pko luyum ama hamileyim

Doktorumun verdigi cyclo progynova (regl olmami sağlıyor) bu ilaci kullaniyorum sadece,belkide farkli bir doktora gitmem gerekiyor, sizede teşekkür ederim

Canmm yumurta geliştirici ilaçlari kullan inşallah olur..

doktorum o tarz ilaçlardan hiç bahsetmedi bana, acaba farklı bir doktora mı gitmeliyim ? 2 - 3 tane farklı doktorlara gittim fakat onlarda 1sene müdahale etmeden gebelik beklenir dediler.

doktorum o tarz ilaçlardan hiç bahsetmedi bana, acaba farklı bir doktora mı gitmeliyim ? 2 - 3 tane farklı doktorlara gittim fakat onlarda 1sene müdahale etmeden gebelik beklenir dediler.
Dr a korunmayi yeni biraktim dediyseniz bir yil bekletirler cok normal uzun zamandir olmuyo demeliydiniz

Dr a korunmayi yeni biraktim dediyseniz bir yil bekletirler cok normal uzun zamandir olmuyo demeliydiniz
Ne gerek varkı yalan soylemeye beklemek gerekiyor dediklerine göre var bir bildikleri.sonuçta doğal yolla olma ihtimali goruyor ki bekleyelim diyor.gereksiz ilaç kullanmanın gereği yok naçizane fikrim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.bu arada bende pcoluyum

Ne gerek varkı yalan soylemeye beklemek gerekiyor dediklerine göre var bir bildikleri.sonuçta doğal yolla olma ihtimali goruyor ki bekleyelim diyor.gereksiz ilaç kullanmanın gereği yok naçizane fikrim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.bu arada bende pcoluyum
Orasi tabiki oyle ama ben 7aylik evliydim ilk gittigimd! Ama bir yillik evliyim ve hic korunmadim dedim aslinda 4 ay da korunmustum suan 3 yillik evliyim 6 ay ilacla normal yoldan 3 kezde asilama deneyimim var iyikide erkenden baslamisim bende pkoluyum ki bunun pkoyla veya baska biseyle alakasi yok sebepsiz yere yillarca bekleyen insanlar var Allah vermis bir zamanini onu bekliyoruz

Orasi tabiki oyle ama ben 7aylik evliydim ilk gittigimd! Ama bir yillik evliyim ve hic korunmadim dedim aslinda 4 ay da korunmustum suan 3 yillik evliyim 6 ay ilacla normal yoldan 3 kezde asilama deneyimim var iyikide erkenden baslamisim bende pkoluyum ki bunun pkoyla veya baska biseyle alakasi yok sebepsiz yere yillarca bekleyen insanlar var Allah vermis bir zamanini onu bekliyoruz

Ben bu konuda çok bilgisizim,nisanliyken gittigimde ultrasonla muayenede sag ve sol yumurtaligimin yavaş çalıştığını söyledi sigarayi birakmami tavsiye etti gynelle ilaci verdi zamaninda regl oldum evlendiginde gel dedi 8ay sonra 2 aylik evliydim gittim genital muayene gerceklesti rahimde bir sıkıntı yok cok temiz dedi, sag yumurtaligimin artik hic calismadigini solunda hala tembel calistigini soyledi korunmayi bırakıp gebelik beklemeyi tavsiye etti o gunden beri korunmuyorum ve tedavi seklim sadece zamaninda regl olmami saglayan bir ilac. Cok istiyorum çünkü korkuyorum gun geçtikçe hic regl olamicakmisim gibi hissediyorum o yuzden bir an once bebegim olsun istiyorum Rabbim herkese o duyguyu yasatsin Rabbim herseyin hayırlısıni nasip etsin bizlere.

Ben bu konuda çok bilgisizim,nisanliyken gittigimde ultrasonla muayenede sag ve sol yumurtaligimin yavaş çalıştığını söyledi sigarayi birakmami tavsiye etti gynelle ilaci verdi zamaninda regl oldum evlendiginde gel dedi 8ay sonra 2 aylik evliydim gittim genital muayene gerceklesti rahimde bir sıkıntı yok cok temiz dedi, sag yumurtaligimin artik hic calismadigini solunda hala tembel calistigini soyledi korunmayi bırakıp gebelik beklemeyi tavsiye etti o gunden beri korunmuyorum ve tedavi seklim sadece zamaninda regl olmami saglayan bir ilac. Cok istiyorum çünkü korkuyorum gun geçtikçe hic regl olamicakmisim gibi hissediyorum o yuzden bir an once bebegim olsun istiyorum Rabbim herkese o duyguyu yasatsin Rabbim herseyin hayırlısıni nasip etsin bizlere.
Amin insallah peki nekadarlik evlisin tam olarak

Arkadaşlar merhaba ben bekarlığımdan beri çocukları çok seven biriyim ve pkoluyum bu durum beni hep korkutuyordu çünkü düzenli adet göremiyordum ve bu durumun risk oluşturacağını biliyordum daha sonra evlendim ve ilk 4 ay çocuğum olmadi hiç korunmadim sorunumu bildiğim için ve ilaçsız adet olamiyordum bu siteyi hep takip ettim ne yapabilirim diye yeni evli olduğum için doktorlar herhangi bi tedavi uygulamiyorlardi ben de kendi başıma klomen kullandim sonra takip için bi doktora gittiğimde böyle yüzüme yüzüme yumurta yok büyümemiş dedi yol boyunca ağladim ilaçla büyümüyor diye laborantim ve binlerce kişinin gebelik tahlilini yaptim binlerce pozitif gördüm ama kendimkimi hiç göremiyordum sonra bi doktora gidip iğne tedavisi istedim hormonlarima bakti bu sefer prolaktin yüksek çıktı tedavi yapmak istemedi ama ben israr ettim ve sonunda 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yaptim ve aşiri uyarilma sonucu ohss oldum doktorum gebelik oluşmasini istemedi bu durumda zor olur diye ama ben istedim hep dua ettim meryem suresini okudum her zaman dua ettim ve şu an hamile olduğumu öğrendim ve öğrenmeden önce rüyamda hamile olduğumu gördüm sakın pes etmeyin hep dua edin inşallah olacak bi gün..ohss ile zor olsa da çok mutluyum darisi tüm isteyenlere dua ile kalin..
mrb laboocum ,sanırım kendi kendine adet göremiyorsun öyle mi?

hm arada kendin görüyor musun? ben hiç kendim göremiyorum o yüzden sordum. hamilelik için uğraşıyorum .bu arada bebeğin sağ salim büyür inşallah
Ewlenmeden önce görüyordum da evlendikten sonra 2 ay bekliyordum olmazsam ilaç aliyodum hep de ilaçla oldum sağol canmm pko da yumurtalar büyümüyor yumurta geliştirici ilaç kullanabilirsin doktor kontrolünde inşallah olur.

Merhaba ben 1,5 yillik evliyim fakat korunmadigim halde hamile kalamadim. Doktorlara gittim adet duzensizligim cok vardi kimse birsey bulamadi hepsi stres kaynakli kanamalar oldugunu soyledi enson 14 martta doktora ciktim son 3 aydir 10 gunluk regl dan sonra 5 gun temiz kalip tekrar kanama goruyordum bunun icin doktora ciktim bu kez de baska bir doktora ulturason ile bakti ufak ufak kistlerim oldugunu soyledi bthcg istedi eger sonuc negatif ise hamile degilsen recetede yaZdigim ilaci kullan ve kontrole gel dedi yumurtlamani takip edecegiz dedi arkadaslar korkuyorum tup bebege kadar gider de ilac tedavisi ile atlatamamaktan korkuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ilaci kullaniyorum sanirim 11 adet kaldi 21 lik lerden ismi dienille yanliz kullanmaya basladigimdan beri mide bulantisi var nadir kasigima kisa sureli sanci vuruyor bugun ise bas donmesi ile karsi karsiyayim anlayamiyorum mide bulantisini doktoruma sordum olabilecegini ilaca devam etmemi etmezsen kanamam olacagini soyledi bu arada cok afedersiniz akintimda bariz azalma. Onceden yogun bir akintiya sahiptim acaba diyorum iyiye mi isaret boyle iste banada dua edin lutfen allah yardimcimiz olsun yorumlarinizi bekliyorummmm

Kızlar mrblar bende pko hastasiyim sadece ilaçla adet olabiliyorum ayrıca 5 senelik evliyim doktor bana aşılama önerdi direk ama suanlik yaptirmadim kendi bildiğime infolic diye bir folik asitle başladım benim gibi olup bunu kullanan hamile kalanlarla birebir konuştum Rabbim bizlerede nasıp eder inşallah bu ilaç hakkında bilgisi olan varmi duydunuz mu yani daha önce

Kızlar mrblar bende pko hastasiyim sadece ilaçla adet olabiliyorum ayrıca 5 senelik evliyim doktor bana aşılama önerdi direk ama suanlik yaptirmadim kendi bildiğime infolic diye bir folik asitle başladım benim gibi olup bunu kullanan hamile kalanlarla birebir konuştum Rabbim bizlerede nasıp eder inşallah bu ilaç hakkında bilgisi olan varmi duydunuz mu yani daha önce
Ben de bir süre kullandım iyi ama bana sorarsan glifor diye bi ilaç var pko da insülin direnci oluyor onun için mutlaka faydasini göreceksin doktorunun vermiş olmasi lazımdı..

Yok cnm verilmedi bana hic ilac tedavisi görmedim ben en son özele gitmistim direk aşılama dedi suanlik ertledik iste folik asit infolic başladım ben ilacsiz adet olamıyorum faydası olurmu ki ? size nasıl bi tedavi uygulandı sanırım hamilesiniz

Back
X