pko luyum ama hamileyim

Yok cnm verilmedi bana hic ilac tedavisi görmedim ben en son özele gitmistim direk aşılama dedi suanlik ertledik iste folik asit infolic başladım ben ilacsiz adet olamıyorum faydası olurmu ki ? size nasıl bi tedavi uygulandı sanırım hamilesiniz
Ayrica bu infolic pko olan hastalara özel bi folik asit icerihinde bi madde daha varmış şeker direncini duzenliyormus

Arkadaşlar merhaba ben bekarlığımdan beri çocukları çok seven biriyim ve pkoluyum bu durum beni hep korkutuyordu çünkü düzenli adet göremiyordum ve bu durumun risk oluşturacağını biliyordum daha sonra evlendim ve ilk 4 ay çocuğum olmadi hiç korunmadim sorunumu bildiğim için ve ilaçsız adet olamiyordum bu siteyi hep takip ettim ne yapabilirim diye yeni evli olduğum için doktorlar herhangi bi tedavi uygulamiyorlardi ben de kendi başıma klomen kullandim sonra takip için bi doktora gittiğimde böyle yüzüme yüzüme yumurta yok büyümemiş dedi yol boyunca ağladim ilaçla büyümüyor diye laborantim ve binlerce kişinin gebelik tahlilini yaptim binlerce pozitif gördüm ama kendimkimi hiç göremiyordum sonra bi doktora gidip iğne tedavisi istedim hormonlarima bakti bu sefer prolaktin yüksek çıktı tedavi yapmak istemedi ama ben israr ettim ve sonunda 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yaptim ve aşiri uyarilma sonucu ohss oldum doktorum gebelik oluşmasini istemedi bu durumda zor olur diye ama ben istedim hep dua ettim meryem suresini okudum her zaman dua ettim ve şu an hamile olduğumu öğrendim ve öğrenmeden önce rüyamda hamile olduğumu gördüm sakın pes etmeyin hep dua edin inşallah olacak bi gün..ohss ile zor olsa da çok mutluyum darisi tüm isteyenlere dua ile kalin..
Supersin asla vaz gecmeyen insanlar hep kazanrlar.Tebrikler

Yok cnm verilmedi bana hic ilac tedavisi görmedim ben en son özele gitmistim direk aşılama dedi suanlik ertledik iste folik asit infolic başladım ben ilacsiz adet olamıyorum faydası olurmu ki ? size nasıl bi tedavi uygulandı sanırım hamilesiniz
Ewet glifor verildi ve iğnelerle yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi oldum şükür tuttu önce klomen kullanman lazmm olmazsa iğne benim gibi yine olmazsa aşilama olabilir neden direk aşilama dedi ki sana

Ewet glifor verildi ve iğnelerle yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi oldum şükür tuttu önce klomen kullanman lazmm olmazsa iğne benim gibi yine olmazsa aşilama olabilir neden direk aşilama dedi ki sana
Özele gittim aslında doktorum çok iyi ama zaman kaybetmeyelim direk aşılama yapalim dedi

Canim bende pcos var. Kendiliğinden adet olamıyorum.2kere klomen kullandım fayda etmedi. Birinde yumurtam oldu. Çatlatma iğnesi yapıldı ama gebelik olmadı. 2.sinde hiç yumurtam yoktu. Doktor vakit kaybetmeyelim rahim filmi çekinip aşılama yapalım dedi. Şimdi tarlusal içtim adet olmayı bekliyorum. Sonra rahim filmi çekileceğim ve sonra aşılama. 18aylık evliyim. 12aydır olmuyor bebiş. Adetim hep gecikiyor. Test yapiyorum umutlaniyorum ama yok olmuyor

Sürekli glifor içiyorum 6aydır. 10kilo verdim. Daha veremiyorum. Ve yine adet olmuyorum. Doktorum ağır pcos var dedi. Ama çocuğun olur dedi.

Daha önce gittiğim doktorlar hep kötü şeyler söyledi. Kimisi kilolusun,tüp bebek bile olmaz dedi. Oturdum ağladım. Soğan kürü yaptım defalarca,faydası oldu,bebek olmadı. Midemde gastrit çıktı. Artık herşey dokunuyor

Buaralar bunalımdayim. Ben galiba anne olmayı haketmiyorum diyorum. Eşim ve ben çocukları çok seviyoruz ama olmuyor.

Yarın doğum günüm ama hiç içimden gelmiyor,birşey yapmak. Buraya birgün bende hamileyim yazabilecek miyim acaba?diye düşünüyorum

Canmm bak bende senin gibiydim stres yapma olur benim klomenle yumurtam bile oluşmadı tedavini aksatma bol bol dua et inşallah olur insnmalısın öncelikle..
Sağol canim. İnan hep dua ediyorum. Rahim filmi sonrası soğan kürü yapacağım son kez. Sonra aşılama yapılsın,olur umarım. Aşılamada da ihtimal düşükmüş. Hayırlısı bakalım.

Canmm bak bende senin gibiydim stres yapma olur benim klomenle yumurtam bile oluşmadı tedavini aksatma bol bol dua et inşallah olur insnmalısın öncelikle..
Sende umarım sağ salim bebişini alırsın kucağına. Rabbim isteyen herkese versin

Amin canmm sağol neden düşük olsun ki karamsar olma ne olmaz denilenlerin çocukları oldu bende karamsardmm ama bak oldu..
İnşallah canim. Rabbim bebeğini ve seni korusun. Pazartesi rahim filmi çektireceğim. Sonra biraz bekleriz dedi doktor. Ama ben ramazandan önce aşılama yaptırmayi düşünüyorum. Bakalım ne olacak?hayırlısı

Özele gittim aslında doktorum çok iyi ama zaman kaybetmeyelim direk aşılama yapalim dedi
Ben folik asit değil de glifor içiyorum 6aydır. Doktor polikistikte 3ayda adeti düzenler etki eder dedi. Ama sende etki etmemiş dedi. Yine de içiyorum. Hamile kalıncada içeceksin dedi.

İnşallah canim. Rabbim bebeğini ve seni korusun. Pazartesi rahim filmi çektireceğim. Sonra biraz bekleriz dedi doktor. Ama ben ramazandan önce aşılama yaptırmayi düşünüyorum. Bakalım ne olacak?hayırlısı
İnşallah canmm mübarek ramazan ayına hayırlı haberlerle girersin bol bol dua et canmm rabbim duaları karşılıksız bırakmaz ve inan bi zamanı vardrr mutlaka..

Merhaba bayanlar bnde pko hastasıyım 9 aylık evliyim ve hiç korunmadim adetim hep düzensizdi evlendiğimden beri doktora gidiyorum sürekli yumurta takibi yapılıyor yine adet olmuyorum tekrar gidiyorum tarlusal veriliyor bu 9 aydır böyle başka bi tedavi olması gerekiyormu yoksa suan için daha erken mi acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum sizlere

Merhaba bayanlar bnde pko hastasıyım 9 aylık evliyim ve hiç korunmadim adetim hep düzensizdi evlendiğimden beri doktora gidiyorum sürekli yumurta takibi yapılıyor yine adet olmuyorum tekrar gidiyorum tarlusal veriliyor bu 9 aydır böyle başka bi tedavi olması gerekiyormu yoksa suan için daha erken mi acaba şimdiden çok teşekkür ediyorum sizlere
Yumurta takibinde yumurtaların olgunlaşıyor mu peki..yumurtalari büyütmek için tedavi uygulamali

Back
X