Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

çok ilginc canim nasil doktor anlamaz hamile oldunu cok gecmis olsun insalah bida hamile kalirsin benim de yumurtalarim catlamiyo bu persenbe catlatma iglenemi oldum klomen icdim bi ayda iki kutu insalah emeklerimiz bosa gitmez adet duzensizligin varmi cnm

merhaba bnde yeni katıldım. pko hastasıyım yaklaşık 1 yıldır. eylulden beri çocuk istiyorum adetm düzenszdi. olmayınca doktra gttim. klomen kullandım yumurtalıklarımda hiç bir gelişme olmadı ne büyüdü nede çatladı. gonal f e başladım iğneye. 4 gun gunde 2 kere vurundum. bugün doktora gttm. sağ yumurtalığımda 3 tane büyük yumurtam oluşmş. ve ikiz tutma ihtimali var dedi :) salı tekrar gidicem eğer 20 mm ulaştysa çatlatma iğnesiyle çatlatılıp ilişki önericek. bnce iğne klomenden daha etkili.

Merhaba. aranıza yeni katıldım. bnde pko hastasıyım gonal f iğne tedavisi görüyorum. ve bugün 3 yumurtamın geliştiğini öğrendim. :)

Canım Bezmialem hastanesinde rabiye hanım var. Önceden onun yerine Nilay Güler Karaca bakıyordu yanlız o hastaneden ayrıldı. Medipolde sanırım.
Durumun iyiyse kesinlikle Nilay hanıma gitmelisin. Harika bir insan. Ama eğer devlet hastanesi düşünüyorsan rabiye hanımı da çok övüyorlar. Benim eski konularımda var istersen bi bak

Bende Ağustos ayında yazmıştım 5 aydır bebek istiyoruz ama daha nasip olmadı. Doktora gittim ama yumurtlama tembelliği olabilir dedi biri de bisi yok dedi polistik over miyim bisi demediler

Nasıl anlaşılıyor yani doktor nasıl teşhis ediliyor
Yumurtalıklarda pko görünümü yani küçük küçük yumurtalar oluşuyo ve büyüyemiyo buyuzdende çatlamadığı için hamilelik gerçekleşemiyor. Ama hrpimiz birgun allahın izniyle hamile kalıcaz bebeklermize kavuşucas ytrki umudumzu kaybtmeyelm

Amin ınsalahhh canım

Kızlar bn yeni bişe öğrendim türkiyede uygulbmaya başlanmamış daha. Bende de pco var amadoktotlr hiç umursamadı. Vs. Komşu yabancı ve o da pcoluymm ve 13ay bklemş gebelik oluşmadı için yurt dışnda gttiği doktorlar metformin içeren ilaç vermişler ve bu doğru bişymiş. İnsülin direnciyle alakalı ama birbirine çok yakınlar pco ile vede kilo kaybı oluşuyomuş bu ise pcolular için en güzeli. Doktoruma soramadm ama araştrdım kullananlar hamile kaldıklarını yazmışlar çnkü yumurtları güçlendiriyormuş

Uzun zamandir metformin icerikli glukofen kullaniyorum ama ne yazikki ben hala ilacsiz adet olmuyorum.

Canım çok teşekkür ediyorum gideceğim fakat pko hakkında eğitim almış olsun istiyorum bunlar olur mu sence sende varmı pko

Canım çok te
Hamile kalabildiniz mi acaba

Bende de pko var kızlar. Soğan suyu içtim fakat bende etki etmedi. Doktora gittim bi ilaç verdi bana. Cyclo-progynova adinda. Hamile kalmayı da kolaylaştırdığını söylemişler forumda. Bakalim bende nasıl etki edecek

Arkadaslar bende yanıyim benimde iki yumurtaligim öğle klomen kullandim çatlama iğnesi aşılama oldum negatif malesef ama şimdi hayit suyu ve arı sütü polen propolis kullanıyorum ve hamile kalan çok olmuş adet duzliyormus zaten hayıt suyu bütün kadın hastalıklarına iyi geliyormuş tadı kötü ama içiyorum bir haftadır kasık ağrım var adet olucam herelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…