- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.008
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bi ölmedikleri kalmış. Zaten ilaç fobim var.Korkunç mu yok artık ne zaman idrarımız yansa içeriz tatile giderken bile yanımda taşırım
Ayy hiç korkma evde hep bulundururum kızıma şurubu bulunur kendimize hapı bi tanecik haptır kendileriAy bi ölmedikleri kalmış. Zaten ilaç fobim var.![]()
Çok sağol içimi rahatlattın vallahiAyy hiç korkma evde hep bulundururum kızıma şurubu bulunur kendimize hapı bi tanecik haptır kendileriemin ol
Çok sağol içimi rahatlattın vallahi![]()
Evet prospektüsler öyle hiç okumuyorum birçok hastalık yazıyorlar insanı ilaçtan korkutacaklarAy bi ölmedikleri kalmış. Zaten ilaç fobim var.![]()
İleri derecede mi enfeksiyonun.Benimde var ama benim çay kahve icince suyu az içince kesik kesik kokulu oluyor idrarim.Antibiyotik kullandım ben.Havuza girmiştim oradan olabilecegini düşünüyorum.S.a arkadaşlar dün apandisit korkusu ile hastaneye gittim. idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Neye niyet neye kısmet. Doktor bunu yazdı. Eşkide bu ilaçla ilgili korkunçlu yorumlar yazanlar olmuş. Kullananlar var mı? Hamilelere de veriliyormuş galiba
Derecesini bilmiyorum sadece küçük tuvalette yanma oluyor.İleri derecede mi enfeksiyonun.Benimde var ama benim çay kahve icince suyu az içince kesik kesik kokulu oluyor idrarim.Antibiyotik kullandım ben.Havuza girmiştim oradan olabilecegini düşünüyorum.
Çok şükür ciddi bişi yapmadı ama ufak bir mide bulantısı ve baş ağrısı hissettimBenim de çantamda hep bulunur
Uzun yıla çıkacaksam hele ağrı kesici ve o vazgeçilmezim