu yüzden. Onlar da biz zaten bir gün kalacaktik filan dediler derken tartışma çıktı.
Yeni üyesiniz ve konu da çok polemik üstüne oldugu için inandırıcı gelmedi. Hadi dogru diyelim, hangi arkadaşınız bu konu üstüne bosan dedi size? Adama yazık diye demiştir belki bilemiyorum.Eşim beni haklı buldu. Ailesiyle de restleşti hatta. slında benim yanımda durduğunu daha yeni anlıyorum o zaman nasıl oldu anlayamadım bilemiyorum. Başka şehire giderken kayinvalidemler bize uğradı. Bir gün kalmak için. Ben de iki gün sonra aileme gidecektim. Gelmelerini kalmalarini istemedim bu yüzden. Onlar da biz zaten bir gün kalacaktik filan dediler derken tartışma çıktı.
Annesi bana baya bir sesini yükseltti terbiyesizlik yapıyorsun oğlumun evinde bir gün kadar da mı kalamayacagim ben terbiyesiz dedi. Eşim sonradan bana ailesinin kalma konusunda haklı olduğunu ama sesini yükseltme ve terbiyesiz deme konusunda haksız olduğunu söyledi. Ailesine de bunu söyledi. Ama işte bilmiyorum gerçekten o an öfkemi yonetemedim sanırım sürekli içimde büyüttüm bana terbiyesiz diyemez diyeTek sorun bu mu cidden? Neden kalmalarını istemediniz, geçerken uğramışlar bir gün kalacaklarmış zaten ne var ki bunda?
Siz nasıl tepki verdiniz evinize misafir olarak gelen insanlara öncesinde? Kv nin terbiyesizlik yapıyorsun dediğine göre öncesinde bir şeyler olmuşAnnesi bana baya bir sesini yükseltti terbiyesizlik yapıyorsun oğlumun evinde bir gün kadar da mı kalamayacagim ben terbiyesiz dedi. Eşim sonradan bana ailesinin kalma konusunda haklı olduğunu ama sesini yükseltme ve terbiyesiz deme konusunda haksız olduğunu söyledi. Ailesine de bunu söyledi. Ama işte bilmiyorum gerçekten o an öfkemi yonetemedim sanırım sürekli içimde büyüttüm bana terbiyesiz diyemez diye
Başka sorun yoktu çok fazla aramızda ailesiyle. Zaten düğün masraflarını filan ailesi karşılamisti. Takıları filan da bize bırakmışlardi. En sorun yaşayacağımız yerler burasıydi olmadı zaten. Sadece annesinin öfke kontrol problemi vardı. Öfkesini kontrol edemiyordu. Takıntılı bir kadındı açıkçasiYa eksik anlatıyorsunuz, diğer problemler zaman aşımına uğramış galiba zihninizde ya da siz dışarıdan bir gözsünüz tahminlerinizi burada paylaşıyorsunuz. Hiç mi otokontrolünüz yok, iş arkadaşlarıyla aile hayatı uzun uzun konuşulup da gaza gelinmez. Arkadaş olduğunuza emin misiniz? Düşmanınız olmasınlar.
Arkadaşım keşke eksik anlatsaydim. Bu yüzden çok pişmanım zaten. Saçma sapan şeylerle yuvamı yıktığımin farkına vardigimdan dolayı büyük pişmanlık yaşıyorum. Bana karşı kötü bir davranışı, sözü olan birisi değildi. Zaten kültürlü kendini geliştirmiş birisiydi. Keşke başka kötü şeyleri olsaydı da bu pişmanlıktan kurtulabilseydimKesinlikle eksik anlatıyorsun
Bu pişmanlığımi tam olarak paylaşamiyorum kimseyle çünkü. İçimi boşaltmak için yazdımŞimdi amaç ne bdv de ki konulardan mı etkilendiniz hoş zaten herkesden etkileniyor gibisiniz arkadaşlarınızın gazıyla eşinizi boşadığınıza göre
Gencim maddi özgürlüğüm var dedim. Bilmiyorum gözüme perde mi indi anlamıyorum. Ailem de sen ne karar alırsan biz arkandayiz mutlu değilsen bosan dedi. Ailem de hata yapmış. Şimdi de aslında çok iyi birisiydi diyorlar. Öfkemi kontrolümü yitirmisim resmen.Arkadaşım keşke eksik anlatsaydim. Bu yüzden çok pişmanım zaten. Saçma sapan şeylerle yuvamı yıktığımin farkına vardigimdan dolayı büyük pişmanlık yaşıyorum. Bana karşı kötü bir davranışı, sözü olan birisi değildi. Zaten kültürlü kendini geliştirmiş birisiydi. Keşke başka kötü şeyleri olsaydı da bu pişmanlıktan kurtulabilseydim
Hala eksik canim.Esiniz sizin yaninizdaysa problem ne.Bir gün icin neden tartisma cikti.Öncesinde de bir seyler olmus olmali.Oturmayan bir şeyler var.Instagrami neden herkese açtınız.Ne paylaştınız da esiniz o ağır ithamda(basit kadın) bulundu.Ve neden is arkadaşları özel hayatının her konusuna hakim.Neden sizin ailenizin yanına taşınmak istediniz.Her olayi ailenize anlatıp onlarında mi gazına geldiniz?Size ders olsun.Her şeyi herkese anlatmayın.İnsanlarin sizi yonlendirmesine izin vermeyin.Sürekli duygularinizla ve fevri hareket etmeyin mantığı da devreye sokun.Eşim beni haklı buldu. Ailesiyle de restleşti hatta. slında benim yanımda durduğunu daha yeni anlıyorum o zaman nasıl oldu anlayamadım bilemiyorum. Başka şehire giderken kayinvalidemler bize uğradı. Bir gün kalmak için. Ben de iki gün sonra aileme gidecektim. Gelmelerini kalmalarini istemedim bu yüzden. Onlar da biz zaten bir gün kalacaktik filan dediler derken tartışma çıktı.
İş arkadaşlarım haber vermeden şimdiden böyle geliyorlarsa yarın bir gün tepene çıkarlar ezdirme kendini filan dedi. Zaten kızgınım üzgünüm onların gazıyla iyice bilendim. Instagramda kimseyle konuşmadım ama biraz mini etek ve dekolteli giyinip içkili ortamlardan birkaç fotoğraf attım. Bunlari görmüşHala eksik canim.Esiniz sizin yaninizdaysa problem ne.Bir gün icin neden tartisma cikti.Öncesinde de bir seyler olmus olmali.Oturmayan bir şeyler var.Instagrami neden herkese açtınız.Ne paylaştınız da esiniz o ağır ithamda(basit kadın) bulundu.Ve neden is arkadaşları özel hayatının her konusuna hakim.Neden sizin ailenizin yanına taşınmak istediniz.Her olayi ailenize anlatıp onlarında mi gazına geldiniz?Size ders olsun.Her şeyi herkese anlatmayın.İnsanlarin sizi yonlendirmesine izin vermeyin.Sürekli duygularinizla ve fevri hareket etmeyin mantığı da devreye sokun.
Hanımefendi boşandım zaten kabul etmedi adam beni. Kimseye bu pişmanlığımi anlatamıyorum derin derin. Her gün evde ağlamaktan sistim kaldım o yüzden buraya yazdim.Valla kk'nın gazını alayım demiş konu açmışsınız bana geçmedi.
Kalanlara başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?