- 17 Ağustos 2016
- 161
- 32
- 98
19 yaşımdayım. Çocukluk aşkım kendimi bildim bileli beni seviyordu. Ama ben sevemiyordum. Bu sene bir şans verdim ve işler istediğimiz gibi gitmedi ve ayrıldık. Ben önceden hep düşünüyordum "onu sevmediğim için çok pişman olacam ama ne zaman?" Diye. O zaman bu zamanmış sanırım. Çok pişmanım. Beni arayıp ağladığı zamanları, iyi geçen bi günün ardından "şükür namazı kıldım bugün eve gelince" demişti. Sürekli bunlar geliyor aklıma. En sonunda bana "seni sevdiğimden emin değilim" dedi. Ben de madem öyle sevmediğin birine artık ısınamazsın yolun açık olsun dedim. Acaba hata mı ettim? O beni severken hiç vazgeçmedi, ben hemen pes mi ettim acaba? Hemen kestirip atmasa mıydım? Of bunları düşünüyorum sürekli. Hayatımın her köşesinde ister istemez o vardı hiç aklımdan atamıyorum. İlla ki geçecek bu hisler ama içimde hep sanki evlensem bile ona zamanında şans vermemenin pişmanlığını yaşayacakmış gibi hissediyorum. Ağlarken annem bak verem olacaksın artık halan aşk acısından verem olmuştu dedi ben de o 9 yıl ağladı olmadı ben 4 ayda mı olacağım diyip daha çok ağlıyorum
bu ne ya nasıl başa çıkacagım ben?