• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlıkla nasıl başa çıkacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xilda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
19 yaşımdayım. Çocukluk aşkım kendimi bildim bileli beni seviyordu. Ama ben sevemiyordum. Bu sene bir şans verdim ve işler istediğimiz gibi gitmedi ve ayrıldık. Ben önceden hep düşünüyordum "onu sevmediğim için çok pişman olacam ama ne zaman?" Diye. O zaman bu zamanmış sanırım. Çok pişmanım. Beni arayıp ağladığı zamanları, iyi geçen bi günün ardından "şükür namazı kıldım bugün eve gelince" demişti. Sürekli bunlar geliyor aklıma. En sonunda bana "seni sevdiğimden emin değilim" dedi. Ben de madem öyle sevmediğin birine artık ısınamazsın yolun açık olsun dedim. Acaba hata mı ettim? O beni severken hiç vazgeçmedi, ben hemen pes mi ettim acaba? Hemen kestirip atmasa mıydım? Of bunları düşünüyorum sürekli. Hayatımın her köşesinde ister istemez o vardı hiç aklımdan atamıyorum. İlla ki geçecek bu hisler ama içimde hep sanki evlensem bile ona zamanında şans vermemenin pişmanlığını yaşayacakmış gibi hissediyorum. Ağlarken annem bak verem olacaksın artık halan aşk acısından verem olmuştu dedi ben de o 9 yıl ağladı olmadı ben 4 ayda mı olacağım diyip daha çok ağlıyorum:( bu ne ya nasıl başa çıkacagım ben?

Okuyor musun? Okuyorsan derslerine odaklan. Okumuyorsan kurs vs hobiler edin. Hayatin tek amacı sevgililik-ask-mesk değil. Kendine ve geleceğine yatirim yap. Yeterli olgunluğa geldiğinizde hala birbirinizi seviyorsaniz yeniden denersiniz.

sevmediğin birine şans vermen zaten hata. sevmiyorsan sevmiyorsundur net yani

Okuyor musun? Okuyorsan derslerine odaklan. Okumuyorsan kurs vs hobiler edin. Hayatin tek amacı sevgililik-ask-mesk değil. Kendine ve geleceğine yatirim yap. Yeterli olgunluğa geldiğinizde hala birbirinizi seviyorsaniz yeniden denersiniz.
Okuyorum evet o yüzden hatta daha fazla peşinden koşmak istemedim çünkü çok fazla yıpranacaktım ama sanki böyle de hep hata etmişim gibi hissedecegim :(

Genel yazacağım... pişmanlıklarınızdan ders alarak başa çıkabilirsiniz.
Önünüze bakın...

sevmediğin birine şans vermen zaten hata. sevmiyorsan sevmiyorsundur net yani
Şans verdim dediğim zaman ben de gerçekten sevdiğimi hissettiğim için beraber oldum

Geri geliyorsa senindir gelmiyorsa hiç senin olmamıştır demiş şair..

Önüne bak pşman olcak bi durum yok fazla duygusal yaklaşıyorsunuz gerçk hayatta bu kadar dıygusal yaklaşmayın herşeye dizilerdr oluyr yllrca sevip koşmak bnce zamn kaybı hç dert etme

Böyle aşkından ölenler , aşkları bittiği dakika sevgiydi emekdi hiç umursamıyorlar. Topukları yağlıyorlar.

Daha 19 yasindasin bosver cocugu derslerine odaklan

Önüne bak pşman olcak bi durum yok fazla duygusal yaklaşıyorsunuz gerçk hayatta bu kadar dıygusal yaklaşmayın herşeye dizilerdr oluyr yllrca sevip koşmak bnce zamn kaybı hç dert etme
Elimde olmadan böyle düşünüyorum. Okulum başladığı zaman yoluna koyabilirim belkide bir şeyleri.

Böyle aşkından ölenler , aşkları bittiği dakika sevgiydi emekdi hiç umursamıyorlar. Topukları yağlıyorlar.
Evet kesinlikle öyle davranıyor ben sevmiyorum dediğim zamanlar hiç bu kadar umursamaz davranmamıştım hukukumuzdan ötürü. Hata etmişim.

Bir başka şairde derki;
Sana gitme demeyeceğim.
Gene de sen bilirsin.
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim,
İncinirsin. .. :)
Ben de İbrahim Tatlıses şarkısıyla veda etmek istiyorum... Aramam sormam bir daha :)

Back
X