pismanlik

Hayel5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
26
0
1
31
Terk eden insan bir gün geri doner mi..pisman olur mu sizce..helede bu erkekse..cok inat cok sinirli ve kinci bir erkek ise

Üstelik radarları açmış aranıyordur şu an.. Test edilip onaylanmış bir durum bu.
Yani dönmez.

Seni tenekeden birinin peşinden gitmek isteme lütfen. Dönse de olmaz de...

Bugün terkettiyse yarın da ters etmeyeceğini garantisi yok ki... En iyisi hiç bulaşma. ..

Benden iyisini bulamz zateb..ben onun icin 180 derece hayatimi degistirdim..herseyde ben pesinden gittim.

Dönse bile en kısa zamanda yeniden gider
Dengesiz olmasa zaten birincide gitmez, elindekinin kıymetini bilir

Terk eden insan bir gün geri doner mi..pisman olur mu sizce..helede bu erkekse..cok inat cok sinirli ve kinci bir erkek ise
Olur grrcekten sevıosa ben esımle 3 ay ayrı kaldk o ayrlmıstı pısmn oldu dondu evlıyıx

Boyle biri icin hayatinda her seyi degistirdigin icin gitmis zaten. Birak o senin icin bir seyler yapsaymis. Donmesin oyle insan.

Boyle biri icin hayatinda her seyi degistirdigin icin gitmis zaten. Birak o senin icin bir seyler yapsaymis. Donmesin oyle insan.
Hic birsey yapmiyorm ki hicbirsey..her yerdn herseyden sildim engelldim..onun bana kısıtlandığı engelledigi herseyi yapiyorm. .mutluymus gibi poz veriyorum..herkes unuttugumu alistigimi zanediyor ..ama ben gizlice yuregimdw tutuyorm

Iste sizin esiniz sevmis ve ayrilik degerini gostermis..ben sevildigmi zannettim...ondan asla pisman olupta dönmez..

Ne yapacaksınız "çok inat, çok sinirli ve çok kinci" bir erkeği?

Dönerse akıllılık edip onu siz mi terk edeceksiniz?

Çünkü terk etmek lazım öylesini, neden dönsün diye bekleyecek kadar nefret ediyorsunuz kendinizden, acı çekesiniz mi var?

Benim kadar sevenini bulamaz ama..o da ana oyle diyordu
bence kankası senden daha çok sevmiş ve değer vermiş ki imam nikahı kıymış ona
bir de şöyle bir durum var, siz sevgiliyken kankası bu duruma katlanmış, yani sevdiğini başkasıyla görmüş, seven insan için büyük acıdır bu
o yüzden muhtemelen kankası senden daha çok seviyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…