- Konu Sahibi cerenbilge
-
canım çok teşekkür ederim hemen yanıtladğın için...
merak ediyorum pko lu olupta gruptaçoğul gebelik yaşayanlar var mı?
Bende pko luyum bana vurmadı o piyango sanırım bir oğlum var klonenle hamile kaldım 5 yaşında. Şimdiki gebelikte malesef ilaçla sonuç alamadım 6 ay ilaç sonrası aşılama oldum hemde 7 yumurtam vardı. Buda tek bebis bende olsun isterdim ikiz .. demekki her pko lu için illa ikiz olur demek yanlış olur ..olanda var tabi ...
çok şanslıymışsın maşallhben 20 aydır tedavi görüyorum hiç bi sonuç alamadım sanırım fazla kilolarımdan kuırtulmam lazım
merhaba,
pko hastası olduğumu öğrendim, tedavi sürecinde özellikle iğne + ilaç kullanımıyla birlikte çoğul gebelik oranının çok yüksek olduğunu söyleyorlar..siz böyle bir durumda karşılaştınız mı acaba?
bende pco luyum 2 yıldır bebek istiyoruz klomen, serophen, en son menogon kullandım 1 tane bile yumurtam büyümediama liseden bi arkadaşımdada pco vardı hamile kalmıştı oda 1,5 yıldan sonmra ikizmiş çok sevindim onun adına ...
arkadaslar bende pkoluymusum asırı bı duzensızlıgım yok yanlız merak ettıgım yumurta buyumuo dıyosunuz yumurta buyumuyosa ve catlamıyorsa nasıl adet goruluo bu konuda hıc bılgım yok dıyebılırım
yumurta büyümeyip çatlamadığı için rahimiçindeki doku dengesiz hormon uyarımına maruz kalıyor. birsüre sonra ya aşırı kalınlaşmadan ya da incelikten kanıyor.
çok teşekkür ederim ama benim hormonlarımda sıkıntı cıkmamıstı ama fazla kılolarım var bu durumda bebk sahıbı olamayacagım anlamına mı gelıyor
Hayır sadece fazla kilolarınız var diye çocuk sahibi olmazsınız denemez. Buna neden olan hormonal sorunlar varsa onlar düzeltilmelidir. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?