Pko olup Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı???

Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifalar versin de bebeğine kavuş inşallah ❤ Doktorum bana dedi ki je hastalar biliyorum son çare tüp bebek deneyip hamile kalamıyorlar yıllar sonra kendiliğinde 3- 4 tane çocukları oluyormuş Allah ol derse olur

Tabiki de oyle. Evet sabah ac karnina.
Geçmiş olsu bende bu ay günde 2 tane tok karnıma 12 saatte bir içtim 5 gün kullandım ilk önce 15mm olmuş yumurtam pazartesi gittik 21 mm olmuş catlatma iğnesi verdi iki gündür ilişkiye giriyoruz sol tarafta yumurtam ve o tarafta ince sızışeklinde ağrı hissediyorum Allahtan umut kesilmez inşallah bu ay hamile kalcam

Insallah canim allah kucagimizi bos birakmasin. Bende cuma gunu igne oldum iste. Goguslerim cok agriyo yani hassaslar. Ve ara ara adet sancim oluyo. Bekliyorum... Bugun 6.gunum

Kizlar cok sancim var sabahtan beri. Adet sancisi gibi. Kist mi olustu acaba. Bugun ignenin 6. gunu... Ne dusunuyosunuz ?

Insallah canim allah kucagimizi bos birakmasin. Bende cuma gunu igne oldum iste. Goguslerim cok agriyo yani hassaslar. Ve ara ara adet sancim oluyo. Bekliyorum... Bugun 6.gunum
Aminnn ayy çok heyecanlı benimde bugün 3. Gün sol tarafında yumurta vardı ve arasira sızlıyor biz iğne olduğum gün ve dün değerlendirdik acaba bugün de değerlendirsek mı yoksa boş geçip perşembe mı yapsak

Allah bos kalanlari sevmez Yinede siz bilirsiniz canim..

Kizlar merhaba ben femara hap içtim doktor yumurtalar gelişmiş cumartesi iğne pazar ilişki dedi peki cumartesiden önce iğne vurulmadan önce ilişkiye giriliyor mu

Kizlar merhaba ben femara hap içtim doktor yumurtalar gelişmiş cumartesi iğne pazar ilişki dedi peki cumartesiden önce iğne vurulmadan önce ilişkiye giriliyor mu

Merhaba bende pcos hastasıyım doltorum üst sevıyede oldugunu dıle getirdi ilk muanemde klomen gunde 3 doz olarak aldım 7 yum olustu 4 saglıklı boyutta dedı iğne verdı ama olumsuz oldu üstüneiğneden sonra 14. Gun regl olmam gerekırken ben beklenen tarihten 58 gun snra regl olabıldım ılaclar kullandım fitiller kullandım neyse 2 klomen yıne aynı dozda verdı doktorum yıne 4 saglıklı yum olustu 8 yum vardı tekrar iğne verdi yine olumsuz oldu bu sefer beklenen gunden 2 gun snra regl oldum aşılama denemek ıstedı doltorumuz suan ıcın erteledık calısmadıgım ıcın.. Ama su var kı tek yumurta ıle hamıle kalan bayan arkadasımız var benmle brlıkte klomene baslayp ilk denemede iğnesiz ikiz bebek beklıor suan rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın en kısa zamanda sende guzel haberlerle gel yanımıza

Merhaba tabiki girebilirsin yumurtan belkide ognrdrn önce çatlayacak belli mi olur :) bende pazartesi iğne oldum bugünle birlikte 3 gün ilişkiye girdik yarın boş geçirip cuma gircez artık 1 gün arayla inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…