- Konu Sahibi SerpilRidvan
-
7 ayda 13 kilo aldım neredeyse aşırı saç dökülmesi var malesef
bunları yaşıyorum canım
adetten sonra çalışmalara başlıcam
düzenim şaşmazsa yine 17 şubatta adet olmam lazım
hadi hayırlısı diyeyim
sende nedir durum
canım meraba tedavımı görüyordun nezamandr olmuyor yenı uyeyım bıraz takıp ettım yaş kaçtı
canım meraba tedavımı görüyordun nezamandr olmuyor yenı uyeyım bıraz takıp ettım yaş kaçtı
Hep dua ediyorum Rabbim tum isteyenlere verir insaallah
Hayir canim tedaviye baslamamisti doktor. 26 yasindayim. sende mi bebek istiyorsun
ben dun klomene basladim hakkimda hayirlisi olsun :)
amin.bende ilk klomen kullanışımda hamile kaldım.darısı başına olsun inş.
hadı ya sende de pko var mıydı pekı .bu arada hayırlı olsun cnm hamılelıgın sagsalım kucagına alırsın onsallah bebegını
evet.ALLAH razı olsun.darısı başına olsun.benim pco görünümlü yumurtalıklarım vardı.evlendiğim ilk ay tek korundum.sonra bıraktım ama 9 ay sürdü olmayınca artık dr tavsiyesiyle klomene başladım.şöyle bişey var benim hormonlarım normal değerlerdeydi.kistlerimde öyle büyük değildi.gerdan görünümünde diyodu dr.küçük ama yumurtalığımı sarmıştı.soğan kürü kullandım 15 gün hamile kalamadım.sürekli dr gidiyordum dr sadece stresten olmadığını söylüyordu.ilaç kullandım ve hiç düşünmedim hamileliği.o ay boşverdim.ALLAH ne zamana nasip ederse dedim.çok şükür bi baktım hamileyim.
evet.ALLAH razı olsun.darısı başına olsun.benim pco görünümlü yumurtalıklarım vardı.evlendiğim ilk ay tek korundum.sonra bıraktım ama 9 ay sürdü olmayınca artık dr tavsiyesiyle klomene başladım.şöyle bişey var benim hormonlarım normal değerlerdeydi.kistlerimde öyle büyük değildi.gerdan görünümünde diyodu dr.küçük ama yumurtalığımı sarmıştı.soğan kürü kullandım 15 gün hamile kalamadım.sürekli dr gidiyordum dr sadece stresten olmadığını söylüyordu.ilaç kullandım ve hiç düşünmedim hamileliği.o ay boşverdim.ALLAH ne zamana nasip ederse dedim.çok şükür bi baktım hamileyim.
bıde adet duzensızlıgın varmıydı senın
ay ne guzel cok sevındım adına :) benım kı de öle hormonlarım falan normal kılo ve benzerı sıkıntılarım da yok cok sukur ama bu ay olmadı yumurta takıbı yaptık yumurtalarım buyumedı yeterı kadar neyse nasıp önumuzde kı ay tekrar kullanıcam ılacı
Kızlar bende 1 senedir PKOyum ve Ekimden beri yani 6 aydır çocuk istiyorum Glifor aspirin ve klomen kullanıyorum geçen ay klomen ile yumurtam gelişmedi inşallah bu ay gelişecek henüz adet olamadığım için başlayamadım umudumu yitirmek istemiyorum hamile kalanlar bize destek olabilirler mi morale ihtiyacımız var.
Kızlar bende 1 senedir PKOyum ve Ekimden beri yani 6 aydır çocuk istiyorum Glifor aspirin ve klomen kullanıyorum geçen ay klomen ile yumurtam gelişmedi inşallah bu ay gelişecek henüz adet olamadığım için başlayamadım umudumu yitirmek istemiyorum hamile kalanlar bize destek olabilirler mi morale ihtiyacımız var.
Pkolu olarak tavsiyem size şudur, Gliforu asla bırakmayın, bende ilk zamanlarda çok yan etki yaptı, iştahsızlık mide bulantısı Allahım çok zor ama bırakmayın. Bana doktor 3 ay gliforu dzenli iç, folik asiti iç, birde kanımda pıhtılaşma olduğu için ecopirin 100 mg içtim. 3 ay boyunca...
Ardından klomenle denedik sonuç çok şkür Allahıma pozitif...
Ama bana doktor dedi ki, ne yaparsan yap farketmez, ama glifor şansını çok arttırır bunu unutma demişti.
bende glifor kullanıyordum.mide bulantısı çok yaşadım doktorum glifor yerine matofin 500 verdi şimdi onu kullanıyorum.
Pkolu olarak tavsiyem size şudur, Gliforu asla bırakmayın, bende ilk zamanlarda çok yan etki yaptı, iştahsızlık mide bulantısı Allahım çok zor ama bırakmayın. Bana doktor 3 ay gliforu dzenli iç, folik asiti iç, birde kanımda pıhtılaşma olduğu için ecopirin 100 mg içtim. 3 ay boyunca...
Ardından klomenle denedik sonuç çok şkür Allahıma pozitif...
Ama bana doktor dedi ki, ne yaparsan yap farketmez, ama glifor şansını çok arttırır bunu unutma demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?