- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
hep sorundu ama parça bölük börçüktü ancak parti olarak girmeleri demekiyi ama zaten şimdi ki hdp milletvekillerinin çoğu daha önce akepe milletvekiliydi,sorun muydu peki.
daha önce de sormuştum tekrar soruyorum.eğer akepe istediği oyu alsaydı,hdp nin barajı geçmesi şimdiki gibi sorun olacak mıydı
evet fuat avni zaten 17 haziranda bu olacakları yazmıştı.patlamalarla,saldırılarla kaos ortamı oluşturup,erken seçime gidilecek diyeGozleri aydin.Akp 'nin secim sonrasi plani tikir tikir isliyor.Ya istikrar ya kaos diyen akplilerin kaostan beslenmesinin sonucu operasyonla birlikte oylarinin artmasi olmus.Oy'a karsilik yitip giden canlar...Ne kirlisiniz cok kirlisiniz.
evet fuat avni zaten 17 haziranda bu olacakları yazmıştı.patlamalarla,saldırılarla kaos ortamı oluşturup,erken seçime gidilecek diye
aynen hiçbiri samimi gelmiyor,işlerine ne geliyorsa o şekilde davranıyorlar.şakşakçılarTesaduf mu saniyorlar hukumet kurulma asamasinda birden terorun patlak vermesi? Gidilsin erken secine ne olursa olsun.Umrum degil.Camurun dibine kadar batmisiz.Herkesin gorevi belli.Vatandas piyon,asker polis kurban.Burda salak gibi yirtiniyoruz.Bir de gaza gelenler var onlar apayri.Daha dun sosyal medyada yandaslar ulkenin savasa girmesi YENI TURKIYE nin ilerlemesini engellemek isteyenlersir diyen dualarla yar ve yardimcimiz olsun diyor.Samimiyetsizler.
evet fuat avni zaten 17 haziranda bu olacakları yazmıştı.patlamalarla,saldırılarla kaos ortamı oluşturup,erken seçime gidilecek diye
"Ama onlar insancilardan" da bir rahmet, bir bas sagligi ,bir uzuntu mesaji yazılmamış. Yanilmadigim icin üzüldüm
Memleletin icine ettiler, ulkede resmen savas var..insanlar dısarı cıkmaya korkuyor..hala akp savunuculugu yapılıyor..biraz Allah korkunuz olsun artık be!
Çözüm sürecini biz mi bozduk ki biz çözelim.çözüm bitsin istiyordunuz aha bitti daha ne istiyorsunuz anlamadık ki ? çözün bakalım engin fikirlerinizle. topluca asarsınız herhal. eksik bırakmayın sonra başınıza dert olur
Çözüm sürecini biz mi bozduk ki biz çözelim.
Ülkeye bu kadar PKK lıyı sokmadan önce hükümet düşünecekti bunu.
Çözüm sürecinin başımıza bu dertleri açacağını öngörebildiğimiz için karşı çıkmıştık. Başımızdakilerin ya bir gram aklı yok bizim düşünebildiğimizi düşünemedikleri için zamanında, yada bulunduğumuz süreç aslında onların hesapladıkları, işlerine gelen bir süreç.
Evet çözüm zaten çocuk doğurmakta,süper cevap. Onlar 10 çocuk doğurup biz KENDİ RAHATIMIZ için tek çocukta kaldık diye böyle oldu hersey.pkk lı sokmadan önce mi. bu 30 senelik bir sorun. akp den önce yok muydu. şehit olmasın diye yapıldı . adamlar kalleş istekleri bitmiyor inşallah tayyip anlamıştır . bunun çözümü yok 10 ar 10ar doğuruyorlar . 10 sene sonra biz azınlık olacağız . görünen köy kılavuz istemez. ama bizim rahatımız bozulmasın ya tek çocuk yeter . hatta hiç olmasın
lafı bir yerinden anlamak bu olsa gerekEvet çözüm zaten çocuk doğurmakta,süper cevap. Onlar 10 çocuk doğurup biz KENDİ RAHATIMIZ için tek çocukta kaldık diye böyle oldu hersey.
Neyse ki ben 3 çocuk doğurdum da vicdanım rahat.
10 sene sonra azınlık olacak olma sebebimiz son 3 yıldır sınırlarımızın yol geçen hanına döndürülmesidir.Suriyeli mülteciler, onlarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan PKK ve İşid li teröristlerin 10.000 leri bulmasıdır..Malesef görünen köy klavuz istemiyor.pkk lı sokmadan önce mi. bu 30 senelik bir sorun. akp den önce yok muydu. şehit olmasın diye yapıldı . adamlar kalleş istekleri bitmiyor inşallah tayyip anlamıştır . bunun çözümü yok 10 ar 10ar doğuruyorlar . 10 sene sonra biz azınlık olacağız . görünen köy kılavuz istemez. ama bizim rahatımız bozulmasın ya tek çocuk yeter . hatta hiç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?