- 7 Ağustos 2016
- 1.736
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Karabulutelif
-
çok ilginc canim nasil doktor anlamaz hamile oldunu cok gecmis olsun insalah bida hamile kalirsin benim de yumurtalarim catlamiyo bu persenbe catlatma iglenemi oldum klomen icdim bi ayda iki kutu insalah emeklerimiz bosa gitmez adet duzensizligin varmi cnmMrb bendede pkos var 3 haftalık hamileliğim klomen sayesinde düştü doktorum çocuğun olmaz yumurtalıkların çatlamıyo dedi ve ben o süre içinde hamileymişim. İnşallah bu ay tekrar hamile kalabilirim dua etmeyi ihmal etme. Ben pkos için günde 7 inciri 3 orta boy havucu ayrı ayrı 2 bardak temiz suda kaynatıp karıştırıp içtm ve bu yumurtalıklarımı çatlattı
cok iyi insalah bida kalirsin hakkinda hayirlisi olsun yarin kontrolum var ins hayirli bisiler duyarimDaha önce vardı ama son 4 aydır yok
Merhaba bayanlar bnde pko hastasıyım 9 aylık evliyim ve hiç korunmadim adetim hep düzensizdi bekarken de hep dogum kontrol hapi ile adet oluyordum 9 ay oldu evleneli evlendiğimden beri doktora gidiyorum sürekli yumurta takibi yapılıyor yine adet olmuyorum tekrar gidiyorum tarlusal veriliyor bu 9 aydır böyle başka bi tedavi olması gerekiyormu yoksa suan için daha erken mi acaba hemen çocuk düşünüyorum yaşım 26 çok korkuyorum çocuğum olmaz diye ve doktorumu degistirmek istiyorum pko hakkında iyi bir doktor arıyorum istanbul avrupa yakasindayim bana onerebileceginiz bir bayan doktor varmı acaba? Bide aşılama yaptırmak istiyorum bi an once ne kadarlık evli olmam gerekiyor acaba uzun oldu k.bkmayin çok teşekkürler simdiden
Merhaba bayanlar bnde pko hastasıyım 9 aylık evliyim ve hiç korunmadim adetim hep düzensizdi bekarken de hep dogum kontrol hapi ile adet oluyordum 9 ay oldu evleneli evlendiğimden beri doktora gidiyorum sürekli yumurta takibi yapılıyor yine adet olmuyorum tekrar gidiyorum tarlusal veriliyor bu 9 aydır böyle başka bi tedavi olması gerekiyormu yoksa suan için daha erken mi acaba hemen çocuk düşünüyorum yaşım 26 çok korkuyorum çocuğum olmaz diye ve doktorumu degistirmek istiyorum pko hakkında iyi bir doktor arıyorum istanbul avrupa yakasindayim bana onerebileceginiz bir bayan doktor varmı acaba? Bide aşılama yaptırmak istiyorum bi an once ne kadarlık evli olmam gerekiyor acaba uzun oldu k.bkmayin çok teşekkürler simdiden
Yumurtalıklarda pko görünümü yani küçük küçük yumurtalar oluşuyo ve büyüyemiyo buyuzdende çatlamadığı için hamilelik gerçekleşemiyor. Ama hrpimiz birgun allahın izniyle hamile kalıcaz bebeklermize kavuşucas ytrki umudumzu kaybtmeyelmNasıl anlaşılıyor yani doktor nasıl teşhis ediliyor
Merhaba. aranıza yeni katıldım. bnde pko hastasıyım gonal f iğne tedavisi görüyorum. ve bugün 3 yumurtamın geliştiğini öğrendim. :)
Amin ınsalahhh canımYumurtalıklarda pko görünümü yani küçük küçük yumurtalar oluşuyo ve büyüyemiyo buyuzdende çatlamadığı için hamilelik gerçekleşemiyor. Ama hrpimiz birgun allahın izniyle hamile kalıcaz bebeklermize kavuşucas ytrki umudumzu kaybtmeyelm
Bu ay kendiliğinden geldi ama 17 gun geckmeyle. Salı gittiğimde eğer 20 mm ulaştysa yumurta çatlatma iğnesi yapılacakCatlatma ignesiylemi deniceksiniz yoksa asilama mi ?adetin kendi geliomu peki?
Uzun zamandir metformin icerikli glukofen kullaniyorum ama ne yazikki ben hala ilacsiz adet olmuyorum.Kızlar bn yeni bişe öğrendim türkiyede uygulbmaya başlanmamış daha. Bende de pco var amadoktotlr hiç umursamadı. Vs. Komşu yabancı ve o da pcoluymm ve 13ay bklemş gebelik oluşmadı için yurt dışnda gttiği doktorlar metformin içeren ilaç vermişler ve bu doğru bişymiş. İnsülin direnciyle alakalı ama birbirine çok yakınlar pco ile vede kilo kaybı oluşuyomuş bu ise pcolular için en güzeli. Doktoruma soramadm ama araştrdım kullananlar hamile kaldıklarını yazmışlar çnkü yumurtları güçlendiriyormuş
Bana arkadaşım dediki 6 aydan sonra yada 6ay içide tam kesin sonuvu alırsın tabi progestan da kullan demiştiUzun zamandir metformin icerikli glukofen kullaniyorum ama ne yazikki ben hala ilacsiz adet olmuyorum.
Canım çok teşekkür ediyorum gideceğim fakat pko hakkında eğitim almış olsun istiyorum bunlar olur mu sence sende varmı pkoCanım Bezmialem hastanesinde rabiye hanım var. Önceden onun yerine Nilay Güler Karaca bakıyordu yanlız o hastaneden ayrıldı. Medipolde sanırım.
Durumun iyiyse kesinlikle Nilay hanıma gitmelisin. Harika bir insan. Ama eğer devlet hastanesi düşünüyorsan rabiye hanımı da çok övüyorlar. Benim eski konularımda var istersen bi bak
Canım çok teCanım Bezmialem hastanesinde rabiye hanım var. Önceden onun yerine Nilay Güler Karaca bakıyordu yanlız o hastaneden ayrıldı. Medipolde sanırım.
Durumun iyiyse kesinlikle Nilay hanıma gitmelisin. Harika bir insan. Ama eğer devlet hastanesi düşünüyorsan rabiye hanımı da çok övüyorlar. Benim eski konularımda var istersen bi bak
Hamile kalabildiniz mi acabamerhaba bnde yeni katıldım. pko hastasıyım yaklaşık 1 yıldır. eylulden beri çocuk istiyorum adetm düzenszdi. olmayınca doktra gttim. klomen kullandım yumurtalıklarımda hiç bir gelişme olmadı ne büyüdü nede çatladı. gonal f e başladım iğneye. 4 gun gunde 2 kere vurundum. bugün doktora gttm. sağ yumurtalığımda 3 tane büyük yumurtam oluşmş. ve ikiz tutma ihtimali var dedi :) salı tekrar gidicem eğer 20 mm ulaştysa çatlatma iğnesiyle çatlatılıp ilişki önericek. bnce iğne klomenden daha etkili.
Şuan beklemedeyim. Geçen hfta cuma ovitrelle iğne vruldum. Adetime 6 gün var eğer olmazsam test yapıcmCanım çok te
Hamile kalabildiniz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?