Pko klomen +ovitrelle ve clife macun ile gebelik

Rambus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
93
32
3
Merhaba kızlar bu ay klomen kullandım c life macun ve incilik combi şase ile birlkte yumurta 20 mm olmuş catlama iğnesi yaptim ocak 2 sinde . Ocağın 3 inde yumurta aki kıvamında bir akinti oldu. Bugün 4 ocak yumurtanın olduğu sol taraf kasığımda agri var iğneyi yapildigim gün akşamı ertesi gün akşam iliski oldu bugünde olmasını diliyorum. Benim gibi olan varmi ?? Gebe olursam söz yazacağım

Bende aynısıyım çok şaşırdım kendim gibi birini buldum klomen clife inofolic kullanıyorumdum en son 25 aralık adet tarihim dün doktora gittim yumurtam oluşmuş çatlamış çok şükür pko var tabi bende merakla bekliyorum ara ara kasıklarımda batmalar var bende hamile kalırsam paylaşırım

Canlar pko gebeliğe engel değil .bnde bu dediklerinizi kullandım tabi bunlar sayesinde hamile kalmadım ama netice de suan hamileyim.dilerim en kısa zamanda size de nasip olur

bende yarın yapcam iğnemi inşallah tutar herkesin ki

Tutan yazsın mutlaka ya unutmayalım birbirimizi . Belirtilerini yazarsın iğneden sonra olur mu

Nasıl gebe kaldınız doğal yoldan mi ?
Valla doğal yolla mı oldu bilmiyorum ama ben dört ay klomen kullandım olmadı sonra bir ay gonal f kullandım yine olmadı sonraki ay ara verdim o ay hamile kaldım ama doktorum klomenin veya gonal f in etkisinin olduğunu söyledi

Tutan yazsın mutlaka ya unutmayalım birbirimizi . Belirtilerini yazarsın iğneden sonra olur mu
bakalım bu ay inşallah hepimizin yüzü güler inşallah yarın iğnemi vurdurcam ve beklicem eğer gebelik olursa burdan paylaşırım inşallah

Canım iğneden sonra akintin oldumu ? Ne zMan test yap dedi doktor.igneden kaç gün sonra
iğneden önce karında gerginlik ve akıntım vardı , iğneden sonra hiç bişey hissetmedim akıntım aynı ama . Test konusunda bişey demedi ama 15 gün sonra falan biliyorum

Merhaba acaba gebe kalabildiniz mi ben de ikisini deniyorum bu ay merak ettim sonuç alan var mı diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…