Davanizi muhakkak kazanicaksiniz eski esiniz sizinle hala evliyken baska bir kadinla iliski yasamis ve siz bu dellileri muhtemelen mahkemeye sundunuz sakin kararinizdan vazgecmeyin eger barisirsaniz butun haklarinizi kaybedersiniz bu kezde pisman olursunuz hatta o ucuncu sahizada tazminat acma hakkin var aldattigi yetmiyormus gibi birde o kadinla sizi oynatiyor ! Bu benim basimada geldi su an bosanma asamasinda oldugum eski sahiz kizla bir olup beni bu donemde kiskirtmak istediler kiskandirmaya calistilar yapmadiklarini birakmadilar bana laf atmalar alenen fotolar paylasmalar vsvs kizida bir gorsen bildigin .... Neyse agzimi bozmak istemiyorum baktilar seviyelerine dusmuyorum kiz kayiplara karisti. Bende tuttum bu fotolari bi guzel delil olarak sundum hakimde bu salagi durusmada koseye kistirdi ve itiraf ettirdi durusmada simdi ben o kizada bi guzel tazminati dayasam haksizmiyim ? avukatim acalim dedi ama karar veremedim cehennemin dibine kdr yollari var kendi kazdiklari kuyuya kendileri dustuler

cokta iyi oldu