Amin. Senden de tatlım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah razi olsun cnm
Amin. Senden de tatlım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben nelerden nelerden korktum bir bilsen. Allah çok büyük herşeyin bir zamanı var sadece inanç ve dua canım...Amin cnm tez zamanda ins.okadar korkuyorum ki ya bebegim olmazsa die dusuncesi bile urkutuyor beni;(
Ben nelerden nelerden korktum bir bilsen. Allah çok büyük herşeyin bir zamanı var sadece inanç ve dua canım...
Bende pkoyum 2 3 ayda bir adet olurdum hatta bı kere 5 ay adet olmadım. Bu beni çok korkuttu gittim doktora pkodan dolayı dedi ve zayıfla dedi. Ben diyet yapmya başladm ve şeker ilacı kullandım ınsulun hormonum yüksek olduğu için 1 yil kullandım ve baya kilo verdim. Adet düzenim 35 40 günde bir olmaya basladi ve çok şükür hsg çekildikten snra hamile kaldım
Canım ben şeker ilacını tam 1 yil düzenli olarak kullandıktan sonra hamile kaldım. Sabırla iç ilacıni ve inofolic ikisini de iç. Sonra unlu gidalar şekerli gıdalar patates ekmek pilav abur cubur hiçbirini yeme. Bak hemen hamile kalacaksın bu dediklerimi yap canım bebrk istiyorsan yap . Çok şükür 31 olduk bizde 2 ay kaldı inşallah. Son ayda hatırlat bana doğuma girerken sana da dua edeyimKizz sen 31.haftalara girmissin ya bisi kalmamis hadi sagsaglim cnm yaaa...ya benim adetim daha duzene girmedi yaa;(((iciorum glukofen 1000mg sabah aksam mayistan beri hala ayni.bana biseyler de nasil zayiflicam ben ya???73kuloyum boy 1 65.sence cokmu war kilom?hos ben 62ye dusuncede adetim gelmezdi ama ????
Canım ben şeker ilacını tam 1 yil düzenli olarak kullandıktan sonra hamile kaldım. Sabırla iç ilacıni ve inofolic ikisini de iç. Sonra unlu gidalar şekerli gıdalar patates ekmek pilav abur cubur hiçbirini yeme. Bak hemen hamile kalacaksın bu dediklerimi yap canım bebrk istiyorsan yap . Çok şükür 31 olduk bizde 2 ay kaldı inşallah. Son ayda hatırlat bana doğuma girerken sana da dua edeyim
Canım ben şeker ilacını tam 1 yil düzenli olarak kullandıktan sonra hamile kaldım. Sabırla iç ilacıni ve inofolic ikisini de iç. Sonra unlu gidalar şekerli gıdalar patates ekmek pilav abur cubur hiçbirini yeme. Bak hemen hamile kalacaksın bu dediklerimi yap canım bebrk istiyorsan yap . Çok şükür 31 olduk bizde 2 ay kaldı inşallah. Son ayda hatırlat bana doğuma girerken sana da dua edeyim
Tamm cnm hatirlatirim.sen peki neler yedin neler yemedin?aç mi durdun yani hep?kac kilodan kaca dustun sen kacla hamile kaldin?vu seker ilaci varya sanki hicbi ise yaramiyo gibime gelio benim neden acaba:///
Bende pkoluyum 28gunde olurum adet. Hic sasmaz. En fazla 1 yada 2 gun oynar.
Keşke ben de mule olsamm,benim önceden değişmezdi 32-33 de olırdum iki aydır kötü,geçen ay 43. Gün oldum,bu ay 52.gündeyim hala olmadımAh ah keske bende senin gibi olsam
Keşke ben de mule olsamm,benim önceden değişmezdi 32-33 de olırdum iki aydır kötü,geçen ay 43. Gün oldum,bu ay 52.gündeyim hala olmadımkilo da çok yok bende,57 kiloyum,inofolik başladım ama,hala bi değişiklik yok
Canim insallah duzene girer bende kiloyla alakasi oldugunu dusunmuyorum. Zayif biriyim. 3 kez hamile kaldim ilk denemelerde hemde. Bi kizim var sukur. Allah sizlere de nasip etsinAh ah keske bende senin gibi olsam
İğneyle çarlıcakmıymışşşş ,hadi bakalım işallahhh canımmslm kızlar, bugün yumurta takibine gittim büyümüş dedi doktor iğne yazdı .. koldan, iğnemi vuruldum bugün
Canım nasılsın durumlar nasıl ?İğneyle çarlıcakmıymışşşş ,hadi bakalım işallahhh canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?