Eczaneden alma canım pahalıya geliyor bence gittigidiyordan al.hem yumurtlama zamanını bilmiyosan ovulasyon testi al yanında gebelik testi de oluyor.ben bugün 20 ovulasyon la 6gebelik testini 24tlye aldım :)Bugün yapmadım,test de almadım,eve yakın iki eczacıya da gitmeye utanıyom artık,sürekli test almaktan,uzağa gidecek vaktim de olmadı,yarın öbür gün bakçam artık,bide sürekli negatif görmekten heralde,bi yanım çok istiyo test yapmayı,bi yanım da işte bahaneler üretiyo hemen yazıcam sana aldığım haberi
Canım, ben en umutsuz anımda öğrendim hamile olduğumu. Sen duanı et hayırlısını dile, yürekten inan ve bekleNe mutlu size , ben umutlu olmucam diyorum ama,istemsiz bi şekilde bi yanık çok umutlu,her gecikmede,hatta gecikmeden bile,bi yanım da yine olmıcak diye umutsuz.bikere olmuştu diye doktor da kalabildiğini biliyoruz dedi,ordan da bi umut var.bide çıkmadık cabdan umut kesilmez de var tabi ,gelmedik kırmızıdan da ümit kesilemiyo içten içe:)
İnşallah canım benim, hayirlisiyla buraya hamileyimmmm yazmak nasip olsun inşallah tüm isteyenlere ve bekleyenlereHayırlı haberler alırız işallah beklemdeyiz beraber ozaman canım
Ben de gitti gidiyordan alıyordum, 50 li ovulasyon ve test olarak,hatta erken gebelik testleri de eczanede 20 lira orda 10 liraya falan geliyo,biliyom da, kargo beklemiyim diye şimdi,bilmiyom işte dediğim gibi bahane arıyom heralde ya negatif görürsem diye, her ay 15 test falan yapıyom zaten :)Eczaneden alma canım pahalıya geliyor bence gittigidiyordan al.hem yumurtlama zamanını bilmiyosan ovulasyon testi al yanında gebelik testi de oluyor.ben bugün 20 ovulasyon la 6gebelik testini 24tlye aldım :)
Stres en büyük düşmanım yaaHayırlı akşamlar Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ben 25 yaşında pkoluyum ve 2 oğlum var sabırlı ve stressiz olmanız lazım. Ben şu anda yasemin kullanıyorum her ay düzenli adet oluyorum ama ilk kullanmasam 20 gün gecikmeli oluyor kanamalar çok az şişlik ağrıyla beraber 2 buçuk yıl tedavi gördüm klasman çatlama iğnesi hormon ilaçları en sonunda hamile kaldım ama düşük oldu 9 ay sonra tekrar tedavi ve hamilelik ama doktor haricinde hekimede gitmiştim göbeğime dokunduğu gibi yumurtalar tembel demişti onunda faydasını görmüş olabilirim ama en önemlisi stres yapmayın ve varsa fazla kilolarınızı verin
Geçen ocaktan sora düşünmeye başladık, doktora gittim hemen bi sorun yok dedi,folik asit başla dedi,başladım 3-4 ay denedik,sora olmıcak heralde neyse yazı da geçiririz ç,sora doktora gideeim derken, haziranda hamileydim,sağlıksızdı falan,aldılar... sonra eylülde adet gördüm bidaa,ekim kasım aralık ocak istiyoruz işte bakalım,kısmetChmstry canım kaç ay oldu bebek düşüneli
Ama hemen geliyor canım bak ben dün 3gibi sipariş verdim.bugün gelmiş kargo :) bende aynı senin gibiyim canım :)Ben de gitti gidiyordan alıyordum, 50 li ovulasyon ve test olarak,hatta erken gebelik testleri de eczanede 20 lira orda 10 liraya falan geliyo,biliyom da, kargo beklemiyim diye şimdi,bilmiyom işte dediğim gibi bahane arıyom heralde ya negatif görürsem diye, her ay 15 test falan yapıyom zaten :)
Alayım bari şimdi yarına gelsinAma hemen geliyor canım bak ben dün 3gibi sipariş verdim.bugün gelmiş kargo :) bende aynı senin gibiyim canım :)
İlac almazsam adet felan olmam ben. 6 ayi gormuslugum var:)
Bence de al canım :)Alayım bari şimdi yarına gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?