İnşallah bu bekleyişimiz hayırlı haber ile sonuçlanır canım , test yapmış miydinNormalde 30-32 günde bir oluyordum,geçen ay43. Gün oldum,bu ay beklemedeyim işte
Çok kere:) adete 8 gün kala idrar testine başlamıştım zaten:) sora adetten bir gün önce silik görmüştüm , burda paylaştım hatta hemen kan vereyim dedim, kan negatif çıktı, sora da bi kaç gün arayla idrar testi yaptım ama negatifdi, en son perşembe yapmıştım galiba, bugün itibariyle de son şüpheli ilişkimden bugüne 14 gün geçti , yarın ya da öbür gün yaparım bidaha yoksa da yoktur belkim ama işallah vardırİnşallah bu bekleyişimiz hayırlı haber ile sonuçlanır canım , test yapmış miydin
Çok kere:) adete 8 gün kala idrar testine başlamıştım zaten:) sora adetten bir gün önce silik görmüştüm , burda paylaştım hatta hemen kan vereyim dedim, kan negatif çıktı, sora da bi kaç gün arayla idrar testi yaptım ama negatifdi, en son perşembe yapmıştım galiba, bugün itibariyle de son şüpheli ilişkimden bugüne 14 gün geçti , yarın ya da öbür gün yaparım bidaha yoksa da yoktur belkim ama işallah vardır
Bugün yapmadım,test de almadım,eve yakın iki eczacıya da gitmeye utanıyom artık,sürekli test almaktan,uzağa gidecek vaktim de olmadı,yarın öbür gün bakçam artık,bide sürekli negatif görmekten heralde,bi yanım çok istiyo test yapmayı,bi yanım da işte bahaneler üretiyo hemen yazıcam sana aldığım haberiİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Ben bazı zamanlar 5 ay olmadıımı biliyorumTeşekkür ederim cevap yazdığın için , peki tedavi oldun mu? Çocuk istiyomusunn
Ben de 2 buçuk aylıkken fark ettimİnşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelmiştir bebişin canim bu durumlar hiç belli olmuyor akıl sır ermiyor valla dün bi topicte okudum biri iki ay adet görmemis yani 1 ay gecikme yaşamis test yapmış ve hamileymis çok ilginç her an herşey olabilir ümit kesmemek lazim yeter ki Rabbim ol desin
Aaa ne güzel ama ne güzel bir sürpriz olmuştur sizin için doğuma az kalmış sizin rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen de 2 buçuk aylıkken fark ettimnasip
Bugün yapmadım,test de almadım,eve yakın iki eczacıya da gitmeye utanıyom artık,sürekli test almaktan,uzağa gidecek vaktim de olmadı,yarın öbür gün bakçam artık,bide sürekli negatif görmekten heralde,bi yanım çok istiyo test yapmayı,bi yanım da işte bahaneler üretiyo hemen yazıcam sana aldığım haberi
Uzulmeyin canm bnlar sadece bir bahane rabbim size evlat verecegi gunu mutlaka blir bolca meryem suresi okuyun 4 cuma ust uste ya evvelu 100 defa cekin dualarnz geri cevrilmez her zman hayirlisini isteynYaz canım tabi ki merak ederim yoksa ben :) bi zaman sonra negatifleri göre göre yapasi gelmiyor insanın haklisin bende elimde fazladan test vardı yaptım bugün yine negatif yine negatifbugün adetim gecikeli 6.gün
Daha önce hikayemi anlatmıştım. Ordan alıntı yapıyorum aşağıdaAaa ne güzel ama ne güzel bir sürpriz olmuştur sizin için doğuma az kalmış sizin rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahnasıl öğrendiniz peki
Bu arada amin inşallah sağlık ve sıhhatle alırız oğlumuzu kucağımıza. Hamile halimle sürekli ettiğim dua var. Allahım isteyen ama isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Aaa ne güzel ama ne güzel bir sürpriz olmuştur sizin için doğuma az kalmış sizin rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahnasıl öğrendiniz peki
Uzulmeyin canm bnlar sadece bir bahane rabbim size evlat verecegi gunu mutlaka blir bolca meryem suresi okuyun 4 cuma ust uste ya evvelu 100 defa cekin dualarnz geri cevrilmez her zman hayirlisini isteyn
Acele etme daha ccoook taze evlisin braz evliliginin bas basa kalmanin tadini ckar annelik cook buyuk sorumluluk kesinlikle esine vakit ayiramiyorsn braz evlilignizi yaşayn snra cocuk dsunun derm ben gercekten anneligin yuku cok agir ama tabi bebişlerimz icin hersey deger o ayri ama tecrube yaşamis biri olarak bnm sana tavsyem bdurTabi ki öyle canim Rabbim istesin yeter ki ol desin , hep dua ediyoruz eşimleyeniyiz daha gerçi denememizin 3.ayı 4.5 aylikta evliyim zaten konu çocuk olunca insan ister istemez sabırsızlanıyor işte hemen olsun istiyor
Daha önce hikayemi anlatmıştım. Ordan alıntı yapıyorum aşağıda
7 senelik evliyim. İlk sene korundum sonrasında çocuk istedik. Hem fazla kg hem de pco var bende kendimi bildim bileli. Bekledim kendiliğinden olur diye ama mümkünmü adet düzensizliği had safhada ayrıca eşimde de sperm düşüklüğü vardı. Gel zaman git zaman 2015 yılında direk tüp bebek yapmaya karar verdik 17 yumurta toplandi 14 ü döllendi ve 5.güne sadece 4 tane embriyo dayanabildi. Transfer 1 adet olarak yapıldı ve sonuç negatif. Cözülen diğer 4 yumurtamda çöp oldu. E napmali bu durumda hadi bidaha aynı tüp bebek eziyeti. 2016 yılında dr umu değiştirdim o da bana yumurta takibi yapalım dedi 2 ay yumurta takibi yaptik dr gün verdi iliski vs ama o da olmadi. 1 ay daha deneyelim sonra tüpe geçeriz dedi ok dedim. Benim yumurtalarim 20 günde büyüyor bu arada. Sonra 3.ay adetin 20.günü dr a gittim bakti ve dediki bu ay hiç yumurtan oluşmamış biz bunu birakalim artik tupe gecelim. Ben de dedimki tamam ekim gibi gelirim biraz kafami dinleyeyim. Aradan 1 ay gecti adet olamiyorum tabi yumurta olusup disari atilmadigi icin bana fenaliklar geliyor dr a dedimki adet sokturucu icebilir miyimoda bana adini verdi aldim kullandim 10 gun bekledim gelen giden yok dr a dedim yine teldeolmadi bu sefer baska ilac verdi onuda kullandim 10 gun yine bise yok. Halbuki bu ilaclari daha onceden kullanmistim ve en gec 6 veya 7.gun mutlaka adet olunuyor. Ama ben olmadim. Bi sabah kalktim ise gidicem evde testim vardi hic umudum yok yapmakta istemiyorum yine husran olacak diye bise durttu beni aldim testi idrari 2 damla damlattim ama teste bakasim yok kafayi bi cevirdim direk cift kipkirmizi cizgi neye ugradigimi sasirdim inanmadim testeimkansiz nasil olur vs sok oldum bi yandanda ilac ictim birsuru nasil olcak vs kafam kazan gibi oldusorulardan bi anda. Ise gittim hemen kan testi yaptim yakin bi yerde ve kan sonucu 136 bin hala inanamiyorum bu sonuca gore bebek cok buyuk ertesi gun randevu aldim esimle dr a gittik veultrasonda aman Allah'ım elleri kolları hareketediyor sessiz sedasız büyümüş iki bucuk aylık olmus oğlum, esim aglamamak icin kendini zor tutuyordu bense sevincten ne hissettigimi bile bilemedim. Demem o ki 7 nisanda adet olup aradan 20 gün gectikten sonra yumurta olusmayip bunun 15 gun sonrasinda yumurtlayip o cok az olan sansida tutturup hamile kaldım ben. Rabbim her şeyin zamanını biliyor hic olmayacak dedigim anda hep karamsar dusundugum halde verdi yavrumuzu isteyen herkese de nasip etsin insallah bu duyguyu. Hicbir zaman umudunu kesme ve bol bol dua et. Biliyorum cok zor ama kafani surekli bebeksorunuyla mesgul etme psikoloji cok onemli dr bana mayis ayinda biyere gittinmi dedi evet dedim izmir alacati efes sirince dollenmenin oldugu tarih tamda ozamanlara denk geliyor ve ben bunun uzerine bir akraba dugunune gidip aklinin almayacagi kadar hoplayip zipladim. Rabbim ol der ve olur hicbirsey onune gecemez bitanem. Umudunu kaybetme ve dua et sabret.
Aynen öyle canım. Hayırlısı Allah'tan. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim inşallahYaaa nasıl duygulandim nasıl güzel bi hikayen varçok şükür Rabbim e hiç birşey imkansız değil uzun zorlu bir süreç olmuş ama değmiş maşallah ol demiş ve oluvermiş bak bak miniğe gizli gizli annesine hissettirmemiş kendini
Ne mutlu size , ben umutlu olmucam diyorum ama,istemsiz bi şekilde bi yanık çok umutlu,her gecikmede,hatta gecikmeden bile,bi yanım da yine olmıcak diye umutsuz.bikere olmuştu diye doktor da kalabildiğini biliyoruz dedi,ordan da bi umut var.bide çıkmadık cabdan umut kesilmez de var tabi ,gelmedik kırmızıdan da ümit kesilemiyo içten içe:)Daha önce hikayemi anlatmıştım. Ordan alıntı yapıyorum aşağıda
7 senelik evliyim. İlk sene korundum sonrasında çocuk istedik. Hem fazla kg hem de pco var bende kendimi bildim bileli. Bekledim kendiliğinden olur diye ama mümkünmü adet düzensizliği had safhada ayrıca eşimde de sperm düşüklüğü vardı. Gel zaman git zaman 2015 yılında direk tüp bebek yapmaya karar verdik 17 yumurta toplandi 14 ü döllendi ve 5.güne sadece 4 tane embriyo dayanabildi. Transfer 1 adet olarak yapıldı ve sonuç negatif. Cözülen diğer 4 yumurtamda çöp oldu. E napmali bu durumda hadi bidaha aynı tüp bebek eziyeti. 2016 yılında dr umu değiştirdim o da bana yumurta takibi yapalım dedi 2 ay yumurta takibi yaptik dr gün verdi iliski vs ama o da olmadi. 1 ay daha deneyelim sonra tüpe geçeriz dedi ok dedim. Benim yumurtalarim 20 günde büyüyor bu arada. Sonra 3.ay adetin 20.günü dr a gittim bakti ve dediki bu ay hiç yumurtan oluşmamış biz bunu birakalim artik tupe gecelim. Ben de dedimki tamam ekim gibi gelirim biraz kafami dinleyeyim. Aradan 1 ay gecti adet olamiyorum tabi yumurta olusup disari atilmadigi icin bana fenaliklar geliyor dr a dedimki adet sokturucu icebilir miyimoda bana adini verdi aldim kullandim 10 gun bekledim gelen giden yok dr a dedim yine teldeolmadi bu sefer baska ilac verdi onuda kullandim 10 gun yine bise yok. Halbuki bu ilaclari daha onceden kullanmistim ve en gec 6 veya 7.gun mutlaka adet olunuyor. Ama ben olmadim. Bi sabah kalktim ise gidicem evde testim vardi hic umudum yok yapmakta istemiyorum yine husran olacak diye bise durttu beni aldim testi idrari 2 damla damlattim ama teste bakasim yok kafayi bi cevirdim direk cift kipkirmizi cizgi neye ugradigimi sasirdim inanmadim testeimkansiz nasil olur vs sok oldum bi yandanda ilac ictim birsuru nasil olcak vs kafam kazan gibi oldusorulardan bi anda. Ise gittim hemen kan testi yaptim yakin bi yerde ve kan sonucu 136 bin hala inanamiyorum bu sonuca gore bebek cok buyuk ertesi gun randevu aldim esimle dr a gittik veultrasonda aman Allah'ım elleri kolları hareketediyor sessiz sedasız büyümüş iki bucuk aylık olmus oğlum, esim aglamamak icin kendini zor tutuyordu bense sevincten ne hissettigimi bile bilemedim. Demem o ki 7 nisanda adet olup aradan 20 gün gectikten sonra yumurta olusmayip bunun 15 gun sonrasinda yumurtlayip o cok az olan sansida tutturup hamile kaldım ben. Rabbim her şeyin zamanını biliyor hic olmayacak dedigim anda hep karamsar dusundugum halde verdi yavrumuzu isteyen herkese de nasip etsin insallah bu duyguyu. Hicbir zaman umudunu kesme ve bol bol dua et. Biliyorum cok zor ama kafani surekli bebeksorunuyla mesgul etme psikoloji cok onemli dr bana mayis ayinda biyere gittinmi dedi evet dedim izmir alacati efes sirince dollenmenin oldugu tarih tamda ozamanlara denk geliyor ve ben bunun uzerine bir akraba dugunune gidip aklinin almayacagi kadar hoplayip zipladim. Rabbim ol der ve olur hicbirsey onune gecemez bitanem. Umudunu kaybetme ve dua et sabret.
Amin inşallahAynen öyle canım. Hayırlısı Allah'tan. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim inşallah
Hayırlı haberler alırız işallah beklemdeyiz beraber ozaman canımYaz canım tabi ki merak ederim yoksa ben :) bi zaman sonra negatifleri göre göre yapasi gelmiyor insanın haklisin bende elimde fazladan test vardı yaptım bugün yine negatif yine negatifbugün adetim gecikeli 6.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?