- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
lafı bir yerinden anlamak bu olsa gerek
çözüm bitsin istiyordunuz aha bitti daha ne istiyorsunuz anlamadık ki ? çözün bakalım engin fikirlerinizle. topluca asarsınız herhal. eksik bırakmayın sonra başınıza dert olur
Hangi yerinden acaba bi açıkla bakalım.lafı bir yerinden anlamak bu olsa gerek
ooo oy hesaplamalarına girişmişler bile... İtiraf etmeliyim ki bu kadar açık şekilde dile getirmelerini beklemiyordum.
Ömer Turan'dan AKP ile ilgili şaşırtan itiraf!
AKP'li gazeteci Ömer Turan son operasyonlar öncesi AKP'nin oyunun yüzde 30-35 olduğunu ancak şimdi 40-42'lere çıktığını operasyonlar devam ederse bunun yüzde 45'leri bulacağını söyledi. Turan'ın bu mesajı sosyal medyada da olay olay oldu.
Turan'ın operasyon devam ettikçe AKP'nin oylarını arttıracağını iddia etmesi üzerine ise bazı kullanıcılar "operasyon oy için miydi" diye tepki gösterdi.
Ömer Turan'dan AKP ile ilgili şaşırtan itiraf!
AKP'li gazeteci Ömer Turan son operasyonlar öncesi AKP'nin oyunun yüzde 30-35 olduğunu ancak şimdi 40-42'lere çıktığını operasyonlar devam ederse bunun yüzde 45'leri bulacağını söyledi. Turan'ın bu mesajı sosyal medyada da olay olay oldu.
Turan'ın operasyon devam ettikçe AKP'nin oylarını arttıracağını iddia etmesi üzerine ise bazı kullanıcılar "operasyon oy için miydi" diye tepki gösterdi.
Bu dediklerini yapmislar mi? Polis saldirmista?Trafiği ambulansı engellemeden millete zarar vermeden kamu malına zarar vermeden yapıyoruz Zaten polis bilince sıkıntı olmuyor yani biri karışsa ya da biz karışsak hemen müdahale ediyor Bazen ikaz oluyor yeter basın açıklamasına geçin dağılın diyorlar bizde yapıp dağılıyoruz ama jop biber gazı bilmem ne yok yani .
hatta bazen bizi neden haber vermediniz diyorlar kızıyorlar :)
potansiyel tehlike çocuklar ortadan kaldırılmalı dikkat dikkat
mesele kimin çocuğu olduğu sürece bizim adam olacağımız yok nafile
PKK nın çıkış amacı asla Kürt halkının hakları değildir ve olmayacaktır.Pkk'nın belki çıkış amacı kürt halkının hakları olabilir ama şu anki durumunun kürtlerle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ve dolayısıyla istenilen tavizler verilse bile silah bırakma çağrısına sonsuza kadar uyacaklarını da sanmıyorum. Hele ki canları istediğinde sağlık görevlilerini, inşaat işçilerini falan kaçırıp, keyiflerine göre asker polis şehit edip, iş makineleri falan yakıp milletin sabrını zorladıktan sonra onlara bir operasyon düzenlendiğinde de barış süreci bozuldu diye bık bık ötmeleri beni benden alıyor. Birilerinin bu kuş beyinlilere barış sürecinin "öyle onların her istediğini yapabileceği, babasının çiftliği gibi ülkede at koşturabileceği ama karşılığında hiçbir müdahaleye maruz kalmayacağı" anlamına gelmediğini açıklaması lazım.
Pkk'nın belki çıkış amacı kürt halkının hakları olabilir ama şu anki durumunun kürtlerle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ve dolayısıyla istenilen tavizler verilse bile silah bırakma çağrısına sonsuza kadar uyacaklarını da sanmıyorum. Hele ki canları istediğinde sağlık görevlilerini, inşaat işçilerini falan kaçırıp, keyiflerine göre asker polis şehit edip, iş makineleri falan yakıp milletin sabrını zorladıktan sonra onlara bir operasyon düzenlendiğinde de barış süreci bozuldu diye bık bık ötmeleri beni benden alıyor. Birilerinin bu kuş beyinlilere barış sürecinin "öyle onların her istediğini yapabileceği, babasının çiftliği gibi ülkede at koşturabileceği ama karşılığında hiçbir müdahaleye maruz kalmayacağı" anlamına gelmediğini açıklaması lazım.
Bu dediklerini yapmislar mi? Polis saldirmista?
Superrr olucak o zaman bizimle fotograf paylas olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?