pko olup duphaston ve glifor kullanıp hamile kalan var mı?

Tebrik ederim canim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Tabi darisi basimiza olsun inşaallah :))) bende 3 aydir klomen tedavisi görüyorum ama gebelik olusmadi. Bu ay glifora başladım. Umarim Rabbim Ramazan ayinin hurmetine bana ve isteyen herkese nasip eder.
Amin canimmm.. Çok dua et ve gönülden iste tedaviye de devam et Allah in izniyle olur.. Hiçbir rahatsızlığı olmayan arkadaşlarımın 1yilda anca oldu pco luyuz diyee kafaya takmayalim altı üstü basit kistler :))))

Amin canimmm.. Çok dua et ve gönülden iste tedaviye de devam et Allah in izniyle olur.. Hiçbir rahatsızlığı olmayan arkadaşlarımın 1yilda anca oldu pco luyuz diyee kafaya takmayalim altı üstü basit kistler :))))

Tebrikler darisi başımıza inşallah :) arkadaşlar ben de glifor kullaniyorum temmuz 1den beri. Klomen ve glifor arasında ne fark var acaba? Burada birçok kişi klomen kullandığını yazmış merak ettim ben de.

kızlar bende pkoluyum glifor kullanmak istiyorum ama kendimce doktor önerisi falan değil ama yan etkisi olurmu doktorum bana inofolic yazıyo ama ben faydasını göremedim hatta bıraktığım ay folikülüm çatlamadı ama her ay kendiliğinden çatlıyordu gliforu kullansammı nedersiniz kızlar

kızlar drda bana gliforu yazdı ama eczacı diaformin verdi zayıflatıyomuşta galiba

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bendede pko+miyom var dün doktora gittim bana klomen ve glifor verdi 1ay gliforu içip ondan sonra klomeni kullanacağım ilk tedavim daha bakalım neler olacak inşallah birkerede olur inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız

sakın vazgeçmeyin sakın sakın sakın !!! önünüzde canlı örneğim bende pcosluyum hemde ilk regl olduğum zamandan beri. doktorum glifor verdi kadın doğum ilacı kullandım cıkkk olmadı etmedi gelmedi reglim. ama vazgeçmeyin dememin sırrı burda. kilolu arkadaşlar size sesleniyorum kilo vermeden hamile kalamazsınız diye asla birşey yok ama zayıflayıp kalırsanız kalma sansınız yükselir. çünkü pcos kiloyu sevmez. bununla yaşamaya alışın ve glifor ilk başlarda mide bulantısı yapar. ben 2000mg kullanıyorum şu anda. ve o kadar çok tedavi yöntemi denedim ki. canınız bişey istemez değil aksine ister yedikce yersiniz. ama yapmayın. doktorunuzdan diaformin de isteyebilirsiniz aynı hapın muadili ama daha etkili. glifor alışma evresinden sonra mide bulantısını ve açlığı azaltıp dengeli duruma sokar. hatta mucize şekilde zayıflatır. ben örneğim buna. moralinizi bozmayın pcos sizle gelmediki:34: bir sorunuz olursa bana sorun seve seve yardımcı olurum sizlere. sanırım tedavi aşamasında daha ileri konumdayım ondan böyle söyledim. birde istanbuldaysanız doktorumun adını verebilirim.
selam konu uzerden iki yil gecmis ama ben glifor a basladim pzrtsi beni mahf etti o kadar bulantim warki olucem sanki ya

merhaba bende yeni üye oldum. sürekli bakıyordum buradan yorumlara yazmak istedim artık. bende de pco var ve kilolu değilim. ilk önce devlet hastanesine gittim doktor direk "hamile kalman zor, çocuk edinme merkezlerine gideceksin" dedi. söylemesi ne kadar kolay tek seferde. kan testi yaptırdı bir de ben o testi alıp özel hastaneye gittim. Lh 23tü bu sonuçta. özeldeki doktorum inofolic ve gncden arginmax verdi bir de adet söktürücü. hastalığın ikinci günü gittim kan verdim ve lh 14 çok yüksek dedi.
umudumu kaybetmek üzereyim glifora başlasam mı acaba bende yumurtalıklara bir etkisi var mı? bir de kilo sorunum yok ne yapıcam bilmiyorum :(

Merhaba bende bes yıllık evlıyım 109kıloyum diaforminle ilk kullandıgımda 1 ayda 9 kılo verdım sonra bırakdım sımdı yıne basladım onceden 850mg ıcıyordum sımdı basladıgım 1000 mg her gece ıcıyorum doktorum halsizlik yapabiliceginden dolayı yatmadan yarım saat once ıc demıstı ınsallah kılo verırım ve hamıle kalabılırım pek sanmıyorum ama bakalım

Konuya mesaj yazılmayalı çok olmuş ama bugun bana da glifor verdi doktor pko var ve adetime 13 gün var adet bitince Diana 35 e de başlatçak 2 aydır başka doktor femara kullandirdi bi kist oldu bu ayda çok sayıda yumurta oldu ama gelismediler neyse bugün başka doktor senin pko sebebi insulin direnci bunu cozmeden hangi doz verirsek verelim sonuç almayız alsak bile düşük riskin var kıllanma sivilce sorunların da geçmeyecek dedi gliforla pkoyu tedavi edicem dedi kızlar benim de kilo problemim yok glifor kilo verdiriyomus ben vermek istemiyorum kafam karıştı ya

Back
X