Pişmanlik

Ay çok yaşayın iyi güldürdünüz beni
Artık öyle yaparım kursta
Dava çekişmeli maalesef. Avukat bir yılı gözden çıkarın dedi.
Niye çekişmeli o mu istemiyor boşanmayı yoksa maddi seyler yüzünden mi? Nasılsa bir yıl daha nikah devam diye de rahattır bu şimdi

Hiç böyle düşünmemiştim, ben saçma bir şekilde, sanki onun pişman olduğunu görsem, bütün üzüntüm bütün sıkıntım bitecek gibi hissediyodum. Bunun normal olmadığının farkındayım, çünkü barışmak gibi niyetim hiç olmadı, olamazda çünkü ben yaşadığım olumsuzlukları unutamayan biriyim. Siz de mi bosandiniz, farklı bir pencere açtınız olaya

Niye çekişmeli o mu istemiyor boşanmayı yoksa maddi seyler yüzünden mi? Nasılsa bir yıl daha nikah devam diye de rahattır bu şimdi
İkisi de var. İşte böyle devam edince insan pişman olduğunu görür müyüm diye düşünmeden edemiyor. Belki onun da rahatlığı vardır belki bi yerden döner diye

Hayır ben evli değildim. Ayrılma sebebiniz sanırım ailesiyle göbek bağını kesememiş olmasaydı diyelim ki şimdi kesti çünkü çok pişman peki bu bir zamanlar sizi gözden çıkardığı gerçeğini değiştirecek mi? Sizi bile isteye kaybetmiş bir insan sizi gerçekten sevmiyordur kendinizden pay biçin olaya neleri göze alırsınız sevdiğiniz için kaldı ki yapması gereken en temel şeyi yapamadığı için ayrılmışsınız. İnanın dönüp gelse yalvarsa eğer gururlu biriyseniz ve içinizde birazda olsa sevgi kırıntısı varsa kendinizi çok daha kötü hissedersiniz. Duygularınızı onun eylemlerine bırakmayın kendiniz regüle etmeyi öğrenin zor ama imkansız değil egonuzu okşayacak şey kangren olmuş bir uzvu kesebilmiş olmanız olsun bunu herkes yapamıyor

İkisi de var. İşte böyle devam edince insan pişman olduğunu görür müyüm diye düşünmeden edemiyor. Belki onun da rahatlığı vardır belki bi yerden döner diye
Siz olabildiğince rahat olup hayatınıza bakın hic bunlari düşünmeden akışına bırakın yani. İnanıyorum o dans kursunda popo sallamak size iyi gelecek

Evet egomun oksanmasini istediğim için saçmalıyorum. Yanlış olduğunu biliyorum ama çoğu arkadaşta sizin gibi yanlış olduğunu yazmış. Bu saçma düşünceyi kafamdan aticam. Dediğiniz gibi sonra pişman olsa gelse belki başa sarıcam tekrar aynı acıyı yasiyicam.

Siz olabildiğince rahat olup hayatınıza bakın hic bunlari düşünmeden akışına bırakın yani. İnanıyorum o dans kursunda popo sallamak size iyi gelecek
Dansi oldugumu düşünmek bile iyi hissettirdi. Mesajlarınız için teşekkür ederim iyi geldi

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim.

konu sahibesini anlıyorum , gerçi ben çok hızlı bir şekilde boşanmıştım anlaşmalı şekilde dava açıp 1-2 ay içinde
bu dava süreçleri uzadıkça yıpranmalar duygusal hasarlar artıyor

ben nasıl boşandığımı anlamadım , ama boşanmamın ardından bi bende sarsılıp bu fikre girmiştim

bizimkinde A1 seviye pişmanlık emareleri başladı
bunun daha A2 si B1 i C1 i var

benimde aklımı fikrimi karıştırmadı değil ama kendime geldim nextledim zaten kıymet zamanında bilinmedikten sonra anlamı var mı ?

Ben degil o beni bosadi, zerre de pisman olacagini dusunmuyorum. Hadi oldu diyelim bende kabul etmem.
Sacmalama. Pisman olup donse ne olacakki ayni seyler yeniden olacak.

Anlaşıldigima sevindim. Evet süreç uzadıkça toparlayamıyorum sanırım.
Bosanma davası açana kadar iyiydi zaman geçtikçe yaşadıklarıma daha çok canım sıkılıyor, canım sıkılınca da en azından bu hala o getirdi pişman olsun istiyorum.

şöyle düşünün

adam pişman olsa ne olacak ?
olmasa ne olacak ?

Hiçbir şey değişmeyecek, üzüldüğünü görmek kendimi iyi hissettirir gibi

siz biraz sosyalleşin
kendinize zaman ayırın
kafa karışıklıkları çok normal , bazen ben de hala yaşıyorum
duygusal düşmeler , çıkmalar çok çok normal

iyileşmek tam olarak bu bazen 5 adım ileri 2 adım geri şeklinde

kendinize iyi davranın , umutlu olun
bazen ben de çok umutsuz oluyorum sizi anlıyorum çok derinden

ama unutmayalım dünyaya bu adamlarla gelmedik ve bu adamlar yüzünden hayat bitmiyor

Çok tesekkur ederim bunların normal olduğunu duymak iyi hissettirdi. İnşallah geleceğimiz geçmişimizden çok daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…