pişmanlık....

Bitmiş gitmiş. Zaten seni seven adam başta bırakmazdı seni. Senin tepkini görmek istemiş, onu unutmadığını duymak istemiş. Hoşuna gidiyor adamların böyle şeyler duymak. Başka nedeni yok. Hala senin onu düşünüyor olman egosunu tatmin etmiştir. Keşke yazmasaydın birşey ama olmuş. Boşver artık. Unut..

vallaha ahlak degerlerımız ne akdar yukselmıs kız bır facede konustu dıye kıbarca damgalamısısnız.Bence yargılamdan akıl vermek daha ıyı .Bu bence sırf kavusamadıgından olmus ama keısnlıkle ınanma hepsı palavra ben senın yerınde olsaydım eger ona acı cktırmek ıstıyorsam mutlu oldugumu soylerdım ama ınan bana kavusamadıgın ıcın boyle benımden basımdan gectı daha dogrusu evlenemedım ıkımzıde evlendık komsuyduk o yzuden hep haberleırnı aldım ve su an allahıma sukredıyorum hala benı sevdıgını unutamadıgını bıle soyledır umurumda degıl benı esımle gordu esımın elını bır kere bırakmadım bence daha konusma bu saf adamla sevseydı savasırdı zaten ıkınızde evlenmıssınız o sımdı kesın mutsuzdur bır syler aranıyordur sakın tavız verme guzelım allaha her zaman soyel de allahım bana bunu hayırlı gordun de ve cocugunu op dur her seyden daha guzel yemısım segılısını :))))

rüyalarıma giriyor kelimesi nekadar kötü ozman sen neden evlendin cocuk shibi oldun? 2nizde yeni bir hayat kurmussunuz seni düsünen bir esin var (ki senle evlenmis cocugunun annesisin) onunda onu düşünen bir esi var (cocukları varmıs cocuklarının babası o adam)..kendinzi o kadının yerine koyun sizin basınıza gelse eminim eşimle konusuyor yakasını bırakmıyor vs cirkin sözler söylerdiniz..facede konusmussunuz hal hatır sormussunuz bitmis kendinizi yok ilkaskım yok o beni seviyor diye kandırmayın belkide ailesi yüzünden değil kendiside diğer bayanla evlenmeyi secmistir öyle düsünün.. o kisiyle birdaha muhatab olmayın engelleyin..kendinizi düsürmekten baska birsey olmaz malesef toplumda erkek aldatınca eşi affedebiliyor cocukları yapmıs bir hata birdha yapmayacak yemin etti vs diye düsünebiliyor ama bayan yapınca toplum zaten en basta karsı cıkıyor.aldatmak illa yatakta olmaz beyinde olur bence..busaatten sonra o kisiyle muhabbetiniz sohbetiniz bile engellemediginiz taktirde sebepsiz hırsınız yda btmeyen sevginiz değil sadece esiniz ve cocugunuza ihanetiniz olur..yolda görseniz selam bile vermeyin yolunuzu değiştirin..

O adam çocuğundan önce geliyor herhalde ? Yazık ...

sıze ah canım uzulme gecer bılmem ne yorumlar yapamayacagım ama ıyılıgınız ıcın bırının sızı silkelemesı gerekıyor!
evliliği cocuk oyuncagı sanıyorsunuz galıba....
yıllar oncekı sevgılınızı ruyanızda goruyorsunuz gıdıp faceden eklıyorsunuz
tehlıkelı işler bunlar kendınıze gelın....

gerçekten kötü bi durum...ama çocuğunuz olduğuna göre onu düşünerek hareket etmelisin öyle değil mi? o da evli olsa da ona hiçbişey olmaz malum ya o erkek zihniyeti...ama sen evli bir kadın olarak bundan çok yara alırsın...

ailesinin sözlerini önemsemiş ve sizi bırakmış fakat şimdi hiçbir şekilde eşini ve çocuklarını önemsemeden size msj atıp eski küllenmiş olayları ortaya çıakrıyorsa diyecek birşey bulamıyorum doğrusu netice de üstünden bir sürü olay geçmiş siz evlenmişsiniz o evlenmiş bu durum da insanın çocuklarını düşünmesi lazım ki onlar için yani böyle birşeyi düşünmemesi bile lazım maksadım sizi yargılamak veya kınamak değil haddime de değil zaten kırıcı söz ettiysem de affola ama geçmiş geçmişte kalmıştır öenmli olan şimdiki hayat düen ve gelecektir sizin de geleceğinizi düşünerek en azından bir anne olarak çocuklarınıza iyi bir gelecek kurma düşüncesinde olmalısınız eski de aklmış aşk sevgi de dğeil bence..

canım cidden çok kötü bi durum ama yazık etme kndine ailene çocuğuna biraz imkansız. düşün bi onun çocuğu var senn çocuğun var. onun ailesi seni istememiş bekarken bu halinle hiç istemezler. eskiye bianlık heycan bu uzaklaş bi daha sakın konuşma onla kocanada bağlı ol derim ben

sıze ah canım uzulme gecer bılmem ne yorumlar yapamayacagım ama ıyılıgınız ıcın bırının sızı silkelemesı gerekıyor!
evliliği cocuk oyuncagı sanıyorsunuz galıba....
yıllar oncekı sevgılınızı ruyanızda goruyorsunuz gıdıp faceden eklıyorsunuz
tehlıkelı işler bunlar kendınıze gelın....

kesinlikle katılıyorum..:46::46:

Back
X