Arkadaşlar merhaba ben bekarlığımdan beri çocukları çok seven biriyim ve pkoluyum bu durum beni hep korkutuyordu çünkü düzenli adet göremiyordum ve bu durumun risk oluşturacağını biliyordum daha sonra evlendim ve ilk 4 ay çocuğum olmadi hiç korunmadim sorunumu bildiğim için ve ilaçsız adet olamiyordum bu siteyi hep takip ettim ne yapabilirim diye yeni evli olduğum için doktorlar herhangi bi tedavi uygulamiyorlardi ben de kendi başıma klomen kullandim sonra takip için bi doktora gittiğimde böyle yüzüme yüzüme yumurta yok büyümemiş dedi yol boyunca ağladim ilaçla büyümüyor diye laborantim ve binlerce kişinin gebelik tahlilini yaptim binlerce pozitif gördüm ama kendimkimi hiç göremiyordum sonra bi doktora gidip iğne tedavisi istedim hormonlarima bakti bu sefer prolaktin yüksek çıktı tedavi yapmak istemedi ama ben israr ettim ve sonunda 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yaptim ve aşiri uyarilma sonucu ohss oldum doktorum gebelik oluşmasini istemedi bu durumda zor olur diye ama ben istedim hep dua ettim meryem suresini okudum her zaman dua ettim ve şu an hamile olduğumu öğrendim ve öğrenmeden önce rüyamda hamile olduğumu gördüm sakın pes etmeyin hep dua edin inşallah olacak bi gün..ohss ile zor olsa da çok mutluyum darisi tüm isteyenlere dua ile kalin..