Ben tarlusalla adet oldum bu ay,bugün 4. Günü ,ilk defa bu ay 11. Ya da 12. Günü gel dedi,bakıcaz bakalım, heycanlıyıım ben deCanım nasılsın durumlar nasıl ?
Sen naptınnn,nasıl gelişmelerrrslm kızlar, bugün yumurta takibine gittim büyümüş dedi doktor iğne yazdı .. koldan, iğnemi vuruldum bugün
İlac almazsam adet felan olmam ben. 6 ayi gormuslugum var:)
Sorma canim ya surpriz oldu bana da:) kalp atisini duymayi bekliyorum simdi insallah problem yokturKiz hamilemisin yoksa cok sevindim
Sorma canim ya surpriz oldu bana da:) kalp atisini duymayi bekliyorum simdi insallah problem yoktur
Canim hic bir doktor aciklayamiyor benim nasil hamile kaldigimi:)Ayy cok sevindim nasil oldu anlat bakim bana..ins yoktur cnim.sende pkosun benim gibi be adetin ilacsiz gelmiodu dimi?tedavimi gordun?
Aaa çok güzel,çok sevindim,anlatırmısııınCanim hic bir doktor aciklayamiyor benim nasil hamile kaldigimi:)
Doktorlar her yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun mutlaka diyor. Ama ben adet olmuyorum aylarca.Aaa çok güzel,çok sevindim,anlatırmısııın
Sen naptınnn,nasıl gelişmelerrr
Canımmmm bende de insulin direnci için glifor verdi doktor pko var nasıl kullandin ve başka bişey kullandin mi gebelik için bana glifor verdi ama 3 ay da Diana 35 ile koruncaksin yumurtaliklari baskilicaz dedi ben korunmak istemiyorum yaa sadece glifor ile hamile kalamam mi diye dusunmeden edemiyorumBnde insulin direnci var ancak glifor kullanip hamile kaldm
Bende 2 ay önce çıktı pko,öncesinde yoktu,gerçi tahlillerde yine yok,ultrasonda var bitek,fazla kilo da yok,57 kiloyum,168 boyundayım,doktor bu hamile kalmana engel değil dedi,inofolik kullan bakalım deneriz dedi,ben bi kere hamile kalmıştım zaten,dış gebelik ve iç gebelik falan değişikti biraz,aldılar, yani kalabiliyosun biliyoruz dedi,şimdi ilk defa bu ay bibakalım dedi,11. Gün gittim ultrasonda baktı 11mmlik bi tane yumurtam oluşmuş,küçükler de vardı yanında ama ,o büyür dedi,pazartesi falan da çatlar işallah diye bekliyoruz bakalım,bize de ev ödevi verdiKızlar 2 ser ay klomen ve femara kullandım 3 gün önce yumurta takibine gittim başka doktor vardı saçma sapan bisuru yumurta yetersiz büyümüş gel bakalım senle konuşalım dedi neyse aldı beni karşısına sende pko var pko insulin direncin den kaynaklanır vücudunda fazla şeker bırikiyor bu da beyinde lh hormonunu artiriyor yani erkeklik hormonu bu da yumurtalamani engelliyor veya kalitesizlestiriyo tüylenme virt zırt dedi neyse sana şeker hapi vercem dedi sen hamile kalsan bile pko da düşük çok fazla oluyor biz önce pkoyu yenmez dedi 3 ay da Diane 35 ile koruncaksin sonra iğneyle yumurtani istediğimiz gibi büyütcez dedi ben tabiki korunmak istemiyorum ama öyle dedi işte siz neler düşünüyorsunuz kızlar adetimi sorarsaniz 40 45 bazen de 30 35 değişiyor yani bunları yazma sebebim bana şimdiye kadar hiçbir doktor pkoyu yenelim dememisti bisuru ilaç verdiler sonuç alamadik yine de verdiler siz de eğer sürekli yumurtlama ilaçlarına maruz kaliyosaniz biyerde dur diyin doktorunuzu değiştirin
Canım hormonlar da sorun yoksa sıkıntı yok benim lh yüksek olunca şeker hapi verdi zaten inşallah sonuç alırsın hamile kalırsın canimBende 2 ay önce çıktı pko,öncesinde yoktu,gerçi tahlillerde yine yok,ultrasonda var bitek,fazla kilo da yok,57 kiloyum,168 boyundayım,doktor bu hamile kalmana engel değil dedi,inofolik kullan bakalım deneriz dedi,ben bi kere hamile kalmıştım zaten,dış gebelik ve iç gebelik falan değişikti biraz,aldılar, yani kalabiliyosun biliyoruz dedi,şimdi ilk defa bu ay bibakalım dedi,11. Gün gittim ultrasonda baktı 11mmlik bi tane yumurtam oluşmuş,küçükler de vardı yanında ama ,o büyür dedi,pazartesi falan da çatlar işallah diye bekliyoruz bakalım,bize de ev ödevi verdi
2 ay glifor kullandım ve 3. ayında aynen doktorumun dediği gibi gebe kaldım ve soğan küru yaptım canım ..Canımmmm bende de insulin direnci için glifor verdi doktor pko var nasıl kullandin ve başka bişey kullandin mi gebelik için bana glifor verdi ama 3 ay da Diana 35 ile koruncaksin yumurtaliklari baskilicaz dedi ben korunmak istemiyorum yaa sadece glifor ile hamile kalamam mi diye dusunmeden edemiyorum
Canımmm sagolasin sen doğum kontrol hapı kullandın mi peki bende korunmayı düşünmüyorum canım sogan kuru yapcam dediğin givi incir kuru de yaparım Allahın izniyle maşallah sana darısı bana bize olsun2 ay glifor kullandım ve 3. ayında aynen doktorumun dediği gibi gebe kaldım ve soğan küru yaptım canım ..
ben iki öğün yarim atiyordum yani günde 1 tane atmış oluyordum..
850 mg idi. Bu yumurtalık dinlendirme biraz moda oldu sanırım bence direk glifor ile kalabilirsiniz .
Soğan kürünü kesinlikle öneririm ve bol bol dua edin .
İnşallah sizde bebeğinize kavusursunuz
Hayır canım kullanmadım. Soğan Kurü tek başına glifor la yeter ins hamile kalırsın canım :))Canımmm sagolasin sen doğum kontrol hapı kullandın mi peki bende korunmayı düşünmüyorum canım sogan kuru yapcam dediğin givi incir kuru de yaparım Allahın izniyle maşallah sana darısı bana bize olsun
İnşallah canım bende öyle yapayım en iyisi sagolasinHayır canım kullanmadım. Soğan Kurü tek başına glifor la yeter ins hamile kalırsın canım :))
Pko musunuz? sizde hamilesiniz maşallah yaptığınız kur falan var mı bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurumİlac almazsam adet felan olmam ben. 6 ayi gormuslugum var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?