- Konu Sahibi esmerallda
arkadaslar yaklasık olarak ıkı aydır ıkı ayrı hastaneye gıttım kan tahlılıydı endokrındı kadın dogumdu dolastım durdum 1. hastanedekı doktor bana aynen baslıkta yazdıgım ggıbı pko lu olabılırsın dedı nasıl yanı pko lumuyum degılmıyım dedıgımde bır an kararsız kaldı pko lusun dedı 2. hastaneye gıttıgımde ıse pko lu degılsın dedı bende sasırdım kaldım ..
egerkı ıyı bır doktor varsa guvendıgınız tedavınızı yapan bana onermenız mumkun mu ? 3. doktorun dedıgıne gore artık bır tedavı yontemı uygulamam gereklı.
ankara balıkesır bırde ıstanbul her uc ılde uygun bana hastane adı ve doktor adı lutfen arkadaslar bırde kısırlık tup bebek vs durumu soz konnusu ımıs nısanlıyım ve bır an once bu durumu netlestırmelıyımkı ılerıde esım olacak ınsanada yasayabıleceklerımızı onceden anlatayım degıl mı ..
beklıyorum mesajlarınızı arkadaslar.
egerkı ıyı bır doktor varsa guvendıgınız tedavınızı yapan bana onermenız mumkun mu ? 3. doktorun dedıgıne gore artık bır tedavı yontemı uygulamam gereklı.
ankara balıkesır bırde ıstanbul her uc ılde uygun bana hastane adı ve doktor adı lutfen arkadaslar bırde kısırlık tup bebek vs durumu soz konnusu ımıs nısanlıyım ve bır an once bu durumu netlestırmelıyımkı ılerıde esım olacak ınsanada yasayabıleceklerımızı onceden anlatayım degıl mı ..
beklıyorum mesajlarınızı arkadaslar.