bizim is yerindeki ablanin basina geldi ben stajyerken bile cekismeli bi sekilde davalari vardi 3-4 yil surdu bu yaz anlasmali bi sekilde bosandilar. Ne zaman ki bizim abla yeni birisiyle gorusmeye basladi ve eski kocasinin ogrenmesini sagladi (ortak arkadaslar araciligiyla ) o zaman exi pismanim diyerekten hatalarini duzeltmeye calisti ama is isten gecmisti bizim abla icin asla geri donmedi o heri donmedikce de exi cirkinlesti ve yine gercek yuzunu gosterdi. Geri donme olayi da biraz bosanma sebebine bagli ona gore de affedip affetmemk size kalmisBosanma davası açıldıktan sonra ya da bosanma gerçekleştikten sonra pişman olup geri dönen erkek var mı? Çocuk yok. Varsa kaç ay ya da kaç yil sonra aklı başına geldi. Yaşayanlar ya da çevresindekilerden şahit olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Not: Dalga geçmeden yorum yaparsanız sevinirim
Çocuk yoksa bir erkeğin asla eski eşine döneceğini düşünmüyorum. Dönecek adam zaten bosanmamak için elinden geleni yapardı.Bosanma davası açıldıktan sonra ya da bosanma gerçekleştikten sonra pişman olup geri dönen erkek var mı? Çocuk yok. Varsa kaç ay ya da kaç yil sonra aklı başına geldi. Yaşayanlar ya da çevresindekilerden şahit olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Sizin hemen hemen bütün konularınızı okumuşumdur, yorumda yapmışımdır…Bosanma davası açıldıktan sonra ya da bosanma gerçekleştikten sonra pişman olup geri dönen erkek var mı? Çocuk yok. Varsa kaç ay ya da kaç yil sonra aklı başına geldi. Yaşayanlar ya da çevresindekilerden şahit olanlar varsa yazarsa sevinirim.
3 4 yıl dava mıbizim is yerindeki ablanin basina geldi ben stajyerken bile cekismeli bi sekilde davalari vardi 3-4 yil surdu bu yaz anlasmali bi sekilde bosandilar. Ne zaman ki bizim abla yeni birisiyle gorusmeye basladi ve eski kocasinin ogrenmesini sagladi (ortak arkadaslar araciligiyla ) o zaman exi pismanim diyerekten hatalarini duzeltmeye calisti ama is isten gecmisti bizim abla icin asla geri donmedi o heri donmedikce de exi cirkinlesti ve yine gercek yuzunu gosterdi. Geri donme olayi da biraz bosanma sebebine bagli ona gore de affedip affetmemk size kalmis
Haklısınız, doğru bir düşünce olmadığını biliyorum ama o pişmanlığı görmek istiyorumKaybetme korkusu olan insan bunu ilişki içerisindeyken gösterir.Kaybettikten sonra evet pişman olsun falan diye isteyebilirsiniz ama zaten bir anlamı kalmayacağı için bence bunu düşünmeyin.
Asla barışmak gibi bir niyetim yok hatta neden bu kadar yılım onla heba oldu diye düşünüyorum ama 3. Kişiler yüzünden bu duruma gelmesi,onun yüzünden olmasından dolayi pişmanlığını görmek istiyorum evet size çok mantıksız geliyor, burada biri yazsa belki bende sizin gibi düşünürdüm ama istiyorum ne yapayım ne bileyim birde işsizlikten dolayı sardım sanırım yarın bir yere gidicem umarım olur artikBöyle adamlar dönse ne olacak? İki gün el üstünde 3. gün ayak altına alacak.Çok seven adam zaten eşiyle ayrılma noktasına gelmez,sevdiği kadını üzmez bırakmaz.Saçma romantik filmler izlemeyi bırakın kötü olmasa ayrılık olmazdı.....
Bu tarz düşünceler sadece size zarar verir. Zamanla bu yanlış duyguyu besledikçe kendi kurduğunuz hayal dünyasındaki yalana inanır olursunuz.Her durumunu, paylaştığı bir yazıyı buna yormaya başlar acaba pişmanmı sanrısına kapılırsınız.Kendi yolunuza bakın pişman olacaksa da gitsin ötede pişman olsun artık onun sizinle bir alakası yok.Dilerim bir an önce iş bulur hayatınızı düzene sokarsınız....Asla barışmak gibi bir niyetim yok hatta neden bu kadar yılım onla heba oldu diye düşünüyorum ama 3. Kişiler yüzünden bu duruma gelmesi,onun yüzünden olmasından dolayi pişmanlığını görmek istiyorum evet size çok mantıksız geliyor, burada biri yazsa belki bende sizin gibi düşünürdüm ama istiyorum ne yapayım ne bileyim birde işsizlikten dolayı sardım sanırım yarın bir yere gidicem umarım olur artik
cocuklari yoktu zaten bosanmalari evliliklerinden daha uzun surdu diyebilirim. Sebebini kisaca soyleyecek olursam ex koca babasi öldugu icin kv ve gorumce onu es ve baba rolune koymus evliliklerinde asla bizim abla ön planda degildi balayindan bile kvnin basi agridigi icin hastaneye goturmek icin ikinci gun geri donduler.3 4 yıl dava mı
Peki çocukları var mıydı?
Onların bosanma sebebini biliyor musunuz çok soru sordum
Ay sebebi benimki gibi aynı artık kendinin ayrı bir ailesi olduğunu anlayamamış. Cevabınız için teşekkür ederim umarım o ablada sizde çok mutlu olursunuzcocuklari yoktu zaten bosanmalari evliliklerinden daha uzun surdu diyebilirim. Sebebini kisaca soyleyecek olursam ex koca babasi öldugu icin kv ve gorumce onu es ve baba rolune koymus evliliklerinde asla bizim abla ön planda degildi balayindan bile kvnin basi agridigi icin hastaneye goturmek icin ikinci gun geri donduler.
Haklısınız son pişmanlık fayda etmez, yine de görmek istiyorum ama bu düşüncede yanlış sanirimPişman olup değer bilecek erkek işleri o noktaya getirmez. Son pişmanlık da fayda etmez.
Bizim iş yerindeki bir abla aynı eşiyle boşanıp boşanıp üçüncüye evlenmişti. Böyle birkaç yil aralarla :)Bosanma davası açıldıktan sonra ya da bosanma gerçekleştikten sonra pişman olup geri dönen erkek var mı? Çocuk yok. Varsa kaç ay ya da kaç yil sonra aklı başına geldi. Yaşayanlar ya da çevresindekilerden şahit olanlar varsa yazarsa sevinirim.
Adamı çok göresin, dayanasın olsaydı boşanmazdın arkana bakmaHaklısınız son pişmanlık fayda etmez, yine de görmek istiyorum ama bu düşüncede yanlış sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?