PKO hastası olup HAMİLE KALANLAR?

BlackMirror1234

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
111
72
13
29
Merhabalar, ben pko hastasıyım. Mayıs'ta kimsayal gebelik geçirdim. 14 Eylül'de kan testim 34, 16 Eylül'de 57 19 Eylülde de 83 çıktı. Normalde 2 kat artması gerekirken hiç 2 kat artmadı ama bir yükselme oldu. PKO hastalarında bu normal mi? PKO hastası olan ve gebe kalanların beta hcgsi nasıl yükseldi?

Merhabalar, ben pko hastasıyım. Mayıs'ta kimsayal gebelik geçirdim. 14 Eylül'de kan testim 34, 16 Eylül'de 57 19 Eylülde de 83 çıktı. Normalde 2 kat artması gerekirken hiç 2 kat artmadı ama bir yükselme oldu. PKO hastalarında bu normal mi? PKO hastası olan ve gebe kalanların beta hcgsi nasıl yükseldi?
pco ile alakası yok bence. sanırım sağlıksız gebelik bu :( üzgünüm

Merhabalar dün verdiğim 83tü, bugün dayanamadım bir daha verdim 119 çıktı 2 gün beklemedim bile... Anlamıyorum neler oluyor doktorlar bile yorum yapamıyor

Merhaba, öncelikle şeyi sormak istiyorum testleri yaptırdığınız yerler farklı yerler mi? Ben de pko’luyum bu ay hamile kaldım, 12.09 da 74, 15.09 da 241 ve 19.09 da da 1515 çıktı doktor gayet güzel artmış değerlerin dedi, bugün de vajinal ultrasonla küçük bi kese gözüktü, ben bütün tahlilleri aynı kurumda ve aynı saatte yaptırdım. Umarım sağlıklıdır gebeliğiniz kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Bir
Bir tanıdığım PKo idi yumurtalık testi var onu kullandı en yüksek dönemde ilk denemede gebe kaldı. Darısı size olur inşallah ☺️

Pko’dan değil de direkt sağlıksız gebelikten bu diye düşünüyorum.

30B7E838-4C8E-49F8-8C06-4DC2694A30D6.webp
Kızlar bu ay tüp bebeğe başladım pko görüntüsü var ultrasonda ama hormonlar normal gibi geldi bana bakar mısınız

Back
X