pismanlik

Benden iyisini bulamz zateb..ben onun icin 180 derece hayatimi degistirdim..herseyde ben pesinden gittim.
bu daha iyi oldugunuzu göstermez. bence kişiliğiniz yookmuş ki ona göre yönlendirmişsiniz demek. hakaret olarak demiyorum

Benden iyisini bulamz zateb..ben onun icin 180 derece hayatimi degistirdim..herseyde ben pesinden gittim.

Çok inatçı, sinirli ve kinci diye tarif ederek zaten kaliteli bir adamdan bahsetmediğiniz belli de...

Lütfen artık kadınlar her durumda erkeğin peşinden gitme, onun için tamamen değişme gibi arabesk tavırları bıraksınlar.

Bu duruş böylesine bile itici geliyor, onu bile kaçırıyor düşünün.

2 yil ciktik kavga gurultu hersey vardi..bir gun kiz arkadaslarimla bulisacam dedim sadecw kiz..gitme dedi
.cunku cok kiskanc baskici biridi..kavga ettik hic alttan almdim..bir suru laf soyledim..o da bitsin dedi..bende tamam dedim..nornalde be 1 gun bile kus kalmaya dayanamz ken 9 gun yazmadim..her kavgada gurultu de haklida haksiz da olsam ben kostum onhn pesinden..9 gun sonra mesaj attim istemiyorum seni aklin nerdedi bu ladar sure dedi.

Ve 15 gun aonra baktim ki kankasi la sevgili olmus..ve ben kavga esnasinda allah bilir beni aldatmissindir da dedim..

çok yanlış yapmışsınız. sizi bu kadar kısıtlayan bir erkekle nasıl 2yıll sürdüğünü sorgulamıyoru, sürekli evet demişsiniz. kıskanmak kısıtlamak çok ayrı şeyler. mümkünse o kişi dönmesin zaten hayatına bak

Imam
Kankasila imam nikahi kildigini kimse bilmiyor.tek ben bilmiyorum..tek bana mesaj atip.söyledi. .gizli gizli kiymislar
.

Sevdigim icim herseyw katlandim.herseye..ama sadece ben swvmisim.cok.basit birseyde bitmesi herseyi gun yuzune ckardi

kinciyse dönmez, dönsede sen bakma ona zaten

eğer gizli kıyılmışsa kimse bilmiyorsa zaten geçerliliği de olmuyor
Gidip kizi istemeye engel hic birşey yok....ama o kadar seviyor ki gizli gizli kiymislar...insan gizli gizli kiyarmi nikah..seviyorsa ister..sevdigim insam boyle biri..ailemden istemeden yuzuk bile takmam parmagina dedi..bana sadece soyluyor.aci cwkim diye..

aileden gizli kıyılan imam nikahının tek bir amacı vardır zaten o da cinsellik

Benimki on sene sonra döndü ama artik cok gec ben evliyim unuttummu yok deli gibi sevdim gözyaşı m kalmadı kafayi yedim kisirim diye birakti şimdi akli başına gelmis yaşa yan oluden farki yook yapacak bişeyde yok beni herhalimle seven adam i ona değişecek değilim

Beni
Insallah oda beni kaybettigini anladığı zaman cok pişman olur..hayatima beni adam gibi birini seven birini aldığımda onu gördüğünde cok.pisman. olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…