- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Karabulutelif
-
Bende de pko var kızlar. Soğan suyu içtim fakat bende etki etmedi. Doktora gittim bi ilaç verdi bana. Cyclo-progynova adinda. Hamile kalmayı da kolaylaştırdığını söylemişler forumda. Bakalim bende nasıl etki edecek
Canım bende 6 aylık evliyim ilk iki ay hasta olmadım pko hastasıyım ama son 4 aydır günü sasmadan adet görüyorum klomen kullandım yumurtlamamda oluyor eşim ve ben bebis istiyoruz senin de duzenliymis insaALLAH bende hamile kalirimMrb bendede pkos var 3 haftalık hamileliğim klomen sayesinde düştü doktorum çocuğun olmaz yumurtalıkların çatlamıyo dedi ve ben o süre içinde hamileymişim. İnşallah bu ay tekrar hamile kalabilirim dua etmeyi ihmal etme. Ben pkos için günde 7 inciri 3 orta boy havucu ayrı ayrı 2 bardak temiz suda kaynatıp karıştırıp içtm ve bu yumurtalıklarımı çatlattı
Canim prolaktin yüksek olan inciri kullanamıyo işte ben prolaktin var yüksek suan bir kur deniyorum inşallah ise yararCanım bende 6 aylık evliyim ilk iki ay hasta olmadım pko hastasıyım ama son 4 aydır günü sasmadan adet görüyorum klomen kullandım yumurtlamamda oluyor eşim ve ben bebis istiyoruz senin de duzenliymis insaALLAH bende hamile kalirim
Bol sansKızlar yrın doktra gdiyorum ovitrellenin 12.günü bugn kasık ağrım var adet olckmşm gbi gögüslerm şişti doktru aradm yrn kontrle gel ddi
Prolaktin in olup olmadığını tahlillerden anlayabiliriz değil miCanim prolaktin yüksek olan inciri kullanamıyo işte ben prolaktin var yüksek suan bir kur deniyorum inşallah ise yarar
evet anlaşılıyor. bildiğim kadarıyla 18den sonrası sıkıntı.Prolaktin in olup olmadığını tahlillerden anlayabiliriz değil mi
Çok fazla bu bilgim yok canım tahlilde ismi ne olarak geçiyor biliyo musun sen tahlillerim vardaevet anlaşılıyor. bildiğim kadarıyla 18den sonrası sıkıntı.
Evet cnm hormon testinde çıkıoProlaktin in olup olmadığını tahlillerden anlayabiliriz değil mi
Canim igenin etkisi o bende oldum aşılama klomen takip çatlama iğnesi hamilelik belirtileri genelde bir ay sonra başlar ama herkeze aynı olmaz inşallah sen hamissindirkızlar bugün ovitrelleden sonra 11.günüm gögüslerim çok büyüdü ve acıyor. karnım ağrıyor sizce bunlar belirtmi yoksa kendmi mi kandıryorum bukdr çabuk olurmu belirtiler
evet prolaktin geçiyo direk canımÇok fazla bu bilgim yok canım tahlilde ismi ne olarak geçiyor biliyo musun sen tahlillerim varda
bakalım bugün doktora gidicem doktor gel dedi karnım ağrıyor diyince.Canim igenin etkisi o bende oldum aşılama klomen takip çatlama iğnesi hamilelik belirtileri genelde bir ay sonra başlar ama herkeze aynı olmaz inşallah sen hamissindir
Bnde pkoyum.ilacsiz olamam regl.sendemi boylesin???
Cnm doktor nedibakalım bugün doktora gidicem doktor gel dedi karnım ağrıyor diyince.
Canim nedeni dOktar merak ettimbakalım bugün doktora gidicem doktor gel dedi karnım ağrıyor diyince.
2 yumurta çtlamş biri büyümş 32 mm olmş o ağrı yapıyo olablr dedi. Ama buakşm ilşki oldu kanamam oldu brz sanrm adet olucm :-( üzülyrm çokCnm doktor nedi
Canim nedeni dOktar merak ettim
Ne kuru yapıyorsunuz acaba prolaktin düşürmek için ?Canim prolaktin yüksek olan inciri kullanamıyo işte ben prolaktin var yüksek suan bir kur deniyorum inşallah ise yarar
Canım hamilelik varmı belli olmadım daha kesintisi vardır2 yumurta çtlamş biri büyümş 32 mm olmş o ağrı yapıyo olablr dedi. Ama buakşm ilşki oldu kanamam oldu brz sanrm adet olucm :-( üzülyrm çok
Yok cnm ya tutmadı bu ay adet oldum işte.yrn 3.günm doktragdicm bakalım ne dcek ya tüplerde tıkanıklık varmı die dşnüyom ama o snraki aşamada yapılıyomş bu iğne tedavisi 3 ay denendkten snra olmazsa. Srcam ynede yrn doktraCanım hamilelik varmı belli olmadım daha kesintisi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?