Gebelikte pityalizm yaşayanlar var mı kızlar pityalizm tükrük bezlerinin aşırı tukuruk üretmesi dilde kuruluk ve agizda acı bi tat oluşmasi oluyor sürekli oluyor genelde gebeligin 2.haftasindan itibaren bir anda ortaya çıkıyor yaşayan hamiş ler var mı aranızda ne zaman basladi falan paylasabilirmisinjz
Ben varim ilk hamileligimde oleydi berbat bi 9 ay gecirdim ikinci hafta gibi basladi hiiiic bitmedi kimilerinin 4 aydan sonra falan geciyomus ben doguma gidene kadar tukurdum simdi ikinci hamileligimi yasiyorum ve yine basladi kafayi yiycem sadece tukuruyosun yutsan migden bulaniyo tukuuruk kusuyosun bu uyeligi bu sikintiyi yasadigim zaman almistim oglum simdi 20 aylik ve ben suan 1 bucuk aylik hamileyim yeniden baslayinca bu dert paylascak birini bulabilirim diye girdi. Yenden siteye sormak istedigin bisey varsa bu konuda su an master yapan bi hamisim yardim edebilirim :) aamaa ahh ahh kimse anlamaz bu sorunu yasamayan anlayamaz
Her sabah kusmamin sebebi bu mu acaba? Biranda artan tukuruk ve agzimdaki igrenc bir tatla ogurmeye basliyorum her sabah. Yeni bir sey ogrendim sayenizde
Agzindaki tat kotu ve rutukurugun fazlaysa bubyzuden kusuyosundur ayyy ayyy berbat bisey cok ender gorulurmus 100 hamileden besinde diyo doktor hatta bazi doktorlar bole birsey hic gormemis
Agzindaki tat kotu ve rutukurugun fazlaysa bubyzuden kusuyosundur ayyy ayyy berbat bisey cok ender gorulurmus 100 hamileden besinde diyo doktor hatta bazi doktorlar bole birsey hic gormemis
Kusmadan once tukuruk salgım cok artiyor cogu zaman ben de anlam veremiyordum. Yutsam bir türlü yutmasam bir türlü ama sonuc hep ayni. Gercekten aydınlandım bu konuda tesekkurler degerli paylasiminiz icin.
Arkadaslar ne zamandir kimse bisey tazmiyo ben berbar durumdayim tukuruk yuzunden yeniden kabus yasiyorum sanirim hamilelik depresyonunada girdim berbat haldeyim kimse anlamiyo surekli internette dolasiyorum ilk hamileligmde de cozum bulamamistim simdide yok yanliz su kaybuna neden olur diyo ya su icsen kusuyosun ki napcaz siz napiyosunuz nr kadar su iceviliyosunuz
Arkadaslar ne zamandir kimse bisey tazmiyo ben berbar durumdayim tukuruk yuzunden yeniden kabus yasiyorum sanirim hamilelik depresyonunada girdim berbat haldeyim kimse anlamiyo surekli internette dolasiyorum ilk hamileligmde de cozum bulamamistim simdide yok yanliz su kaybuna neden olur diyo ya su icsen kusuyosun ki napcaz siz napiyosunuz nr kadar su iceviliyosunuz
Eh ayran icebiliyorum su 8cmeye de zorluyorum kendini carsamba dontora gidicem ama bu tukuruk belasinin caresi sadece dogum ooff offf valla sevinemedim