Pko lular,acaba kaç günde bir adet oluyor?

Merhaba kızlar, bende pkloyum. 30 günüm kesin geçer. mesela bu ay 55 günün ardından adet oldum. 1 Buçuk yıldır çocuk istiyoruz. her şey yapıldı kanlar,ultrasonlar,hsg,çatlatma iğnesi herşey normal ama boş. klomen verdi doktorum 5 gün içtim. yarın yumurta takibine gideceğim. Hayırlısı...

Bende pkoyum 2 3 ayda bir adet olurdum hatta bı kere 5 ay adet olmadım. Bu beni çok korkuttu gittim doktora pkodan dolayı dedi ve zayıfla dedi. Ben diyet yapmya başladm ve şeker ilacı kullandım ınsulun hormonum yüksek olduğu için 1 yil kullandım ve baya kilo verdim. Adet düzenim 35 40 günde bir olmaya basladi ve çok şükür hsg çekildikten snra hamile kaldım

Kizz sen 31.haftalara girmissin ya bisi kalmamis hadi sagsaglim cnm yaaa...ya benim adetim daha duzene girmedi yaa;(((iciorum glukofen 1000mg sabah aksam mayistan beri hala ayni.bana biseyler de nasil zayiflicam ben ya???73kuloyum boy 1 65.sence cokmu war kilom?hos ben 62ye dusuncede adetim gelmezdi ama ????

Canım ben şeker ilacını tam 1 yil düzenli olarak kullandıktan sonra hamile kaldım. Sabırla iç ilacıni ve inofolic ikisini de iç. Sonra unlu gidalar şekerli gıdalar patates ekmek pilav abur cubur hiçbirini yeme. Bak hemen hamile kalacaksın bu dediklerimi yap canım bebrk istiyorsan yap . Çok şükür 31 olduk bizde 2 ay kaldı inşallah. Son ayda hatırlat bana doğuma girerken sana da dua edeyim

Tamm cnm hatirlatirim.sen peki neler yedin neler yemedin?aç mi durdun yani hep?kac kilodan kaca dustun sen kacla hamile kaldin?vu seker ilaci varya sanki hicbi ise yaramiyo gibime gelio benim neden acaba:///

Tamm cnm hatirlatirim.sen peki neler yedin neler yemedin?aç mi durdun yani hep?kac kilodan kaca dustun sen kacla hamile kaldin?vu seker ilaci varya sanki hicbi ise yaramiyo gibime gelio benim neden acaba:///

Ben ekmek pilav şekerli yiyecekler hazır gıdalar abur cubur bunların hiçbirini yemedim. Bol bol yürüdüm hareket ettm. Geri kalan herşeyi yedim en çok proteinli şeyler yedim . Et süt yoğurt çok yedim . Sebze yemekleri yedim kurubaklagil yedim salata yedm yeşillik bol bol 3 lt su içtim. Ben 18 kilo verdim 1 senede. Yavaş yavaş verdim

Ah ah keske bende senin gibi olsam
Keşke ben de mule olsamm,benim önceden değişmezdi 32-33 de olırdum iki aydır kötü,geçen ay 43. Gün oldum,bu ay 52.gündeyim hala olmadım kilo da çok yok bende,57 kiloyum,inofolik başladım ama,hala bi değişiklik yok

Al iste bak kiloyla pko alakali diolar birde.nasi oluyor smdi bu????57 kilosun hala gelmiyor bende bunu anlamiyorum her doktor kilo wer dio bide

Merhaba arkadaşlar bende 3yıldır kendimi pco hastası sanıyordum fakat yeni doktorum "kan sonuçlarında yok fakat rahimde var 2de aynı şeyi söylemiyor pco diyemem yumurtlama tembelliği var" dedi. Yumurtam büyümüyor bu ay 36.gün adet oldum 45leri de gördüm ama son aylarda 33-35 arasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…