Çok iyi canım inşallah hamile kalırsın buradan sevincini paylaşırsın benimle. Hamile kalanları okudukça öyle seviniyorum ki bende pazartesi günü terkar gitcem inşallah büyür catlatma iğnesi olcam mutlaka haberleşelim olur muMerhaba bende pko hastasıyım 5 gün sabah akşam 50 klomen kullandım bakıldı 13. 46 mm 14. Günü gittim 19 mm ulaştı 15. Günü öğleye kadar çatlama iğnesi vurmam söyledi doktor çatlama iğnesi aldım eczaneden sağlık ocağında vururdum eylülün 9 unda
O Ne için ilk defa duydumBirde destek olarak promotil women içiyorum doktor vermişti
İnşallah canım mutlaka ulaşır yine haberleşirizÇok iyi canım inşallah hamile kalırsın buradan sevincini paylaşırsın benimle. Hamile kalanları okudukça öyle seviniyorum ki bende pazartesi günü terkar gitcem inşallah büyür catlatma iğnesi olcam mutlaka haberleşelim olur mu
Kaç yasindasin canım ne zamandır bebek istiyorsunİnşallah canım mutlaka ulaşır yine haberleşiriz
Canım benim troid hasimatoyum o yüzden 1.5 yıldır fln öyle korunmuyordum ama illada olsun istemedik yani şimdi düşündük kontrole gittim pko olduğumu ve tedavi olmam gerektiğini öğrendim öyle süreç başladı 2.5 yıldır evliyim 28 yaşındayım senin nasıl süreçKaç yasindasin canım ne zamandır bebek istiyorsun
Hormon testimde tiroid yüksek çıktı dahiluyeye git detaylı baktır dedi gittigimde abartacak kadar yüksek değil ama bebek istiyosan ilaç vericem yarım iç ac karnına dedi bende 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim 4 ay önce pko olduğumu öğrendim adetlerimçok düzensizdi glukofen verdi ilk defa bu ay düzenli adet gördüm klomen kullandım 5 gün 15mm yumurtam var pazartesi tekrar gitcemCanım benim troid hasimatoyum o yüzden 1.5 yıldır fln öyle korunmuyordum ama illada olsun istemedik yani şimdi düşündük kontrole gittim pko olduğumu ve tedavi olmam gerektiğini öğrendim öyle süreç başladı 2.5 yıldır evliyim 28 yaşındayım senin nasıl süreç
Tamam mutlaka yazarım sana :)Anladım canım hayırlısı haberleşiriz ilerleyen günlerde
Canim bugün yumurtam 21 mm olmuş catlatma iğnesi yaptı bakalım artık beklemedeyimAnladım canım hayırlısı haberleşiriz ilerleyen günlerde
Çok sevindim canım inşallah güzel haberler verirsinCanim bugün yumurtam 21 mm olmuş catlatma iğnesi yaptı bakalım artık beklemedeyim
AminnnnÇok sevindim canım inşallah güzel haberler verirsin
Merhaba inşallah güzel haberler alırsın tez vakitte. Ben de pcos hastasiyim aylarca adet goremedigim zamanlar oluyorCanim bugün yumurtam 21 mm olmuş catlatma iğnesi yaptı bakalım artık beklemedeyim
Klomen 5gün günde 1 defamı ictnzMerhaba kizlar insallah tez zamanda güzel haberler aliriz hepimiz. Bende PKOluyum 2 senedir deniyoruz olmuyo. Klomen ile bir kere hamile kaldim ondada düsük yasadim. Bu ay son kez deniycez dedi doktorum. Gecen cuma yani ayin 11inde catlatma ignesi vuruldum. 2 tane yumurtam vardi. Simdide beklemedeyim. Cok zor gunler gecmiyo. Sancim var ve kasiklarim agriyo. Gögus uclarim baya hassas oldu. Sizde nasil geçiyor ?
Evet canim 5.gunden 9.gune kadar hergun 2 tane. Insallah tutar bu ay son deneme dedi doktorum.Klomen 5gün günde 1 defamı ictnz
Hadi ya bende alcam ama günde 1 tane icecektm bakalımEvet canim 5.gunden 9.gune kadar hergun 2 tane. Insallah tutar bu ay son deneme dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?