Allah Şifa versin. Başladığın bu yoldan sakın dönme. vaktin varsa spordan sonra yarım saatlik orta tempoda yürüyüşte yap. göbeğin varsa bunun içinde günlük düzenli mekik çek. (azdan çoğalarak olursa daha iyi olur) bol su tüket (2.5 - 3.5 litre arası) bol su içerek idrara çıktığında idrar rengin beyaza dönükse kalori harcıyorsun ve kilo kaybediyorsun demektir.
Umarım hastalığından da kurtulursun kısa zamanda.
Sevgiline büyük süpriz yapıcam diye sağlığını tehlikeye atma 1 ayda 10 kilo gözümde çok büyüdü. tabi yine en iyisini sen bilirsin. çok geçmiş olsun. başarılar dilerim.
merhabalar...bende 21 yaşında polikistik over hastasıyım.1 senedir tedavi görüyorum doktorum çoğu zaman kilo vererek iyileşilebildiğini söyledi ve ben 1 senedir diyet yapıyorum diyetim çok sıkı değil 1600 kalorilik diyetisyenim de haftada 1-2 kilo vermemi öneriyor ve tabi günlük 40 dk yürüyüş önemli tabi ben yürüyüşlere çok zaman ayıramıyorum 98 kilo ile diyete başladım ve şuan 76 kiloyum hala diyete devam ediyorum adetlerim de düzene girdi başlığı görünce bende destek vereyim istedim
önerilerin için çok teşekkür ederim canım hepsini uygulayacağım hedefim 2 ayda 10 kilo verebilmek yoksa 1 ayda 10 kilo korkutucu geliyor bana da şu kiloları vereyim resmlerimi koyucam rabbim kimseye dermansız dert vermesin rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
mrb arkadaşım öncelikle diyet yolculuğunda başarılar diliyorum bende bundan üç ay önce başlamıştım diyete bugün itibariyle tam üç ay dolmak üzere ve ben tam tamına 14 kilo vermiş bulunmaktayım 91 ile başladım şu anki kilom 77 bende pkoluyum ve iki gün önce jinekoloğa gittim zayıfladım dedim daha da zayıflayacan dedi bana glifor verdi insulin direnci için pkolularda olabiliyormuş ve altı senedir çocuğumuz olmuyor çok tedavi gördüm. inşallah bu sefer zayıflayıp çocuk sahibi olabileceğim.merhabalar ben 21 yaşındayım 92 kiloyum dört dörtlük bi polikistik over hastasıyım (doktorum bu ifadeyi kullanmıştı :18:) kilo veremiyorum saçlarım açıldı sivilceler aldı başını yürüdüderken bu hafta canıma tak eti tabi öncesi var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ama bigün bana zayflamamı söyledi ben kahroldum tabii aynaya bakınca kendimden nefret etmeye başladım ..
neyse.. bundan önce bir sürü başarısız denemelerim oldu 2 ay fitnessa gitmiştim daha önce sadece 2 kilo verebildim öyle olunca spor mpor yapmıyorum dedim.. baktım olmıcak kaç aydır kıyafet falan almadım sinirimden siyah bi pantolonla dolanıyorum ortalıklarda..ama bu sefer çok kararlııyım öyle ki üşenmedim gittim tekrar fitnessa yazıldım haftanın 4 günü hoca canıma okuyo1000 kalorilik bi diyet uyguluyorum psikolojikmidir nedir ama hiç acıkmıyorum. 2 ay sonra sevgilimn yanına gidicem hedefim iki ayda 10 kilo verebilmek dua edin kızlar benim için nolur allah kimseyi kilo ve özellikle pko illetine düşümesin psikoloji falan bırakmıyo insanda pkolu arkadaşlar zayflayabildilerse ne yaptılar bana bilgi verebilirmi çok fena durumdayım nolur yarım edin bu kardeşinize de
mrb arkadaşım öncelikle diyet yolculuğunda başarılar diliyorum bende bundan üç ay önce başlamıştım diyete bugün itibariyle tam üç ay dolmak üzere ve ben tam tamına 14 kilo vermiş bulunmaktayım 91 ile başladım şu anki kilom 77 bende pkoluyum ve iki gün önce jinekoloğa gittim zayıfladım dedim daha da zayıflayacan dedi bana glifor verdi insulin direnci için pkolularda olabiliyormuş ve altı senedir çocuğumuz olmuyor çok tedavi gördüm. inşallah bu sefer zayıflayıp çocuk sahibi olabileceğim.
tebrik ederim 3 ayda 14 kilo çok iyi vermişsin ya bende pkoluyumama 1,5 ayda neredeyse sadece 3 kilo verebildim çok mutsuzum benimde bebekiçin biran önce zayıflamamlazım doktor aşılama bile yapsak önce kilondan kurtulman lazım dedi arkadaşım sen neler yaptın 14 kiloyu vermek için anlatırmısın benim de bir an önce zayıflamamlazım ALLAHIM İNŞALLAH SANA DA BANA DA BEBEK SAHİBİ OLMAYI NASİP EDER aminnn
tebrik ederim 3 ayda 14 kilo çok iyi vermişsin ya bende pkoluyumama 1,5 ayda neredeyse sadece 3 kilo verebildim çok mutsuzum benimde bebekiçin biran önce zayıflamamlazım doktor aşılama bile yapsak önce kilondan kurtulman lazım dedi arkadaşım sen neler yaptın 14 kiloyu vermek için anlatırmısın benim de bir an önce zayıflamamlazım ALLAHIM İNŞALLAH SANA DA BANA DA BEBEK SAHİBİ OLMAYI NASİP EDER aminnn
merhabalar ben 21 yaşındayım 92 kiloyum dört dörtlük bi polikistik over hastasıyım (doktorum bu ifadeyi kullanmıştı :18:) kilo veremiyorum saçlarım açıldı sivilceler aldı başını yürüdüderken bu hafta canıma tak eti tabi öncesi var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ama bigün bana zayflamamı söyledi ben kahroldum tabii aynaya bakınca kendimden nefret etmeye başladım ..
neyse.. bundan önce bir sürü başarısız denemelerim oldu 2 ay fitnessa gitmiştim daha önce sadece 2 kilo verebildim öyle olunca spor mpor yapmıyorum dedim.. baktım olmıcak kaç aydır kıyafet falan almadım sinirimden siyah bi pantolonla dolanıyorum ortalıklarda..ama bu sefer çok kararlııyım öyle ki üşenmedim gittim tekrar fitnessa yazıldım haftanın 4 günü hoca canıma okuyo1000 kalorilik bi diyet uyguluyorum psikolojikmidir nedir ama hiç acıkmıyorum. 2 ay sonra sevgilimn yanına gidicem hedefim iki ayda 10 kilo verebilmek dua edin kızlar benim için nolur allah kimseyi kilo ve özellikle pko illetine düşümesin psikoloji falan bırakmıyo insanda pkolu arkadaşlar zayflayabildilerse ne yaptılar bana bilgi verebilirmi çok fena durumdayım nolur yarım edin bu kardeşinize de
mrb arkadaşım öncelikle diyet yolculuğunda başarılar diliyorum bende bundan üç ay önce başlamıştım diyete bugün itibariyle tam üç ay dolmak üzere ve ben tam tamına 14 kilo vermiş bulunmaktayım 91 ile başladım şu anki kilom 77 bende pkoluyum ve iki gün önce jinekoloğa gittim zayıfladım dedim daha da zayıflayacan dedi bana glifor verdi insulin direnci için pkolularda olabiliyormuş ve altı senedir çocuğumuz olmuyor çok tedavi gördüm. inşallah bu sefer zayıflayıp çocuk sahibi olabileceğim.
ben de glukopage kullanıyorum uzun zamandır ancak yürüyüş yapıyorum ekmek yemiyorum vs. yani senin yaptıklarının aynısı günde 3 lt ye yakın su içiyorum ama of ya hç veremiyorum inşaallah bir gün anne oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?