- 10 Haziran 2016
- 129
- 23
- 18
- 33
- Konu Sahibi Karabulutelif
-
İstanbulda değilim. İşe yaradı düzenli adet oluyorum ama bebek henüz yok malesef. ;(Bende içtim ama sonra bıraktım hamile kalırsam düşük falan olur diye ama bu ay tekrar başlamak istiyorum adetin kaçıncı günü başladınız soğan kürü ne peki hamile kalabildiniz mi acaba ? Bide onerebileceginiz doktor varmı bana? Çok teşekkürler
Anladım inş bizde bebek sahibi oluruz bir an önceİstanbulda değilim. İşe yaradı düzenli adet oluyorum ama bebek henüz yok malesef. ;(
Ama bnm Yumurtam 20 mm olmuş geçen hafta cuma gittim bugün için tekrar gel çatlamis mi bakalım demişti gittim yine 3 tane kist oluşmuş nden bana da çatlatma iğnesi yapmıyor acaba bu ay 2 . Kez klomen kullanmıştım yine olmadı kist oluştu başka doktora gitsemmiki acabaMerhaba. Bende pkoluyum ve tedavi goruyorum.yumurtlama problemi var tabiki.tedavi aşama aşama gidiliyor. Once klomen veriliyor yumurta takibi yapiliyor. Klomen yumurtlamayi saglamak icin. 2-3 ay demeden sonra Eger klomene cvp vermezse yumurtalar daha etkili olan igneye gecilir.bunada hemen yanit vermeyebilir yumurtalar. Bu seferde Her ay dozu yukselterek devam eder gider. Ta ki yumurtlama saglanana kadar. Yumurta istenilen boyuta geldiginde de catlatma ignesi vurulur.tabi klomene cvp verirse yumurtalar igneye gecilmez. Klomenden sonra catlatma ignesi vurulur. Tedavi asamasi genel olarak boyledir.
Ama bnm Yumurtam 20 mm olmuş geçen hafta cuma gittim bugün için tekrar gel çatlamis mi bakalım demişti gittim yine 3 tane kist oluşmuş nden bana da çatlatma iğnesi yapmıyor acaba bu ay 2 . Kez klomen kullanmıştım yine olmadı kist oluştu başka doktora gitsemmiki acaba
Bende anlamıyorum degistircem doktorumu beni oyalı yor gibi gelmeye başladı artık sürekli muayeneye çağırıp duruyor bişey olduğu da yok hep aynı şeyler ağrıdan ölüyorum suan salı kontrolum var bakalım bu son gidisim olcak onaCanım polikistik over denilen sey aslında kist değildir.kist oluşmaz.polikistik over cok sayida küçük küçük yumurtalarin olmasi ve gelismemesi demektir.senin bu dedigin kist baska bisi olmali, polikistigin dışında bisidir belki.ayrica 20 mm olmussa yumurtan cok iyi.gelismis demektir.neden carlatma ignesi vermedi anlamadim.
doktora gitmeden anliyamazsin ama şupe duyman icin adet duzensizligi sac dokulmesi kilo problemin varsa ola bilir birde cocuk sahibi olamiyosan ama bir hekime gorun yani kesin sonuc odurPolistik over oldugumu nasıl anlarım yanı doktora gitmeden
kilon varsa zayifla bende ilacsiz adet olmuyorum doktra gitip geliyorum ilk ay daga tedavim klomen filen içtum bakalim faydasi olcakmiArkadaşlar yumurtam catlamiyor adet olamıyorum polikist över dediler bana da inofolic combi kullanıyorum 3 aydır hala hastalanmadim sizce ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?