bende pkoluyum ve daha 18 yaşındayım.. 15-16 yaşından beri bu hastalıgın varlıgını biliyorum ama o doğuştan benimleymiş sonradan oluşmamış.. sağ overim pcodu ama kilo alınca sol overime de geçti.. ayrıca sağ pco'nun üstüne 12 CM kist oluştu.. onu yok ettiler hemde 10 günde.. şuan diaformin ödem attırıcı ve diane 35 kullanıyorum. diaforminin 5. günündeyim ve 4 kilo verdim.. acayip şekilde iştahımı kesti ve mide bulantılarım çok oldu hala var ama ben gece yatarken içiyorum artık diaformini hem bulantım az oluyo hem de gün boyunca iştahsızlık yapıyo..
KİLO PKO'NUN BAŞ DÜŞMANI PKO GİTMEZ AMA BİZE OLAN ZARARLARINI KİLO VEREREK AZALTABİLİRİZ.
sakın vazgeçmeyin ben bu yaşta bu hastalıkla ugrasıyorum ve erken teşhisle belkide geleceğim kurtulacak..
allah herkese yardım etsin..
sakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmedikibir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.
merhaba bende pcosluyum ve doktorum diaformin ve folic plus verdi kullanıyorum ama inanılmaz mide bulantısı yapmakta ise yarar mı sizce çok kilolumuyum değilim aslına 55 kiloyum ama tekrar vericem 49 a kadar inicem şimdi azmettim bugun içmedim diaformini inanılmaz midem bulanıyo içmelimiyim sizce gidip
nekadardır kullanıyorsunuz? 15 günü geçtiyse doktorunuza rica edin glucophage vb ile değiştirsin. aralarında en iyisi diaformin aslında içerikleri aynı ama bazı hastalara o bazılarına bu iyi geliyor. iki hafta içinde mide bulantınız varsa bu normal biraz daha bekleyin. ve kullanmayı eksik etmeyin.
1 hafta oldu daha hatta bugun içmedim çünkü bir zararı olabilir mi diye düşündüm bugun içmedim ama okumalarıma göre çokta fazla bir problem çıkartıcak bişy değilmiş yaklasık 60 gündür de hastalanmıyorum beklemediyim hala(((
onu düzenli kullandığınızda troidlerinizde düzgünse size çok iyi gelecektir. doktorunuzla bir görüşün sizi en iyi o yönlendirecektir. ama kullanmanızı isteyecek diye düşünüyorum. ben ki glucophage kullandım nekadar kullansam mide bulantım geçmedi. o nedenle diaforminle değiştirdik tabi bu aralıkta gliforda kullandım.
arkadaşlarrrrrrr eğer dr.verdiyse glifor ,glukofen yada duphaston mutlaka için ben 70 tane içtim evet başta mide bulantısı ve ishal yaptı ama alışıyo bünya 4-5 kilo verdim ve ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim yumurtalıktaki baskıyı kaldırıyo ve yumurtalar çalışıyo inş.mevlam sizlerede yaşatsın bu duyguyu....
cnm allah kucagına almayı nasip etsin ne guzel duygudur kımbılır dun ark. bebegını gormeye gıtım oyle guzeldıkı ne bılım cok ıstedım glifora devam etmeye calısıorum bu ay klomene ara verdım adet olunca 3. kez klomene baslıcam zaten 1 yıl daha olmaz ise asılama yaptırıcam zatne kıloluyum gıt gıde kılo alıorum
Psikolojik bile olmuş olabilir. klomen kullanmadım ama sana şukadarını söyleyeyim ben glifor kullandığımda iki ay düzenli regl oldum ama 3. ayda kullanmama rağmen düzenim şaştı. nedeni bariz belli. psikolojik. önce bizim ve vücudumuzun bu hastalıkla barışarak yola girmemiz lazım. ki hayatımızdaki diğer streslerde bu hastalığı etkiliyor. ki stressiz bir hayatı olan malesef yok ama en aza indirmemiz şart.
Bende glifor kullanmaya basladım yeni kızlar 1000 mg ama ne mide bulantısı ne baska bişey ya allah allah bana ne öyle etki yapmadı bende bunu taktım kafama bugün 5. Hapımı içtim daha mide bulantısı ishal falan olurmu yada nie olmuyom ya
cnm ılkten banada yapmadım ama 1 paketten sonra ısal yaptı benı :44:
sen ne içiyosun canım adetini düzene koydumu?
şuan glifor içiorum bırde adetım duzene gırmedı ilk 3 ay duzeldı gıbı oldu bu ay 15 gun gectı hala adet olmadım gebe degılım tarlsala basladım adetımın 3. gunu dr gıdıcem ve klomene başlıycak ıns.
merhaba,
1 yıldır bebek istiyorum ve son 3 aydır dr kontürolündeyim geçen ay klomen kullandım fakat yumurtam oluşmadı ve dr klomene ara verelım dedı glifor verdı gecen ay ve adetım gunu gunune geldı normalde adetım 3-4 ay ılacsız olmadım olurdutabıkı kılo problemım fazlaaacaa var
ve bu ayda duphaston adet duzenleyıcı verdı bu tedavıyle hamıle kalırmıyım yoksa cokmu yavas ılerlıyoruz klomen devam etmelıydım kararsızım ve cocukk cokk ıstıorum:18:
Kendimi bildim bileli pco luyum ilk adetimden beri ve 1 yıllık evliyim.. GLİFOR ile adetlerim düzene girdi düzene girdi derken enazından 2 ayda bir oldum bende mide bulantısı felan yapmadı,kilo da verdirmedi amaaaaaa Çok ŞÜKÜRRR HAMİLEYİM.... Glifor içeli 3 ay oldu ve hamile kaldım,çok mutluyum Rabbim herkese versin,başka ilaç kullanmadım,sonuçta kansorojen çoğu.. Adetlerimi düzene koycak bi laç verin dedim yeterki yumurtam çatlasın sonra olur hayırlısıyla olmazsa da bisüre sonra ilaç tedavisine başlıcaktım ve oldu.. YAPTIĞIM ŞEY BU İLACI İÇMEK,DUA ETMEK VE İLİŞKİDEN SONRA 20 DAKKA KADAR UZANAMAK OLDU BİR DE İLİŞKİ SAYISINI ARTIRMAK 2GÜNE BİR VEYA GÜN AŞIRI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?