Öncelikle umutsuz olmayın lütfen. Ben 13 yaşımdan ergenliğin sonuna kadar uğraştım bu meretle. Glukofen kullandım, evet midem aşırı bulandı, içim dışıma çıktı, ama 13 yaşımda 73 kilo ve 1.50 boyla gittiğim hastahaneden 1.60 boy ve 55 kiloyla çıktım. Ki ben çocuk sayılırdım, zor oldu ama her şeyim düzenli şu an, belim kalın değil artık en güzeli=) Asıl vücut yapım ortaya çıktı ve artık belden değil kalça göğüsden alıyorum kiloyu. 22 yaşımdayım ve hiç olmadığı kadar iyi şu an sıhhatim. Bir de doğum kontrol hapına dikkat. Rahim ağzı kanseri denen illetle uğraşıyorum ve bekar olduğum için doktor yanlış d.k hapı kaynaklı olabilir dedi bana. Biraz uzun bir süreç, o yüzden direkt gidilmeli doktora.
"polikistik over hastalığı ile meme ve over , serviks kanseri arasında bir bağlantı yoktur"..
Polikistik overde endometrium kanseri olabilir.
Ben de aynı hastalığa yakalandım eşim doktor.
Yumurtlamalarımda düzensizlik vardı..
Rahmim alındı.
Rahim kanseri oluşabiliyor ama rahim ağzı kanseri teşhisi yapıldı mı?
Kilo almaya gelince;
Glikoz sorunu o ve coca cola basta olmak üzere asitli tüm içecekler, hazır meyve suları, ketcep, mayonez, şekerlemeler, çikolata, cips, biskuviler, kısaca etiketini okuduğunuzda nişasta bazlı seker, Glikoz, fruktoz, Mısır şurubu yazan tüm ürünler yasak,
Beyaz un yasak, nişasta yasak.. Margarin yasak..
Glikoz şurubu ortadan kalkınca sorun azalıyor daha rahat zayıflarsin tatlım..
Cinsel yaşamı olan tüm kadınlar da serviks kanserine karşı aşı yaptırmalılar, en azından birçok türüne karşı korunma sağlanır.
Ya da tek partnerli bir yaşam (her iki taraf da için korunma yollarından biridir)
Allah şifa versin..