aynı kader arkadaşıyız bende pkoluyum banada glifor ve duphastan verdi ama ben içemedim çünkü mide bulantısı felaket yaptı glifor o yüzden bende kiloluyum sen hic kilo verebildinmi gıliforla yüce mevlam herkese bebişler nasip etsin içindede senle bana arkadaşım.
ahh cnmm ne ıllet bır hastalıkmıss bu omrumu curuttu durup durup aglama krızıne gırıorum 2 kılo verdım ama yememı tamamen kesersem eger azda olsa kacırırsam gıdıorr suan gene ıstahım acık kısamıorum
sakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmedikibir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.
Super cok ıyı anlattmıssınbende yenı basldım glıfora 8. gunum bugun etkılerı azaldı ılk4 gunacayıp ıstahsızlık ve halszlk mıde bulantısı yaptı
gunde 2000 mg alıyorum agır geldı sımdı ıyıyım ama ıstahım kısıldı ama ılk gunlere gore yıne yıyorum kılo vermısım 3 kılo cok mutlu oldum=)
işteee buudur yaaa. çok sevindim kader arkadaşımsende gel zayıfla bizimle diyet gruplarında. ay çok güzel kilo veriyoruz şaka gibi
merhaba,sakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmedikibir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.
ahh ahhh bu pko benı ne cok bıtırdı hem kılo hem moral ama ben bır kere hamıs kaldım ama kurtajla sonuclandı bu ıyı dıorlarişteee buudur yaaa. çok sevindim kader arkadaşımsende gel zayıfla bizimle diyet gruplarında. ay çok güzel kilo veriyoruz şaka gibi
Canım benım zayıflamısım zatena ma ılacın etkısı gectı sımdlık ıstah yerınde ama tatlı krızı gectı
ve eskısı gıbı sureklıa burcubur ıstegım yok cok mutluyum
yarın dra gıdecegım yumurtalıgıma bakcak
korkuyorum ya hıc olusmamıssa dıe
selm kızlar :) vallahı dra gıttım 12. gunu sol tarafımda 24 mm byutunda bı yumos vardı hemen catlatma ıgnesı oldum
ıgneden sonra 8. ve 38. saatlerde ılıskı oldu ıns tutmustur bılmıyorum kı :/ drum bıdahda cagrmadı
sakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmedikibir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.
meraba.bende bu ay glifora başladım 3.kez kullanıcam klomeni.2.klomeni kullanışımda ultrasonda yumurtam çatlamıştı doktor öle demişti 18 mm di.ama progesteron düşük çıktı 0.8 sizce neden böle bişey olmuştur.
slm bende pcoluyum istanbulda ii kadın doktoru arıyorum tavsiye edersen sevinirimmsakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmedikibir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.
slm bende pcoluyum istanbulda ii kadın doktoru arıyorum tavsiye edersen sevinirimm
Psikolojik bile olmuş olabilir. klomen kullanmadım ama sana şukadarını söyleyeyim ben glifor kullandığımda iki ay düzenli regl oldum ama 3. ayda kullanmama rağmen düzenim şaştı. nedeni bariz belli. psikolojik. önce bizim ve vücudumuzun bu hastalıkla barışarak yola girmemiz lazım. ki hayatımızdaki diğer streslerde bu hastalığı etkiliyor. ki stressiz bir hayatı olan malesef yok ama en aza indirmemiz şart.
mrb canım bende pcosluyum bekarım kilo sorunum yok ve doktor kan degerlerime bakmadan glifor 1000mg yazdı.napacagımı bilmiyorum bu ilacı kullanmam gereklimi beni iyice zayıflatmasın
bazı durumlarda ileri boyutta pcosluysanız verebiliyorlar direk ama ben genede kan değerlerine ve troidlerine baktırman taraftarıyım ayrıca insülin direncinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?