Pko lular,acaba kaç günde bir adet oluyor?

Eczaneden alma canım pahalıya geliyor bence gittigidiyordan al.hem yumurtlama zamanını bilmiyosan ovulasyon testi al yanında gebelik testi de oluyor.ben bugün 20 ovulasyon la 6gebelik testini 24tlye aldım :)

Canım, ben en umutsuz anımda öğrendim hamile olduğumu. Sen duanı et hayırlısını dile, yürekten inan ve bekle

Hayırlı akşamlar Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ben 25 yaşında pkoluyum ve 2 oğlum var sabırlı ve stressiz olmanız lazım. Ben şu anda yasemin kullanıyorum her ay düzenli adet oluyorum ama ilk kullanmasam 20 gün gecikmeli oluyor kanamalar çok az şişlik ağrıyla beraber 2 buçuk yıl tedavi gördüm klasman çatlama iğnesi hormon ilaçları en sonunda hamile kaldım ama düşük oldu 9 ay sonra tekrar tedavi ve hamilelik ama doktor haricinde hekimede gitmiştim göbeğime dokunduğu gibi yumurtalar tembel demişti onunda faydasını görmüş olabilirim ama en önemlisi stres yapmayın ve varsa fazla kilolarınızı verin

Hayırlı akşamlar 20 yaşında pkoluyum evleneli 10 ay oldu evlendikten 1 ay sonra ögrendim pko olduğumu hiç korunmadım Evlenmeden 1 ay önce başladı düzensizlik 2 ayda bir 3 ayda 1 oluyorum bu ay doktor progestan diye bi hap verdi hap bitince adet olscaksın dedi inş olurum 3 ay oldu daha gelen giden yok

Eczaneden alma canım pahalıya geliyor bence gittigidiyordan al.hem yumurtlama zamanını bilmiyosan ovulasyon testi al yanında gebelik testi de oluyor.ben bugün 20 ovulasyon la 6gebelik testini 24tlye aldım :)
Ben de gitti gidiyordan alıyordum, 50 li ovulasyon ve test olarak,hatta erken gebelik testleri de eczanede 20 lira orda 10 liraya falan geliyo,biliyom da, kargo beklemiyim diye şimdi,bilmiyom işte dediğim gibi bahane arıyom heralde ya negatif görürsem diye, her ay 15 test falan yapıyom zaten :)

Stres en büyük düşmanım yaa

Chmstry canım kaç ay oldu bebek düşüneli
Geçen ocaktan sora düşünmeye başladık, doktora gittim hemen bi sorun yok dedi,folik asit başla dedi,başladım 3-4 ay denedik,sora olmıcak heralde neyse yazı da geçiririz ç,sora doktora gideeim derken, haziranda hamileydim,sağlıksızdı falan,aldılar... sonra eylülde adet gördüm bidaa,ekim kasım aralık ocak istiyoruz işte bakalım,kısmet

En azından hamile kalabiliyormusun ne güzel rabim sag saglıklı hayırlı evlat versin inşallah

evet,doktor da öle söledi,kosmet bakalım,işallah isteyen herkese,kıymet bilecek herkese versin allah

Ama hemen geliyor canım bak ben dün 3gibi sipariş verdim.bugün gelmiş kargo :) bende aynı senin gibiyim canım :)

kızlar freely diye bi marka çok uygun,baktınızmı hiç
nasıl diye?verdim siparişi ama,daha önce hiç kullanmadım,kullanan var mı

Pkolularda kasık ağrısı/batması oluyormu?? Bende var da oluyomu hep böle ki,kasıklarda alt karında ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…