Bende 1 taneyle denedi ama sonuc alamadik. Hic yumurta olusmamisti. O yuzden 2ye cikardi ve ise yariyodu sadece hamile kalamadim... Beklemek zor.Hadi ya bende alcam ama günde 1 tane icecektm bakalım
Boş beklemektense bişeyler yapıp beklemek güzel aç karnına mı içtnzBende 1 taneyle denedi ama sonuc alamadik. Hic yumurta olusmamisti. O yuzden 2ye cikardi ve ise yariyodu sadece hamile kalamadim... Beklemek zor.
Tabiki de oyle. Evet sabah ac karnina.Boş beklemektense bişeyler yapıp beklemek güzel aç karnına mı içtnz
Bende aldım klomen gidip günde 2 tane önermiş doktor eski recetemde öyleydi aç mı degl mi tam hatrlamıyorımTabiki de oyle. Evet sabah ac karnina.
Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifalar versin de bebeğine kavuş inşallah ❤ Doktorum bana dedi ki je hastalar biliyorum son çare tüp bebek deneyip hamile kalamıyorlar yıllar sonra kendiliğinde 3- 4 tane çocukları oluyormuş Allah ol derse olurMerhaba inşallah güzel haberler alırsın tez vakitte. Ben de pcos hastasiyim aylarca adet goremedigim zamanlar oluyordoğal olarak çocukta olmuyor 2.5 yıl önce kendiliğinden hamile kaldım ama dış gebelik oldu ozaman dan bu zamana korunmuyoruz ama olmuyor bu yüzden dr. Gittik 23 gün klomen kullandım bunun sonucundaysa sadece 1 yumurtam 20 mm ulasabildi ve geçtiğimiz persembe yani 10 unda çatlama iğnesi oldm 12 sinde de ilk aşılama yapıldı.. bugün 4. Gün çok umutsuzm ama yine de bilinmezlik olduğu için heyecanda oluyor ister istemez. Çok zor sureclermis allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah arkadaşlar
Geçmiş olsu bende bu ay günde 2 tane tok karnıma 12 saatte bir içtim 5 gün kullandım ilk önce 15mm olmuş yumurtam pazartesi gittik 21 mm olmuş catlatma iğnesi verdi iki gündür ilişkiye giriyoruz sol tarafta yumurtam ve o tarafta ince sızışeklinde ağrı hissediyorum Allahtan umut kesilmez inşallah bu ay hamile kalcamTabiki de oyle. Evet sabah ac karnina.
Insallah canim allah kucagimizi bos birakmasin. Bende cuma gunu igne oldum iste. Goguslerim cok agriyo yani hassaslar. Ve ara ara adet sancim oluyo. Bekliyorum... Bugun 6.gunumGeçmiş olsu bende bu ay günde 2 tane tok karnıma 12 saatte bir içtim 5 gün kullandım ilk önce 15mm olmuş yumurtam pazartesi gittik 21 mm olmuş catlatma iğnesi verdi iki gündür ilişkiye giriyoruz sol tarafta yumurtam ve o tarafta ince sızışeklinde ağrı hissediyorum Allahtan umut kesilmez inşallah bu ay hamile kalcam
Aminnn ayy çok heyecanlı benimde bugün 3. Gün sol tarafında yumurta vardı ve arasira sızlıyor biz iğne olduğum gün ve dün değerlendirdik acaba bugün de değerlendirsek mı yoksa boş geçip perşembe mı yapsakInsallah canim allah kucagimizi bos birakmasin. Bende cuma gunu igne oldum iste. Goguslerim cok agriyo yani hassaslar. Ve ara ara adet sancim oluyo. Bekliyorum... Bugun 6.gunum
Allah bos kalanlari sevmezAminnn ayy çok heyecanlı benimde bugün 3. Gün sol tarafında yumurta vardı ve arasira sızlıyor biz iğne olduğum gün ve dün değerlendirdik acaba bugün de değerlendirsek mı yoksa boş geçip perşembe mı yapsak
Terettud ediyorum eşimin sperm testinde birşey çıkmadı ama hergun yaparsak kalitesi düşer diye korkuyorum açıkçasıAllah bos kalanlari sevmezYinede siz bilirsiniz canim..
Cok dogru onu dusunemedim. Ama bana doktorum igne gunu dahil 3 gun boyunca hergun diyor.Terettud ediyorum eşimin sperm testinde birşey çıkmadı ama hergun yaparsak kalitesi düşer diye korkuyorum açıkçası
Hmm o zaman bugünde değerlendirip yarındanitibaren gün aşırı yaparız inşallah tutar yaa çok umutluyum bu ay olacak sankiCok dogru onu dusunemedim. Ama bana doktorum igne gunu dahil 3 gun boyunca hergun diyor.
Hadi insallah canim. Güzel haberler alalim hepimiz.Hmm o zaman bugünde değerlendirip yarındanitibaren gün aşırı yaparız inşallah tutar yaa çok umutluyum bu ay olacak sanki
AminnnnnHadi insallah canim. Güzel haberler alalim hepimiz.
Merhaba ben bu ay 5 gün klomen kullandım dün doktora gittim yumurtam 15 mm büyümüş ve çok fazla yumurta görüyorum dedi pazartesiye kadar büyümesi lazım catlatma iğnesi vuracakmış aynı zamanda pko hastasiyim glukofen içiyorum aynı durumda olan var mı
Merhaba tabiki girebilirsin yumurtan belkide ognrdrn önce çatlayacak belli mi olur :) bende pazartesi iğne oldum bugünle birlikte 3 gün ilişkiye girdik yarın boş geçirip cuma gircez artık 1 gün arayla inşallah tutarKizlar merhaba ben femara hap içtim doktor yumurtalar gelişmiş cumartesi iğne pazar ilişki dedi peki cumartesiden önce iğne vurulmadan önce ilişkiye giriliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?