Pişmanlik

Haklısınız, doğru bir düşünce olmadığını biliyorum ama o pişmanlığı görmek istiyorum
Sizi anlıyorum.Yalnız şu gerçeği kabul etmelisiniz ki insanlar gerçekten sevdiğinde pişmanlık duyacağı şeyler yapmaz.Yapsa bile anlık sinir olur hata olur yine kısa bir süre zaman içinde pişman olur gönlünüzü alır.Boşanacak aşamaya getirmez.

Tövbe yarabbi çocuk mu vardı 3 kere evlenme motivasyonunu merak ettim
Valla ben de merak ettim çocuk var evet ama büyümüşler artık yani. Adam pişman olup olup kadını bir şekilde ikna ediyormuş :) yalnız duyduğuma göre şu an o abla başkasıyla evlenmiş 4. Evliliği baska bir adamla yapmış yani :d ablayı da görseniz adile naşit gibi tonton bir sey ama işte maşallah demek ki ufacık tefecik içi dolu turşucuk

Adam gitmiş gitmiş gelmiş bence tonton abladan başka bakan bulamamis
Bir ünlü kadın vardı. Eşiyle boşanmış sonra acaba ben mi yanlış anladım diye tekrar evlenmiş yok doğru anlamışım diye tekrar boşanmış onu anlatıyordu. Abla da 3 kere denemiş sonra yön değiştirmiş

Boşandıktan sonra pişman olsa ne yazar, barışsanız yine aynısı olur. Akıllı insan yaptığı hatayı tekrar yapmaz.

Pişmanlık bir şeyi değiştirir mi ki? Bence hiçbir şeyi değiştirmiyor hatta bazen dilenen özür sizi daha kötü hissettiriyor affedemediğiniz için. Affedebilecekseniz bekleyin ben pişman olmayan bir erkek görmedim hiç

Boşandıktan sonra pişman olsa ne yazar, barışsanız yine aynısı olur. Akıllı insan yaptığı hatayı tekrar yapmaz.
Henüz boşanma gerçekleşmedi dava açtım. Bu cesareti gösterip dava açtıktan sonra dönmeyi düşünmüyorum ama yinede pişman olsun istiyorum, sağlıklı bir düşünce olmadığını biliyorum.

Pişman olacak kişi işleri bu raddeye getirmez emin olun. Ama inşallah beter olur sizin de içinizin yağları erir.

Hahahahahaha kimmiş o merak ettim Şu daha bosanmadiniz sanırım. Yani sebep neydi bilmiyorum ama siz yanlış anlamamissinizdir bence ya :) kendinizi oyalayın. Hobi olur, spor olur. Mesela pilates ve yoga çok iyi gelir. Çalışmak istiyorsanız işe girin, erkekler bu süreçte ayrılan kadın kendine bakıp ayakları üstünde durdu mu kuduruyor.

Ne kadar oldu dava açalı?

Sadece kırılan gururun onarılsın istiyorsun.
Yapma. Egolarına yenilme. Kendine hayatı zindan ediyorsun. Yaş geçince anlarsın bir dakikanın bile ne kadar kıymetli olduğunu.

Nilgün Belgündü heralde. Yok ben sizin tonton abla için dedim onu
Dans kursuna gitmek istiyorum aslında önce işe gireyim deyip erteliyorum yarın bir iş görüşmesine gidicem yine olmazsa ise girmeyi beklemeden kursa yazilicam.
Evet insan ayrıldığı kişinin perişan olmasını istiyor ex iyi olduğumu görürse kudurur
Dava açalı 4 ay kadar oldu

Tam Nilgün belgun'luk hareket zaten ama o kadın bi 7-8 kere evlendi galiba
Dava da uzun sürmüş çekişmeli mi? Valla dans kursu süper fikir, dans salonunda aynaya karşı ohhhh iyi ki boşadım nasil da boşadım ama diye popo sallarsınız

Değiştirmez ama sanki içim rahatlar onun üzgün olduğunu görmek.Onu asla affetmiycem. Hani kendi aramızda sorun olur, kafamız uymaz, zamanla sevgi biter, anlarım ama ailesi yüzünden bu kadar apt*l olmasını anlayamıyorum. Siz Pişman olanlara şahit oldunuz sanırım

Ay çok yaşayın iyi güldürdünüz beni
Artık öyle yaparım kursta
Dava çekişmeli maalesef. Avukat bir yılı gözden çıkarın dedi.

Eğer affedemeyecekseniz emin olun hiç rahatlamıyorsunuz. Aksine içiniz daha çok yanıyor çünkü sevmek ve tekrar hayata alabilmek bambaşka şeyler bu sefer o özür sizin boynunuza dolanan ip oluyor, en azından benim oldu :) içinizi rahatlatacak şey zaman ondan gelecek özür değil ve bence her özürde samimi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…