Pişmanlıklar

Dünya küçük belli olmaz bi yerden arkadaşı olur bilemezsiniz. Öyle bi durum olup soylersede bi şey olcagini sanmiyorum eğer gecmisinizde daha kötü şeyler yasamamissaniz eğer. Ama bu durumdan huzursuzsaniz ara ara anlatın gecmisinizdeki anıları yaptiginiz gorustugunuz kişileri baskasindan duycagna sizden duysun yani gizlemeyin kendinizi derim

Her şey mümkün, gidip anlatabilirler bir şeyler, güven problemi var sanırım sizde.

Siz herseyi açık bir sekilde anlattiysaniz eger sorun yok bence. Ama anlatmadıysanız birseyler her ortaya cikabilir. Ablaniz ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum

Ayy kusura bakma ama çok karışık yazmışsın biraz zor çözdüm..
Şimdi evlilik teklifi almışsın tebrik ediyorum seni.
Ne güzel senin memleketine tayinide çıkmış..
Benim anlamadığım olay şu sen onun geçmişinde yaptığı hatalarıyla kabul ediyorken, onun senin geçmişindeki yaptığın hatalarını kabul etmemesi gibi bi düşünce saçma gelmiyor mu sana??

Ben sanmıyorum. Siz fazla detaycı bir yapıya sahipsiniz ondan böyle düşünüyorsunuz.
Dünya küçük kabul, ama kim gidipte diyecek ki! Eğer basit karakterde insanlarsa şüphelendikleriniz, olabilir. Ama olgun kişiliğe sahiplerse, öyle bir şeyler söyleyeceklerini sanmıyorum.

Seni zaten ablanla yargilayacak bi insansa, gecmisini sorgulayacaksa, yada sana sormadan seni yargilayacaksa, zaten o zihniyetteki bi insanla evlenme. Anlayamiyorum su kafa yapisini, erkeklerin hicbiri bizim su dusunduklerimizin yarisini dusunmuyor. Sen de dusunme arkadasim. Sirf bunlar yuzunden senden gidecekse de yol orda dersin. Boyle dusun. Gerekirse de ailenden bahsederken anlatirsin da.

Ne guzel tayinini istemis fedakarlik yapmis, bu da guzel bir davranis. Otesini sorgulamayin.

Kusura bakmasın da evlenme teklif etmişse iyisiyle kötüsütle her şekilde yanında olmak için etmiş olmalı. Hem sen takıntı yapmamalısın bu durumu. Sonuçta o zaman o senin hayatında değildi. Seni yargılamamalı

Olgunlar mı bilmiyorum ama yapabilecek bozmak isteyecek insanlar var sanırım. Düşünmekten napacağımı şaşırdım herşeyi olacağına bırakmam lazım galiba önüne geçemem herşeyin

Beni birine sorup araştıracak adamla evlenmem. Büyük konuşmuyorum belki benim sevgilim de araştırıyordur ya da geçmişteki sevgililerim yapmıştır ama kulağıma gelirse ayrılacağımı bilirler ve bir şey duymuş olsalar bile söyleyemezlerdi. Bence siz de sağlam durun olası bir durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…