sakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmediki

bir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.