• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlıkla nasıl başa çıkacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xilda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de İbrahim Tatlıses şarkısıyla veda etmek istiyorum... Aramam sormam bir daha :)
evet senden beklediğimiz tepkiler bunlar..
unutursun için yana yana , zaman basıp kanayan yaranaa unutursun :)

19 yaşımdayım. Çocukluk aşkım kendimi bildim bileli beni seviyordu. Ama ben sevemiyordum. Bu sene bir şans verdim ve işler istediğimiz gibi gitmedi ve ayrıldık. Ben önceden hep düşünüyordum "onu sevmediğim için çok pişman olacam ama ne zaman?" Diye. O zaman bu zamanmış sanırım. Çok pişmanım. Beni arayıp ağladığı zamanları, iyi geçen bi günün ardından "şükür namazı kıldım bugün eve gelince" demişti. Sürekli bunlar geliyor aklıma. En sonunda bana "seni sevdiğimden emin değilim" dedi. Ben de madem öyle sevmediğin birine artık ısınamazsın yolun açık olsun dedim. Acaba hata mı ettim? O beni severken hiç vazgeçmedi, ben hemen pes mi ettim acaba? Hemen kestirip atmasa mıydım? Of bunları düşünüyorum sürekli. Hayatımın her köşesinde ister istemez o vardı hiç aklımdan atamıyorum. İlla ki geçecek bu hisler ama içimde hep sanki evlensem bile ona zamanında şans vermemenin pişmanlığını yaşayacakmış gibi hissediyorum. Ağlarken annem bak verem olacaksın artık halan aşk acısından verem olmuştu dedi ben de o 9 yıl ağladı olmadı ben 4 ayda mı olacağım diyip daha çok ağlıyorum:KK43: bu ne ya nasıl başa çıkacagım ben?
çoook abartmışsın çoook.
ağlamayı bırak bi lütfen.
çocukluk işte

o sizi severken sevmemişsiniz, sizi bıraktığında bir anda değere binmiş

aşk mı bu yoksa ego mu?

Yaa abartmış mıyım sahiden?:KK43: ama durduramıyordum kendimi elimde değil.
darılma da çok abartının da ötesinde be canım ya.
ne demek durduramıyorum.
ne demek elimde değil.
cidden çok cocukca çok yersiz.
yazık gözlerine:))

o sizi severken sevmemişsiniz, sizi bıraktığında bir anda değere binmiş

aşk mı bu yoksa ego mu?
Oda bu ikilimdeydi. Öyle söyledi yani. Ama gerçekten ego değil, cünkü sevgiliyken gerçekten sanki ben senelerdir seviyormuş gibiydim. Gerçekten samimiyim duygularımda ya ego değil bu :(

darılma da çok abartının da ötesinde be canım ya.
ne demek durduramıyorum.
ne demek elimde değil.
cidden çok cocukca çok yersiz.
yazık gözlerine:))
Yok darılmıyorum :)) haklı olabilirsiniz ama hissettiklerim bunlar yani. Zamanla yoluna koyucam zannedersem. :) şimdi ona da yazık degil miydi falan dermişim haha :)

10 yaşından beri size olsan sevgisinden mi ağlıyormuş yani?

Ne kadar süre sevgili kaldınız peki?

Ve size "seni sevdiğimden emin değilim" demiş. Bunu duyduktan sonra ayrılmayıp ne yapacaktınız ki; neyin vicdanını yaşıyorsunuz?

Kaldı ki bu yaşlarda insan yeni yeni kendini tanımaya başlıyor: Gerçekten uyumlu olmadığınızı şimdi farkettiyse bu çok doğal. Siz de takılmayın bu kadar, daha kimleri seversiniz.

Yok darılmıyorum :)) haklı olabilirsiniz ama hissettiklerim bunlar yani. Zamanla yoluna koyucam zannedersem. :) şimdi ona da yazık degil miydi falan dermişim haha :)
deme deme:))
seneye hatırlamazssın bile.
ohooo.
abartı duygular içindesin.
neden böyle?
uyuşmamış ayrılmışssınız.
madem ayrılmasaydın değil mi:))

bence sen onun seni artık sevmeme düşüncesinden dolayı böylesin.
ömür boyu senin peşinden koşmasını mı isterdin?
böyle düşünmek seni üzüyor olabilir mi?
bir düşün istersen ne dersin...

10 yaşından beri size olsan sevgisinden mi ağlıyormuş yani?

Ne kadar süre sevgili kaldınız peki?

Ve size "seni sevdiğimden emin değilim" demiş. Bunu duyduktan sonra ayrılmayıp ne yapacaktınız ki; neyin vicdanını yaşıyorsunuz?

Kaldı ki bu yaşlarda insan yeni yeni kendini tanımaya başlıyor: Gerçekten uyumlu olmadığınızı şimdi farkettiyse bu çok doğal. Siz de takılmayın bu kadar, daha kimleri seversiniz.
İlkokuldan beri beni seviyor ve benden başka kimseyle sevgili olmadı. 2 ay sevgiliydik ama benim ayrılma sebebim o çok uzaklaşmıştı. Yine konu açmıştım o zamanlar burada. Hiç ilgilenmiyordu, uzaklaşmıştı ben de ayrıldım. Daha sonra tekrar denk geldik ben uğraştım barışmak için vs en son bunu söyledi ben de o zaman yolun açık olsun dedim. Uğraşmalı mıydım yoksa pişmanlığını yaşıyorum işte. Ama evet o bence ilişkimizin son döneminde uzaklaşmıştı ve böyle de devam etti sanırım.

bence sen onun seni artık sevmeme düşüncesinden dolayı böylesin.
ömür boyu senin peşinden koşmasını mı isterdin?
böyle düşünmek seni üzüyor olabilir mi?
bir düşün istersen ne dersin...
Artık sevmeme düşünceside evet çok canımı yakıyor. İşte sanki zamanında şans verseydim keşke sevgisini tüketmeseydim vs...

deme deme:))
seneye hatırlamazssın bile.
ohooo.
abartı duygular içindesin.
neden böyle?
uyuşmamış ayrılmışssınız.
madem ayrılmasaydın değil mi:))
Yoksa sen ablası mısın ya ona mı yakalandım burada :)) keşke ayrılmasaydım ama işte yaptım bir hata. Ders çıkarmak lazımmış. Yavaş yavaş sindircem yaaa :(

Tipik ergen erkek halleri. Senin peşinden koşmayı senden daha çok sevmiş. Kavuşunca da hevesi kaçmış. Bırak bunu canım. Bir cacık olmaz bundan.

Tipik ergen erkek halleri. Senin peşinden koşmayı senden daha çok sevmiş. Kavuşunca da hevesi kaçmış. Bırak bunu canım. Bir cacık olmaz bundan.
Evet beraber olunca her şeyin büyüsü bozuldu resmen sevgili olmadan önce daha konuşur haldeydik resmen. :) daha çok rahatladım buradaki yorumlardan dolayı. Teşekkür ederim :))

İlgiye alışmışsın,ilgisi azalınca böyle düşünmeye başlamışsın

19 yaşımdayım. Çocukluk aşkım kendimi bildim bileli beni seviyordu. Ama ben sevemiyordum. Bu sene bir şans verdim ve işler istediğimiz gibi gitmedi ve ayrıldık. Ben önceden hep düşünüyordum "onu sevmediğim için çok pişman olacam ama ne zaman?" Diye. O zaman bu zamanmış sanırım. Çok pişmanım. Beni arayıp ağladığı zamanları, iyi geçen bi günün ardından "şükür namazı kıldım bugün eve gelince" demişti. Sürekli bunlar geliyor aklıma. En sonunda bana "seni sevdiğimden emin değilim" dedi. Ben de madem öyle sevmediğin birine artık ısınamazsın yolun açık olsun dedim. Acaba hata mı ettim? O beni severken hiç vazgeçmedi, ben hemen pes mi ettim acaba? Hemen kestirip atmasa mıydım? Of bunları düşünüyorum sürekli. Hayatımın her köşesinde ister istemez o vardı hiç aklımdan atamıyorum. İlla ki geçecek bu hisler ama içimde hep sanki evlensem bile ona zamanında şans vermemenin pişmanlığını yaşayacakmış gibi hissediyorum. Ağlarken annem bak verem olacaksın artık halan aşk acısından verem olmuştu dedi ben de o 9 yıl ağladı olmadı ben 4 ayda mı olacağım diyip daha çok ağlıyorum:KK43: bu ne ya nasıl başa çıkacagım ben?
Yeni tanıştıgın biri olsaydi uzulmezdin

Daha önceden tanidigin için ve onu

hepten kaybettigini düsündügun için aslinda suçluluk duyuyosun bi daha

konusamycaksin ark olamycaksin bunlar aslinda seni uzen bence ama sevmiyosan zorlamanin anlami yok

zaman tani kendine sevdigin biri hayatina girince dogru karar verdigini

o zaman anliycaksin.şimdi bu cocukla tekrar barışman 2. Bi hata olabilir ve

daha büyük üzüntu olabilir senin için ve sende bunun farkindasin bence ama kafan karışık...

Back
X