Evet hem özledim hem de bomboş sebeplerle yuvamı yıktığımin her geçen gün daha fazla farkına vardim. Eşimin gerçekten iyi bir insan ve eş olduğunu daha net farkına vardım. Millet her şeye rağmen kocam kocam derken kendisini surekli geliştiren, herkes tarafından saygı duyulan ve sevilen birisini nasıl olur da zihnimde kafamda seytanlastirip salak salak meselelerden dolayı ayrıldım diye düşünüp düşünüp duruyorumSeni pişman eden konu ne o günden bu güne eşinimi özledin ?
Ben yandım başkaları yanmasın diyorum. Gerçekten boşanmak için sebep olabilir tabi ki. Ama benim ki bomboş meselelerdi. Bunlar için bosanmasin kimse. Çok büyük bir pişmanlık yaşatiyor insandaBana biraz şey gibi geldi konu. Hani burada boşan diyen üyeleri eleştirenler var ya. Onlardan biri açmış gibi geldi. Bakın buranın gazıyla falan boşanmayın minvalinde bi öğüt konusu gibi.
Verdiğin mesaj iyi ama sana dönmemeside aslında iyi birşey evlilikte çocuk oyuncağı değilBen yandım başkaları yanmasın diyorum. Gerçekten boşanmak için sebep olabilir tabi ki. Ama benim ki bomboş meselelerdi. Bunlar için bosanmasin kimse. Çok büyük bir pişmanlık yaşatiyor insanda
Özelden yazip sorabilirsinizBana biraz şey gibi geldi konu. Hani burada boşan diyen üyeleri eleştirenler var ya. Onlardan biri açmış gibi geldi. Bakın buranın gazıyla falan boşanmayın minvalinde bi öğüt konusu gibi.
Şimdi tekrar okuyunca başka bi ihtimal daha geldi ama onu söylersem ban yeme ihtimalim var gibi
Keşke dönse ama benden daha iyi tanıyan yok onu. Öyle dedikten sonra bana dönmez. Daha ilk firsatta kendisini başkalarına göstermeye çalışan birisini ben tekrar kabul edemem dedi. Büyük bir hataydi dedim kimseyle görüşmedim dedim ama kabul ettiremedim bir türlü.canım benim başkalarının gazına gelerek sadece kendi hayatını mahvedersin ama o akıl verenler asla söylediklerini kendi hayatlarında uygulamazlar. burda da öyle aslında sen kaynana sorunu yazsaydın burdada sana boşan derlerdi çocuk desen asla doğurma derler evleneceğim de aman aman evlenme derler. derler de derler. sonra da e biz dedik yapmak zorunda mısın kendi aklın yok mu derler. ama kendileri kimseye kulak asmazlar. annem hep akıl veren çok olur ama ekmek veren olmaz der aynen o misal. durumunuza çok üzüldüm eski eşinizin de üzerine gitmeyin kendi hayatınıza devam edin bakarsınız kendiliğinden döner size tekrar.
evet instagramı herkese açıp fotolar paylaşmanız hoş olmamış. erkekler malesef bu konularda daha net oluyor bitirince bitiriyor bizler kadar duygusal değiller. zaman her şeyin ilacı şu aşama da yapabileceğiniz bir şey yok maalesefKeşke dönse ama benden daha iyi tanıyan yok onu. Öyle dedikten sonra bana dönmez. Daha ilk firsatta kendisini başkalarına göstermeye çalışan birisini ben tekrar kabul edemem dedi. Büyük bir hataydi dedim kimseyle görüşmedim dedim ama kabul ettiremedim bir türlü.
Aslında uğraştı boşanmamak için. Fevri davranıyorsun bak pişman olursun o yüzden sakinleş tekrar konuşuruz dedi. Hatta o ara çiçek aldi tatile götürmek istedi ama en son tartışmada maalesef öfkeden ağzımdan sinkafli küfürleri çıkınca bu iş bitti dedi. Sen benim ailemle görüşüp görüşmeme karisamazsin bir de üstüne bana bu şekilde küfürler edemezsin haddini de artık boşandıktan sonra bilirsin dedi. Bilmiyorum işte öfke gözümü o kadar kör etti ki neden öyle davrandığıma halen daha anlam veremiyorum. Mahkemede yüzüme bile bakmadan girdi çıktı zatenGaza gelen yapıdaki insanlar için hayat zor .Evet her fikir dinlenir mantıklı geliyorsa uygulanabilir.Ve ne derseniz deyin bu işler gaz ile olmaz.Siz kayinvalidenizle büyük sorunlar yaşamış olmalısınız .Gerçekten büyük bir yerde canıniza tak etmiş .Üstelik 1 senelik evlilik de çok uzun bir süre değil .Bir şekilde damaranizi bam telinizi iyi bilen kocanız doğru tuşlara basarak sizi oradan döndürebilirdi.Demekki onunda o zaman işine gelmiş.Ayrica size basitsin demesi hiç hoş değil.Ayrica kel olur sırma saçlı kör ölür badem gözlü olur.Bakn akacak kan damarda durmaz olacak olan kader degismez bu üzüntü ve arkadaşları suçlamak size kendinizi daha iyi hissettirmeyecek.İnsanlar ipten dönüyor eşiniz olacak kişide aynı fikirde olsa herşeyi bir kenara bırakır adım atardı ha prensibi değildir sizsiz hayat iyi gelmiştir annesi ile pek mutludur o ayrı .Hem siz kaderi nereden biliyorsunuz belki evliliğe devam edip çocuk olup bitecekti belki bu sonu yaşamamak için Allah size bu sonu yaşattı.İnsanoglu Hayri ve şerri nede onun için guzlenenleri bilemez .Dilerim kendinizi toparlar kabullenir ve devam edersiniz .
Aslında uğraştı boşanmamak için. Fevri davranıyorsun bak pişman olursun o yüzden sakinleş tekrar konuşuruz dedi. Hatta o ara çiçek aldi tatile götürmek istedi ama en son tartışmada maalesef öfkeden ağzımdan sinkafli küfürleri çıkınca bu iş bitti dedi. Sen benim ailemle görüşüp görüşmeme karisamazsin bir de üstüne bana bu şekilde küfürler edemezsin haddini de artık boşandıktan sonra bilirsin dedi. Bilmiyorum işte öfke gözümü o kadar kör etti ki neden öyle davrandığıma halen daha anlam veremiyorum. Mahkemede yüzüme bile bakmadan girdiGaza gelen yapıdaki insanlar için hayat zor .Evet her fikir dinlenir mantıklı geliyorsa uygulanabilir.Ve ne derseniz deyin bu işler gaz ile olmaz.Siz kayinvalidenizle büyük sorunlar yaşamış olmalısınız .Gerçekten büyük bir yerde canıniza tak etmiş .Üstelik 1 senelik evlilik de çok uzun bir süre değil .Bir şekilde damaranizi bam telinizi iyi bilen kocanız doğru tuşlara basarak sizi oradan döndürebilirdi.Demekki onunda o zaman işine gelmiş.Ayrica size basitsin demesi hiç hoş değil.Ayrica kel olur sırma saçlı kör ölür badem gözlü olur.Bakn akacak kan damarda durmaz olacak olan kader degismez bu üzüntü ve arkadaşları suçlamak size kendinizi daha iyi hissettirmeyecek.İnsanlar ipten dönüyor eşiniz olacak kişide aynı fikirde olsa herşeyi bir kenara bırakır adım atardı ha prensibi değildir sizsiz hayat iyi gelmiştir annesi ile pek mutludur o ayrı .Hem siz kaderi nereden biliyorsunuz belki evliliğe devam edip çocuk olup bitecekti belki bu sonu yaşamamak için Allah size bu sonu yaşattı.İnsanoglu Hayri ve şerri nede onun için guzlenenleri bilemez .Dilerim kendinizi toparlar kabullenir ve devam edersiniz .
Umarım artmaz. Nasıl geçecek bu pişmanlık hiç bilmiyorum. Psikolojik destek filan da alıyorum ama çok işe yaradığını söyleyememAslında burda size bir kadın bu kadar da mantıksız olamaz diyenlere nedenmiş kadın da insandır diyeyim. Ama instadan kiskandırmak üzerine tüy dökmüş Tek fark kendine dürüst olmak. İlerde en azından başkalarını dinlemezsiniz. Ama iyiye denk gelmek gerçekten zor. Pişmanlığınız artabilir bana göre.
Siz bilirsiniz hanımefendi başkalarının boşanıp boşanmamasının bana kazandıracağı bir şey yok maalesef. Keşke olsa ama yok.Konu bana geçmedi. Sanki boşanmayın pişman olursunuz demek için özellikle açılmamış. Hiç inandırıcılığı yok. Asla inanmadım.
Siz bilirsiniz hanımefendi başkalarının boşanıp boşanmamasının bana kazandıracağı bir şey yok maalesef. Keşke olsa ama yok.
Umarım öyledir gerçekten. İnşallah bir hayır vardır.Bir senede süper bir evlilik olduğunun olacağının garantisi yoktur zaman ve bıkkınlık az olduğu için geçmiş size çok şahane görünüyor aldanmayın bizim için her şerde bir hayır vardır .Kaderde yazan sizi bulacaktir belki şimdi hayatımin hatası dediğiniz bu boşanma gün gelir o kadar da iyi değilmis iyiki böyle olmuş şimdi daha mutltluyum a evrilecektir .Zamana bırakin Allah neylerse güzel eyler e güvenin kim isterse istesin bitmeyecek olan bitmez ve kim isterse istemesin bitecek olan biter süresi dolmuş herşey öyle yada boyle biter bunlar vesiledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?