Bende adet olmadım hala eğer olursam bende alcam bu ay bende deneyim bakalımBence de al canım :)
Benim ilk deneme de işe yaramıştı ama kimyasal gebelik oldu.bu ay tekrar denicem bakalım inşallah bu sefer normal bi gebelik olurBende adet olmadım hala eğer olursam bende alcam bu ay bende deneyim bakalım
Benim ilk deneme de işe yaramıştı ama kimyasal gebelik oldu.bu ay tekrar denicem bakalım inşallah bu sefer normal bi gebelik olur
Ben göremedim canım çizgi , yarın dene bir de bakalım ilk idrarla inşallah çıkarYok dimi hayalet falan
Denicem bakalım sabah da,trşekkür ederimBen göremedim canım çizgi , yarın dene bir de bakalım ilk idrarla inşallah çıkar
Cnm bnmde gçn ay ilk defa gecikmem oldu pko dedi hemen söktürücü verdi ilaç btti 10. Gün geldi ama bu ay 27 günde bir olan döngüm 25e düştü açığı kapatmaya çalışıyo sanırım bünye :))) belli bi süre vermedi mi doktorun konunu tam okuyamadm ama dediği süre zarfnda olmazsan olabilirsn hamiş bnmde 10. Gün gelmesydi şüphelenicktmDenicem bakalım sabah da,trşekkür ederim
Denicem bakalım sabah da,trşekkür ederim
Yok canım malesef,negatifCanım durumlar nasıl meral ettim seni
Geçen ay da bana vermişti söktürücü ama bi tane içtim ertesi gün geldi adetim,gelince ben de içmedim artık,bu ay bana adetinin 11. Günü gel dedi,adet olabilirsem,11.günü gidicem işallah beklemedeyim:)Cnm bnmde gçn ay ilk defa gecikmem oldu pko dedi hemen söktürücü verdi ilaç btti 10. Gün geldi ama bu ay 27 günde bir olan döngüm 25e düştü açığı kapatmaya çalışıyo sanırım bünye :))) belli bi süre vermedi mi doktorun konunu tam okuyamadm ama dediği süre zarfnda olmazsan olabilirsn hamiş bnmde 10. Gün gelmesydi şüphelenicktm
adet gecikince insanda bi şişkinlik olur canım ben de şu an var mesela şişkinlik gaz gibi kendimi davul gibi hissediyorum nedenseBugün 50. Gün hala gelen giden yok. Ama kasıklarımda sancı var,gaz sancısı gibi,hatta sanki gaz da var gibi.pkolularda oluyormu böyle ki??
Ben bazı zamanlar 5 ay olmadıımı biliyorum
Hadi bakalım ,güzel haberlerle gelirsin işallah haber et bana da canım,merak ediyom,bana doktor adetin 11.günü gel dedi,ben de bıktım sürekli doktor sürekli doktor,bekliyom birz daha,zaten bu ara misafirim var,işler yoğunadet gecikince insanda bi şişkinlik olur canım ben de şu an var mesela şişkinlik gaz gibi kendimi davul gibi hissediyorum nedense, az buz gecikme yaşamıyoruz malum sen adetinin 50.gününde ben 41.günündeyim hala gelen giden yok testlerde de birşey çıkmıyor pazartesiyi kadar olmazsam doktora gidicem pazartesi artik
Belki de yumurtalarıöız büyüyodur çok güzel,ya da yeni dölleniyodur falan,döllenmese de büyüyodur belkim gibi umutlarım var benimadet gecikince insanda bi şişkinlik olur canım ben de şu an var mesela şişkinlik gaz gibi kendimi davul gibi hissediyorum nedense, az buz gecikme yaşamıyoruz malum sen adetinin 50.gününde ben 41.günündeyim hala gelen giden yok testlerde de birşey çıkmıyor pazartesiyi kadar olmazsam doktora gidicem pazartesi artik
Ayyy inşallah inşallah, ederim tabi. Ben de evlendiğimden beri ilk gidicem doktora bakalım birazda tedirginlik var açıkcasiHadi bakalım ,güzel haberlerle gelirsin işallah haber et bana da canım,merak ediyom,bana doktor adetin 11.günü gel dedi,ben de bıktım sürekli doktor sürekli doktor,bekliyom birz daha,zaten bu ara misafirim var,işler yoğun
,çok fırsat da yok
İnşallah yeni dölleniyodur :)) umut umutttt hep bi umut var zaten bizde.. Topiclerde geç döllenme hikayelerini okudukça umut tükenir mi hiç tükenmez tabiBelki de yumurtalarıöız büyüyodur çok güzel,ya da yeni dölleniyodur falan,döllenmese de büyüyodur belkim gibi umutlarım var benim
Selam cnim bende pkoyum ve aynen dedigin gibi 5 ay 6 ay hatta ilac almasam olmamda sanirim.senin nasil oldu anlatsana
Sana kendi hikayemi anlatayım. 7 senelik evliyim. İlk sene korundum sonrasında çocuk istedik. Hem fazla kg hem de pco var bende kendimi bildim bileli. Bekledim kendiliğinden olur diye ama mümkünmü adet düzensizliği had safhada ayrıca eşimde de sperm düşüklüğü vardı. Gel zaman git zaman 2015 yılında direk tüp bebek yapmaya karar verdik 17 yumurta toplandi 14 ü döllendi ve 5.güne sadece 4 tane embriyo dayanabildi. Transfer 1 adet olarak yapıldı ve sonuç negatif. Cözülen diğer 4 yumurtamda çöp oldu. E napmali bu durumda hadi bidaha aynı tüp bebek eziyeti. 2016 yılında dr umu değiştirdim o da bana yumurta takibi yapalım dedi 2 ay yumurta takibi yaptik dr gün verdi iliski vs ama o da olmadi. 1 ay daha deneyelim sonra tüpe geçeriz dedi ok dedim. Benim yumurtalarim 20 günde büyüyor bu arada. Sonra 3.ay adetin 20.günü dr a gittim bakti ve dediki bu ay hiç yumurtan oluşmamış biz bunu birakalim artik tupe gecelim. Ben de dedimki tamam ekim gibi gelirim biraz kafami dinleyeyim. Aradan 1 ay gecti adet olamiyorum tabi yumurta olusup disari atilmadigi icin bana fenaliklar geliyor dr a dedimki adet sokturucu icebilir miyim oda bana adini verdi aldim kullandim 10 gun bekledim gelen giden yok dr a dedim yine telde olmadi bu sefer baska ilac verdi onuda kullandim 10 gun yine bise yok. Halbuki bu ilaclari daha onceden kullanmistim ve en gec 6 veya 7.gun mutlaka adet olunuyor. Ama ben olmadim. Bi sabah kalktim ise gidicem evde testim vardi hic umudum yok yapmakta istemiyorum yine husran olacak diye bise durttu beni aldim testi idrari 2 damla damlattim ama teste bakasim yok kafayi bi cevirdim direk cift kipkirmizi cizgi neye ugradigimi sasirdim inanmadim teste imkansiz nasil olur vs sok oldum bi yandanda ilac ictim birsuru nasil olcak vs kafam kazan gibi oldu sorulardan bi anda. Ise gittim hemen kan testi yaptim yakin bi yerde ve kan sonucu 136 bin hala inanamiyorum bu sonuca gore bebek cok buyuk ertesi gun randevu aldim esimle dr a gittik ve ultrasonda aman Allah'ım elleri kolları hareketediyor sessiz sedasız büyümüş iki bucuk aylık olmus oğlum, esim aglamamak icin kendini zor tutuyordu bense sevincten ne hissettigimi bile bilemedim. Demem o ki 7 nisanda adet olup aradan 20 gün gectikten sonra yumurta olusmayip bunun 15 gun sonrasinda yumurtlayip o cok az olan sansida tutturup hamile kaldım ben. Rabbim her şeyinzamanını biliyor hic olmayacak dedigim anda hep karamsar dusundugum halde verdi yavrumuzu isteyen herkese de nasip etsin insallah bu duyguyu. Hicbir zaman umudunu kesme ve bol bol dua et.Biliyorum cok zor ama kafani surekli bebek sorunuyla mesgul etme psikoloji cok onemli dr bana mayis ayinda biyere gittinmi dedi evet dedim izmir alacati efes sirince dollenmenin oldugu tarih tamda ozamanlara denk geliyor ve ben bunun uzerine bir akraba dugunune gidip aklinin almayacagi kadarhoplayip zipladim. Rabbim ol der ve olur hicbirsey onune gecemez bitanem. Umudunu kaybetme ve dua et sabret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?